| Message |
|
|
|
da. Sunt curios , de ce ma intrebi ?
|
 |
|
|
i-am replantat  si pentru o replantare reusita se lasa in zona umbrita si cu multa umiditate  asa am facut si eu.
Problema este, ca de acum in colo ma voi ocupa de acvariu. Acum este ciufulit rau, nici o piatra sau un lemn nu se mai vede.
Iar dupa Coasa, sigur vor fi mai multe persoane bucuroase
Eu de spatiu, si aspect
Altii de plante
|
 |
|
|
Fiindca am fost plecat foarte mult timp, dati-mi voie sa va arat cum arata si acvariul meu. (salbatic)
Dupa cum vedeti Iasul e destul de activ  Prin Baia Mare ce se mai aude ? Cum mai sunt acvariile pe la voi?
Si acum sa nu ziceti ca nu am reusit sa cresc Utricularia  Pacat doar ca e gibba

|
 |
|
|
|
Vand Pastile dennerle E15 (Fier Activ)
minim 10 pastile, (insemnand o folie)
pretul pentru 10 pastile este de 12 Ron
Cei din afara orasului Iasi , vor plati si taxa pentru transport
|
 |
|
|
faina poza  dar voi nu stiti ce buturugi ascunde colegul nostru  foarte cool
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
ti-l cumpar eu , dupa ce ajung acasa , adica pe saptamana viitoare, iti confirm, sa vad cu ce bani ma intorc din vacanta.
te rog scaneaza factura si celelalte, + poze , daca nu e prea mare deranj, as vrea sa vad ce cumpar inainte.
|
 |
|
|
|
data viitoare incearca si cu apa fierbinte, vezi poate ai rezultate mai bune
|
 |
|
|
|
cate fire de didiplis te intereseaza?
|
 |
|
|
|
zi mi te rog ce inaltime are butelia, si daca o vinzi separat.Mc
|
 |
|
|
|
salut, as fi si eu interesat, dar vreau sa stiu mai multe detalii:
de unde e cumparat, as vrea sa vad si un atas dupa garantie, si contractul.
multumesc, Radu
|
 |
|
|
|
la mine acel gif micut , care indica "new post" are culoarea portocalie.
de alt fel , toate apar portocalii, din acest motiv nu-mi dau seama care e nou si care l-am mai citit.
Daca dau Preview la un post apare alb.
Curios este , ca la mine logat sau nu tot portocalii sunt.
|
 |
|
|
alber wrote:Astazi a aparut altceva la mine. Opusul a ceea ce pateste Radu.
:mrgreen: :mrgreen: tare
Val, mc de indicatiile care mi le-ai dat, dar la mine nu merge nici cu refres , nici cu "mark all topic as read" tot postari noi sun
Mie imi indica bine, pe forum , cand apare ceva nou, dar la postari indica toate ca fiind noi
|
 |
|
|
narcis.b wrote:Dap! E un pic neplacut ca raman selectate mesajele citite si nu iti dai seama daca nu cumva cineva ti-a raspuns...Altfel imi place mult :thumbup:
si tu ai aceeasi problema ? Mosu, am dat clear all coookies + cache, acelasi lucru, toate mesajele imi apar ca fiind noi, si nu-mi dau seama care e new post. Am incercat si de pe leptopul din camera, si acelasi lucru. Eu am internet de la Rds 10mb/s care intra intr-un router si apoi la acest pc. Pe alte forumuri nu neaparat de acvaristica , nu am aceasta problema. poate imi spune Val cum a rezolvat problema Chiar daca dau si "mark all topic as read" ele apar tot ca fiind noi
|
 |
|
|
daca dezactivez cookies, dupa ce intru pe 2 sau 3 forumuri , ma delogheaza.
Uite atasez o poza sa intelegi ce se intampla:
deci replay-urile mi le arata toate ca fiind noi, in rest totul merge ok

|
 |
|
|
Radu.U wrote:vi se intampla si voua sa arate fiecare mesaj ca si cum ar fi nou, desi este deja citit ?
mosu, ma poti ajuta , sa nu -mi apara toate postarile ca fiind noi....
imi apar si cele din 2005 ca fiind noi.
De revenit, nu si revine.
Am incercat si cu alte browsere, am incercat si logat , si delogat... toate apar ca fiind noi
|
 |
|
|
|
vi se intampla si voua sa arate fiecare mesaj ca si cum ar fi nou, desi este deja citit ?
de exemplu :
[Post New]04/08/2009 07:54:39 (un post precedent) si mie imi arata ca si cum e nou, si nu doar acesta, ci toate care sunt in urma lui,,, tot.... e greu sa -mi dau seama care e nou si care e vechi.
|
 |
|
|
:hunf: cred ca trebuie sa ne dea si noua (userilor) acces, Probabil inca nu e setat  zic asta deoarece nici eu nu pot da newtopic
|
 |
|
|
Arata excelent noul forum
Butonul din josul paginii "Who is online"
Nu mai functioneaza?
Mie nu-mi apar smile-urile  dar in schimb vad butonul "edit " , superb
|
 |
|
|