| Message |
|
|
vesti bune ...
Bine ca ai revenit si ca acvariul a renascut ca pasarea Phoenix.
 back!
|
 |
|
|
|
As vrea si eu 1-2, dar nu cred ca te deranjezi pentru atata.
|
 |
|
|
|
Ai femele printre cei 5 Acei ?
|
 |
|
|
Cazemata faceam cand eram mici, iarna si ne bateam cu bulgari. Daca nu ai auzit inseamna ca esti prea tanar ;)
Ce vremuri ...
|
 |
|
|
Just4M3 wrote:@pomi: aproape ca m-ai convins cu PM-ul...
Ce trebuie sa mai zic ca sa te conving de tot ?
Acum serios vorbind, stiu ca e greu sa renunti la ideea cu acvariu de africani, dar e mai bine asa. Populeaza-l cu un banc de pesti micuti, plantat, cateva lemne si o sa ai un acvariu frumos si pesti voiosi. La africani treci cand gasesti loc pentru un acvariu mai mare.
|
 |
|
|
|
Scoate marmura, cum ti s-a mai zis, scoate caraselul ca e din alt film si nu fa "cazemata" din pietre la pesti. Pestii pe care i-ai ales se simt ok in acvarii bine plantate, nu cu pietre.
Inca ceva, pietrisul ala e mult prea mare, foloseste ceva mai fin.
|
 |
|
|
|
Vezi ca mai sunt si alti "monstrii" pe aici ;) ti-am raspuns si la PM.
Daca nu te convingem ca e prea mic acvariul de 120 litri pentru africani macar populeaza-l cu o singura specie, 1 mascul si 3-5 femele dintr-o specie mai putin agresiva.
|
 |
|
|
|
Mda, sub 5cm sunt aproape imposibil de deosebit. O sa dau o fuga pana acolo, poate vad ceva cu gusa, sa fiu sigur ca sunt femele...
|
 |
|
|
De abia acum vad si eu topicul asta, te sfatuiesc sa schimbi titlul in ceva mai sugestiv
Felicitari ca te-ai decis sa faci acvariu cu bolovani si nu cu verdeata  , banuiesc ca il populezi cu africani, mai ales la dimensiunile astea. Ce specii te-ai hotarat sa bagi?
Daca bagi Mbuna, mai adauga pietre, daca bagi Haps/Peacocks mai scoate ;)
Daca bagi din Tanganyka, nu te sfatuiesc nimic
|
 |
|
|
|
In primul rand iti urez bine ai venit.
In al doilea rand, sa stii ca acei carasei nu se potrivesc cu acvariul tau, au nevoie de un bazin mult mai mare.
In al treilea rand, ai idee cum se tatueaza acei glass fish? E o cruzime, iar tu o incurajezi, prin achizitia acestora.
|
 |
|
|
Oare cand o sa creasca si Elongatusul meu cat parintii lui ?  De cateva luni parca sta pe loc.
La acvariu comentariile sunt de prisos, deci nu mai zic nimic. A conchis mayagrasi foarte bine.
|
 |
|
|
L-am lipit cu Picatura, sper sa tina pana cand gasesc piesa noua.

|
 |
|
|
Stie cineva de unde pot comanda un rotor de Fluval FX5 ?
M-a pus dracu sa il spal si am rupt axul ceramic
URGENT!
Pot lipi cu ceva axul ceramic, ca o solutie de compromis, pana reusesc sa iau unul nou ?
|
 |
|
|
Hai cu pestii si cu mai multi bolovani
Diferenta de culoare intre decor si bolovani nu o sa se mai observe dupa ce "pui" un covor verde de alge.
|
 |
|
|
|
Nu mai separ, nu am sanse sa prind femelele, cum faceam in acvariul de 200.
Kingsizei-ul e ala de la tine, cu 2 femele. Creste frumos.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Eu schimb si 40-50% saptamanal, cu apa direct de la robinet si nu am probleme.
Asta nu inseamna ca recomand si altora 
|
 |
|
|
... un foarte bun exemplu al selectiei naturale.
Daca la viitoarele depuneri, vor supravietui cativa pui si vor ajunge si la maturitate, aia vor fi pesti deosebiti, sanatosi tun si foarte rezistenti, vorba lui Darwin "survival of the fittest".
Felicitari pentru acvariu si pesti nu mai zic, ca au zis destui inaintea mea 
|
 |
|
|
Ai sa razi oxyox, dar un var de-al meu avea intr-o vreme o musca in casa de care nu mai scapa. Dupa ce a incercat in zadar sa o dea afara, s-a plictisit si i-a pus chiar nume. Cand intindea mana cu un deget ridicat, musca se aseza pe degetul lui 
|
 |
|
|
Eu sper ca Elongatusul, in caz ca se va schimba ierarhia, va fi destul de destept incat sa stea in partea lui de acvariu, astfel incat sa nu se ajunga la decese. Mai ales ca nu vreau sa ma despart de "pitbullul" ala mic, are un colorit ca la carte, dungile sunt perfecte, simetrice pe ambele parti, forma si proportiile corpului sunt STAS. De cand il am si pana acum ii fac poze aproape lunar ca sa ii urmaresc evolutia.
Ps. Chiar acum ma uit la ei si se plimba unul pe langa altul fara nici o treaba, aproape par prieteni  Problemele apar doar cand Pulpicanul curteaza femelele.
|
 |
|
|