[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: pomi
Forum Index » Profile for pomi » Messages posted by pomi
Agitatie mare p'acolo Desi nu sunt eu fan Haps, ai niste "monstrii" superbi.

Am observat curentul mare din acvariu. Stiu ca e benefic pentru africani, sa fie mai vigurosi, dar nu e prea puternic? Sa nu oboseasca de la atata tras de fiare
Ai curatat algele de pe decor si pietre?

Si inca o intrebare... "Bibanii" aia argintii cu dunga neagra au ceva special la comportament, ca legat de aspect nu par atragatori?
Ce s-a colorat Kingsizeiul ala. Acum el e sefu?
Ce nu aspir eu la schimbul de apa, sper sa intre in ciclul azotului. Am 3 litri de material pentru filtrare biologica.

Am pus si pietricelele, dar momentan arata cam din topor din cauza ca cele mari sunt verzi, iar astea mici sunt curate ca lacrima. Astept sa se inverzeasca ca sa imi dau seama daca imi place ce a iesit.
OK, am fost si am adus pietrele despre care vorbeam.

image

Acum trec la spalat, sortat si aranjat. Sa vad daca am inspiratie....
Mai am un Hydor Prime 30. FX5-ului nu am ce sa ii reprosez pana acum, isi face treaba bine.
Eu sper sa-mi iasa ceva in genul asta, prin adaugarea de pietre mai mici in jurul celor mari, pe care le am acum. Acum depinde si ce gasesc...

http://www.youtube.com/watch?v=S0bxGjETLmo

Mai exact, ce se vede in intervalul 0:08-0:15
Un mic update la 5 luni de la setup. Filmul e facut in graba, scuzati reflexia televizorului si celuilalt acvariu.

In scurt timp voi mai baga pietre, astfel incat sa umplu fundul acvariului, sa acopar nisipul aproape in totalitate. Filmul de acum l-am facut ca amintire

Daca tot a inviat topicul asta, te intreb si eu, cam la ce acvariu te-ai gandit pentru stiuca, ce dimensiuni ?
Acvariul asta cere niste pietre mai mari si imprastiate pe tot fundul bazinului.
bobesque pestii mei iti multumesc pentru apreciere

La NLS stiu si eu destule linkuri de unde sa comand, dar problema este exact cea pe care ai descris-o tu, nu livreaza in RO.

I-am dat si un PM lui g.g acum ceva timp, poate aduc ei la Reef, dar nu am primit raspuns.
New Life Spectrum Cichlid Formula.

Nu trimiti cateva grame si la Bucuresti ?

Banuiesc ca ti-ai luat mai mult.
Maine seara cand termin munca, dau un semn, poate ajungi acasa si trec sa ii vad ?
Pentru cine intereseaza, detalii vedeti in acest articol: http://www.practicalfishkeeping.co.uk/content.php?sid=3191
Am un pic mai mici - 5 cm (chiar si cu gusa). Cateva din ele sunt din cele galben intens si uniform cum iti plac tie .

Au si negru pe dorsala ?

Sunt frati cu ai mei ?
Un pret pentru 2 femele tinere Caeruleus frumoase, in jur de 7cm ?
Lemnele le-am adunat din padure. Am 2-3 bucati mici, care stau pe nisip, iar restul e o singura bucata, pe toata lungimea acvariului, care se propteste prin cele 2 ramnificatii care sparg luciul apei, sub intariturile longitudinale ale acvariului.
Poti sa mai adaugi neoni, sa ai in jur de 20.

Ca specii noi, ar merge sa bagi si alte Characidae, un grup de Corydoras...

De ce vrei sa schimbi filtrul?
Eu zic sa pui tuburi ceramice poroase, gen Siporax sau Symbont, ca sa ai o filtrare biologica adecvata, foarte importanta la acvariile cu africani.
Lemnele vor fi imbracate treptat cu moss, pe masura ce creste cel actual si voi tunde. N-as prea vrea sa le umplu deodata cu moss, intrucat acvariul sa-si schimbe usor usor imaginea, sa nu ma plictiseasca

Ma gandesc sa adaug niste Colisa, dar am auzit ca se imbolnavesc foarte usor, e adevarat ?

Forum Index » Profile for pomi » Messages posted by pomi
Go to: