bogdangh wrote:cum sa indepartez icrele nefecundate, o metoda eficienta adica, pentru ca eu stau cam prost la capitolul rabdare. Tu cum ai reusit, cu penseta? nu inebunesti?
Cu un ac le dadeam jos de pe frunza si le culegeam cu pipeta de pe fundu' acvariului :nutz: . Trebuie sa recunosc ca in cazu' tau, problema se complica :nutz: .
Niste albastru de metil. Cu putin timp inainte de eclozare faceam un schimb masiv de apa (cu apa cu aceleasi proprietati - de regula dintr-un acvariu stabil) sa nu se "nasca" larvele in apa cu dezinfectant. A functionat destul de bine la scalari. Combinat cu eliminarea manuala a icrelor albite.
Acuma cred ca exista dezinfectanti mai "performanti". Cred ca Fungistop - Tetra e unu'. Da' nu-s sigur. Oricum, scrie pe cutie.
soare wrote:am si eu doi oscari intr`un acvariu de 100 l in acvariu mai am 2 molly 1 xipho 10 neoni 3 sanitari si un caras ... ce spuneti sunt in conditii bune? or sa se simta bine... ii am de 3 zile
:paperbag:
:paperbag:
Nu pot sa nu remarc cita expresivitate aveti in exprimare. Semnul asta :paperbag: spune totul. Dar tare as fi vrut sa va vad fetele cind ati citit aberatia asta...
Lasa ca mi-au vazut fata colegele de birou :paperbag: . Nu pricepeau saracele de ce rid de unu' singur ;) .
ashavodaz wrote:neon am, (doar de 8 W). acvariul insa, pare sa primeasca destula lumina (parerea mea) naturala.
Parerea plantelor se pare ca e alta. 8 W la 30 litri e cam putin . Parca vad ca e lumina daylight. Pune acolo un bec economic Phillips de 20 W si CO2. De ce ti-e frica de CO2?
soare wrote:am si eu doi oscari intr`un acvariu de 100 l in acvariu mai am 2 molly 1 xipho 10 neoni 3 sanitari si un caras ... ce spuneti sunt in conditii bune? or sa se simta bine... ii am de 3 zile
Din poze par a fi Diatomee. A spus-o de nenumarata ori Ytron: melcii mici si maro pe care-i uraste lumea sint de ajutor. Cine a vrut, a bagat la cap ;) ....... Si schimburile de apa dese pot avea efect.
Iti sugerez sa scuturi frunzele cit de des ai chef, pina nu mai ramine "prafu'" pe ele. Apoi aspiri substratu' sa-l culegi. Cred ca e din seria "anomaliile noului acvariu care apar in numar direct proportional cu nerabdarea acvaristului" .
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic
The problematic instruction:
----------
==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm]
----------
Java backtrace for programmers:
----------
freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic
at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111)
at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221)
at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92)
at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167)
at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428)
at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102)
at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92)
at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199)
at freemarker.template.Template.process(Template.java:259)
at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262)
at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228)
at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206)
at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206)
at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235)
at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233)
at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191)
at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433)
at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128)
at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102)
at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109)
at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286)
at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437)
at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366)
at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:619)
Messages posted by Porcu
Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor