Message |
|
domnilor , am inteles fix 0 din certurile voastre , spuneti mi va rog ce pietris si cata cantitate , am inteles manado de la donpisote , ok , te rog spune mi cata cantatitate am nevoie la acest acvariu , de 54 de litrii , 60x30x30 si am sa fac intocmai, si chestia cum ca as sti eu , habar nu am sincer , si culoriile le am ales pentru ca am de gand sa bag ceva xipho , si am zis ca arata destul de bine , in fine , nu conteaza , deci spuneti mi voi cat sa iau si eu ma conformez, multumesc frumos , o zi buna , iulian
|
 |
|
acvariu trebuie sa iasa , stiu ca o fi urat pentru dumneavoastra , dar sunt 2 culori care imi plac, ma intereseaza doar daca cantitatea este de ajuns , restul de greseli mi le asum  , multumesc frumos
|
 |
|
am atasat 2 poze , sa mi spune ti daca este de ajuns ,ca informatie acvariul are 54l , as vrea sa stiu daca mai trebuie cumparat , sau este de ajuns pentru cativa pestisori  , multumesc frumos, o zi buna va doresc , iulian
|
 |
|
am inteles , iti multumesc foarte mult Ioan , tocmai de aia cer sfaturi pentru ca nu prea cunosc , iar peste tot gasesti tot felul de idei si feluri de filtre , etc .Ba ca ar fi bine cu 2 , ba ca nu , asa ca am sa l folosesc doar pe cel nou , original al acvariului. Multumesc frumos , o seara buna .
|
 |
|
am inteles, atunci pana la urma sa le folosesc sau nu pe amandoua , ca menirea filtrului am inteles o , am mai citit ca ar merge si cu 2 , si fiecare spalat la o saptamana , adica sapt aceasta unu , iar saptamana viitoare celalalt , pe langa celalalte necesitati (schimbatul apei 10 ; maxim 30 % din capacitatea acvariului ) , pe mine asta ma interesa mai mult , ce sa fac , le e bine cu un singur filtru , care sa il curat la o anumita perioada , sau sa le bag pe amandoua , si sa risc sa fie apa prea limpede , multumesc Ioan
|
 |
|
 deci , pana la urma ce fac ? merg amandoua, sau sa incerc doar cu cel original al acvariului . multumesc
|
 |
|
scuze ca nu am raspuns si la intrebare , da , cel rotund a fost intr un acvariu care il are seful meu la mine la birou , de acolo si treaba cu acvariul , acolo am grija tot eu de acvariu , dar nu e al meu personal , asa ca am zis sa imi fac unul , seful meu mi a dat unul vechi , dar nu de calitate , chiar este din plastic, asa ca am decis daca tot incep ceva, sa incep de la zero .
|
 |
|
cel patrat este EHEIM iar cel rotund la fel , am pus si o poza cu cutia de la el , si am sa revin si cand am sa ma apuc de el , nu zilele acestea ca am un deces in familie , si am zis ca nu e momentul potrivit , dar in weekend as vrea sa ii dau drumul la ciclare , care mi am propus sa dureze macar o luna , o sa revin cu ceva intrebari pe parcurs , multumesc
|
 |
|
buna seara , daca ma poate ajuta cineva, dupa cum am spus acum cateva zile , mi am luat un acvariu nou cu tot ce trebuie la el , de 54 de litrii , am un filtru nou , si unul folosit , dar foarte bun , ma intereseaza daca sa le pun pe amandoua in acvariu , sau e de ajuns doar cel nou , care e special pt acest tip de acvariu , volum de apa . L am luat pachet complet pt acest tip de acvariu . Deci ??? sa le pun pe amandoua , am inteles ca ar fi ok pt filtrarea apei . este adevarat ? si vreau sa stiu daca DA , si le folosesc pe amandoua , pe asta vechi il fierb ? cu apa si otet sa l curat ? si pe cel nou sa l curat ? multumesc frumos
|
 |
|
buna , si eu am inceput tot acum cateva zile ,dar ca sa faci o afacere buna ,si repede, du te la hornbach , si iti iei acvariu complet echipat pt tot ce trebuie , eu mi am luat unul de 54 l , cu 250 roni , cu tot ce are nevoie , adica filtru , incalzitor cu termostat , termometru + cateva chestii pt tratarea apei * aqua safe * si inca ceva . Asa daca vrei sa il faci tu , te costa foarte mult , in primul rand acvariul , te duce cam 100 de roni cel putin , filtru intre 70 si ... cati bani ai , plus capac care o sa l gasesti greu , plus neon , etc , cum crezi ca e mai ok pt tine , o seara buna
|
 |
|
Bine v am gasit , ma numesc Iulian Neagoe din bucuresti , am 24 de ani . Am primit de curand un acvariu de plastic, foarte urat , si m am decis ca nu e ok sa incep cu el , daca tot vreau sa fac ceva , asa ca m am dus la hornbach, de unde am achizitionat un acvariu de 54 l cu tot ce trebuie la el , incalzitor , filtru , etc , am luat si ceva nisip , si un mic decor , o pompa de bule cu tot cu piatra , ceva aqua safe . O sa fac si ceva poze , cand il pun in functiune  . Momentan trebuie sa ii gasesc un loc unde sa poate fi vazut de toata lumea , ca unii din casa vor pe hol , altii in sufragerie , eu la mine in dormitor , deci trebuie sa ma decid  . O zi buna . Iulian
|
 |
|
buna ziua, in primul rand , bine v am gasit , tocmai ce am achizitionat un acvariu de 54 l dintr un magazin , si as vrea sa stiu , ce apa sa pun in el , ca restul am citit pe forum/site , cam ce ar trebui facut, dar nu m am lamurit cu apa care trebuie bagata in el , unii zic ca apa plata , altii apa de la robinet, sa o las cateva zile , dati mi va rog un sfat , multumesc frumos
|
 |
|
|
|