[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Buna ziua  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
Iulian08
Junior member
[Avatar]

IP:

Bine v am gasit , ma numesc Iulian Neagoe din bucuresti , am 24 de ani . Am primit de curand un acvariu de plastic, foarte urat , si m am decis ca nu e ok sa incep cu el , daca tot vreau sa fac ceva , asa ca m am dus la hornbach, de unde am achizitionat un acvariu de 54 l cu tot ce trebuie la el , incalzitor , filtru , etc , am luat si ceva nisip , si un mic decor , o pompa de bule cu tot cu piatra , ceva aqua safe . O sa fac si ceva poze , cand il pun in functiune . Momentan trebuie sa ii gasesc un loc unde sa poate fi vazut de toata lumea , ca unii din casa vor pe hol , altii in sufragerie , eu la mine in dormitor , deci trebuie sa ma decid . O zi buna . Iulian
kmol
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut, bine ai venit. Oriunde ii vei gasi locul ai grija sa nu fie in bataia directa a soarelui pentru ca risti o invazie de alge de la bun inceput.

Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne întelegem bine, ca între asasini.
[Email]

Forum Index » Despre noi
Go to: