[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Alex
Forum Index » Profile for Alex » Messages posted by Alex
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by Alex
viviparu'"]3) ... nici filtrul nu ameninta eventualii pui...[/quote:44f0aab713 wrote:
Din pacate al meu ii cam ameninta... filtru intern de Juwel Rekord 60. La curatarea lui gasesc printre bureti de fiecare data 15-20 de pui de cca. 2mm. Bineinteles ca incerc sa salvez cati pot... ideea e ca pot ajunge acolo...

Contextul in care am raspuns ca filtrul nu este o amenintiare era legat de ceea ce zicea ozi, adica faptul ca peste intake-ul filtrului am pun un burete in rest asa e, o caruta de red cherry traiesc in cele 4 compartimente ale filtrului meu
[quote="viviparu'"]Dat fiind ca nu ma pricep deloc la creveti am si eu niste intebari:

1) ce le putem da sa manance?
2) ce temperatura trebuie sa aiba apa din acvariu?
3) din discutiile anterioare rezulta ca nici melcii nici filtrul nu ameninta eventualii pui. Insa ceilalti creveti din acvariu, sau chiar parintii nu mananca puii? Asta in ipoteza in care in bazin sunt numai creveti.
4) schimburile de apa se fac la fel ca si in cazul unui acvariu cu pesti?[/quote:5fd606393e"]
1. In general in primele zile de viata puii mananca de pe Java alge. De aia am recomandat tot timpul planta asta. Daca nu aveti Java moss va recomand Monosolenium tenerum Este universul lor, acolo stau , cresc, se hranesc, aduc pe lume generatii de pui care reiau ciclul de la capat Chiar daca nu sunt de dimensiuni macro algele exista pe firele de Java. Apoi resturile descompuse de de la fulgi din alimentatia pestilor...In general un acvariu echilibrat ofera suficiente surse de hrana spre a pune pe picioare generatii de creveti.
2. Temperatura optima a unui acvariu...asta nu inseamna ca ocazional nu am tinut crevetii pe timp de vara si la 35 de grade dar asta nu e bine pentru pui smilie Asadar vrei temperatura ideala:24-26 grade celsius.
3. Canibalism a mai fost semnalat insa cu totul intamplator in acvarii in care spatiul e mic, acvariul este gol etc
4. Schimburile de apa se fac la fel de des cu atentie la doi parametrii....modificarile de pH si mare atentie la clor care-i pune urgent cu roatele`n sus. De asemeni sunt extrem de sensibili la lipsa oxigenului! In paranteza fie spus pH-ul este factorul care tine sub control reproducerea lor mai mult sau mai putin frecventa

Vad ca prin alte parti brodand pe jumatate din cate am scris eu la topicul asta cu informatii luate dupa net au scos un "articol" uitandu-se cine a insistat cel mai tare pentru aducerea crevetelui in Romania pe vremea cand traditional noi cautam tot felul de chemecale anti-alge...
Ca sa zic asa, articolul meu va fi complet in clipa in care epuizati toate intrebarile pe subiect :-) ...asa ca daca mai aveti intrebari shot
Nu-i problema nici cu melcii, nici cu filtru atat timp cat ai pus buretul ala.
Dreamer wrote:ph-ul e pe la 5.5-6. cum am si schimb de apa la picatura....

Stiam ca-i aciditate...dar chiar asa de mare ...atunci fa abstractie de ce ti-am scris Ramane doar aspectul estetic si asta-i de discutat atat timp cat nu esti in concurs, caci in primul rand e importanta sanatatea plantelor si pestilor
Bine ai venit.
Frumos primul acvariu Chiar arata bine.
La cel din dormitor probabil ai folosit pietre luate de pe la mare...ca si in primul acvariu plantat. Daca acolo se ma justifica prin faptul ca este o singura piatra si probabil o ai din estetica dincolo eu le-as inlocui. Au dezavantajul ca iti fac apa mai dura, ceea ce la Characidaele tale din primul acvariu nu e un avantaj.
In plus eu unul consider ca a amesteca marea cu "dulcele" nu e chiar o idee stralucita. Una peste alta astea sunt comentarii de detaliu. In general acvariile arta ok.
ozi wrote::jumpers: VOI FII TATIC (de creveti) !!!
am observat azi ca una din femele are oua pe burta

Ti-am zis????
E vezi ca totul e ok
Cam in 2 saptamani la cum arta...poate mai devreme. In general perioada e undeva intre 15-30 zile.
Adulti cam in trei luni.
Vezi ca prima data o sa fi disperat ca nu ai pui desi femela nu mai are oua . Sunt asa de mici puii...apoi incetul cu incetul cresc. Cat sunt mici fac deliciul neonilor si in general al pestilor.
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index