stau in fata acvariului si pestisorii n-au nicio treaba,se sparie si se ascund doar cand ma misc,sau trec pe langa ei,dar daca stau langa ei si nu fac miscari bruste nu au nimica,chiar danseaza
salut,nu crezi ca vrei sa bagi prea multi pesti in acvariu?scalari si neoni iti cam ajung,trebuie sa te gandesti ca atatia pesti nu poti itne in 110-100l apa net cat vei avea aproximativ
buna,am si eu 13 cpd in acvariu de 160l brut,sunt foarte speriosi,ce specie imi recomandati sa bag cu ei in acvariu sa nu mai fie asa timizi?(rasbore sau neoni) deoarece am si ceva creveti in acel acvariu
plus 4 ancistrusi micuti
da,astea sunt pozele,calitatea nu e foarte buna,dar asta e
masculul are dungi rosii foarte apropiate,doar daca te uiti atent si aproape se vede,pe cand femela e toata colorata uniform
deci pentru inceput ai nevoie cu siguranta de un substrat,care pentru siguranta ta ar fi bine sa-l speli prima data,pe urma il bagi in acvariu,bagi apa,filtrul si-i dai drumul.clorur va iesi din apa incepand cu startarea acvariului,pentru asta nu trebuie sa bagi pesti in acvariu,se interzice acest lucru la inceput.
schimbul de apa trebuie facut saptamanal,minim 30%
dupa cel putin 1saptamana poti baga pestii,dar nu pe toti,pe rand,cate 2,3 la 2,3 zile
asta e tot ce-ti pot spune in acest moment,la restul intrebarilor o sa-ti raspunda colegii mai experimentati