| Message |
|
|
|
am inteles ca masculii se mai dueleaza pentru locurile de depunere,suprematie,dar femelele de ce dueleaza?
o alta intrebare ar fi: le place acestor pesti curentul mai puternic?
stie careva vreun videoclip cu mediul lor natural de viata?
|
 |
|
|
|
bravo;)am si eu 9mititei de 2,3saptamani,altii de cateva zile,tot cate 2,3 scot pe saptamana din acvariu mare
|
 |
|
|
|
pe mine m-ar interesa filtrul..daca il dai separat lasa-mi mesaj
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
scot la vanzare cam 100 buc. creveti fire red pret 5lei/buc
contact id messenger alynnush01 sau0752302312
bonus poturi de moss
|
 |
|
|
|
sigur da
|
 |
|
|
|
si mie imi place ce vad,si cu bani putini se poate face treaba destul de buna,inventiv trebuie sa fii
|
 |
|
|
|
vreau sa i las singurei in acvariu fara creveti
|
 |
|
|
|
doresc sa achizitionez o buturuga cam ca cea din poza,pentru detalii 0752302312 sau id de messenger alynnush01
|
 |
|
|
|
ai mei se pregatesc de o schimbare majora...si am pregatit 8pui pentru vanzare,ceilalti4,5 i pastrez pentru mine,mai tot gasesc cate un pui de 2,3 zile prin acvariu,il pun in fatatoare si in 2 zile nu mai e,cred ca is prea mari gaurelele din plasa de la fatatoare
|
 |
|
|
le place cat mai mult spatiu sa aibe  si eu stau de la 2m de acvariu si i privesc si nu se sperie deloc,doar ma duc prea aproape de acvariu,nu pui si niste poze cu ei si cu mediul lor e viata cel nou?
|
 |
|
|
|
doresc sa cumpar o buturuga care sa cuprinda partea de unde cresc radacini si putin din trunchiul copacului,cu diametru de 20,30-40cm
sub forma de trapez contact 0752302312
|
 |
|
|
|
cati ai pana la urma?
|
 |
|
|
felicitari pentru micuti 
|
 |
|
|
|
familia mea de sakura
|
 |
|
|
|
bun venit printre noi. toate cele bune si tie!
|
 |
|
|
|
aproximativ o luna,adica 30 zle
|
 |
|
|
|
iti mai poti da seama dupa al treilea varf de la inotatoarea de pe spatele lor,la masculi e mai inalta si mai pronuntata ca la femele.eu stiu cine i-a imperecheat la 24 grade,ph 7,5 duritate 16,doar ca nu a avut parte de alevini deoarece au depus in acvariul comunitar.le trebuie un loc special pentru depunere,o frunza lata,o cioata ceva,dar sa fie sub forma unei linguri
|
 |
|
|
|
scot la vanzare cam 80 bucati creveti fire red(sakura) pret informativ 5lei/buc.negociabil in functie de modalitatea de plata si de numarul de creveti dorit
contact id messenger alynnush01 sau mesaj
|
 |
|
|