filtrul e provizoriu pana fac rost de unul extern,sau pot pune de la acvariul ce-l am de 80l plantat si la acela sa pun astea interne...la ala am un hailea h-12
am inceput un nou proiect,si anume un acvariu in special pentru creveti
comanda la acvariu e data deja: 100x40x40 stilca de 8mm,volum 160l brut
vietuitoarele vor fi niste creveti sakura,vreo40,un ancistrus(probabil)si m-am gandit la un card de pesti mici tetra,neoni,microrasbore
plantele vor fi doar de mijloc,prim plan(easy),care nu cresc mari,undeva la 10cm maxim: Cryptocoryne wendtii,inca un fel de cryptocoryne,si echinodorus-tenellus...spatele acvariului va fi acoperit cu java moss,doresc sa fac un fundal doar cu moss,si anume voi pune o plasa cu ochiuri mari si in ea moss-u ca sa iasa prin acele ochiuri,incat sa fie tot verde la sfarsit
lumina 2x30w
filtrul,deocamdata trebuie sa ma limitez la ce am,unu intern aquael fan1 plus 320l/h,eventual mai bag unul la fel,doar putin mai mic
substratul va fi din ceva de granulatie mica,culoare crem,ceva ca boabele de piper,poate si mai mici
si voi mai adauga 3 roci vulcanice cam cat pumnul,de culoare maronie
deci,vreau sa va spuneti parerea
doresc sa achizitionez una din urmatoarele specii de creveti:
Tiger Shrimp Caridina sp. "Tiger"
Blue Tiger Shrimp Scientific Name: Caridina sp. “Blue Tiger
Crystal Red Shrimp (Caridina sp)
Yellow Shrimp, Neocaridina heteropoda var. Yellow
e frumos si asta cu plante cand nu ai plante deloc in acvariu,dar cand ai,scoti in evidenta culorile pestiilor sau ale plantelor alegand intre negru si albastru deschis
vand neoane NOI T8 18W 865 philips pret 10Ron cu reducere la mai multe bucati+transport si plata prin ramburs,posta romana
o sa pun in curand poze si cu cel cu creveti,dar din pacate am ramas cu 3 creveti din 11,dar spre fericirea mea,inainte sa moara,2 femele mi-o facut pui,acuma am cred ca vreo 30 pui de creveti care sunt deja destul de maricei
doresc sa schimb guppy(salbatici-puiet),xipho pe molly balon,sau pe diverse acvaristica (hrana,teste de apa,etc.)sau daca se doreste se pot si vinde
id messenger: alynnush01
vand melci Helisoma nigricans si Physa marmorata,sau schimb pe melci asasini,trimit oriunde in tara prin posta,id de mess alynnush01 sau aici pe site,pm