[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: angelytto
Forum Index » Profile for angelytto » Messages posted by angelytto
eu am sakura..tot red cherry,doar ca is rosii complet,si picioarele,femelele au un rosu aprins,complet,pe cand masculul doar dungi rosii,dar de cand i am doar oua verzi mi-au facut
160l brut nu are intarituri..credeam ca e suficienta sticla de 8 pt lungime 1m si inaltime 40cm,dar se pare ca era necesar sa pun si intarituri
cu siguranta iti este necesara sticla de 10,plus intarituri,la orice acvariu cu o lungime peste 1m ai nevoie de intarituri,asta daca vrei sa dormi linistit noaptea
eu am sticla de 8 la lungime 1m inaltime 40 si mi-a facut burta 3,4 mm,si nu ma asteptam la asa ceva
bun venit printre noi
ai un acvariu deja?
bun venit printre noi!
scalarii nu au ce cauta in acvariu sigur...sigur vor ciupi cozile masculilor de guppy
cumpar urgent minim 10 fire de valisneria nana/spiralis
contact 0748191678
transport posta romana,plata ramburs
noii locatari 4 ancistrusi,si 4 creveti sakura(acestia doar 4,pe viitor voi mai baga vreo 20,puii lasandu-i pana cresc in acvariul in care au luat viata)
si tot un nou update,niste plante,echinodorus tenellus,vreo 20fire
200w cred ca iti ajung
sincer nu stiu,mai documenteaza-te...dar ce te-ai gandit sa tii?vietuitoare
pai la incalzitoare de 150w se recomanda sa se foloseasca la acvarii intre 100-200l iar la 300w 250l-450l
mi se pare sticla cam slabuta,in privinta incalzitorului se pune cam 1w/l amu nu stiu daca si in cazul acvariilor de astfel de marimi
salut si bine ai venit!
la ce sticla te-ai gandit la acel acvariu?
arata extraordinar
uite aici un acvariu fara capac frumos,cu capac gasesti pe net o gramada de tipuri
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/16844.page
cam la orice capac iti trebuie coolere
bineintels ca depinde doar de ce doreste el sa faca
da,dar nu-i obligatoriu,ca nimeni nu va venii sa-ti schimbe tie neoanele sau sa te amendeze
dar asa arata cel mai bine,ca lumina sa cada perpendicular pe fundul acvariului.
eu am facut un acvariu de 1 saptamana,nici atata, open-top
cu100ron am rezolvat toata lumina
dar adevarul e ca nu am o lampa extraordinara,e doar un corp de neoane,agatat la capatul a 2 suporti de polita,ca sa nu sparg tavanul sa trag fire din tavan,avand in vedere ca mi-e si la o inaltime mica acvariul fata de parchet
eu am optat pentru acvariul fara capac deoarece vara am temperaturi mari in camera si neavand capac nu se va incalzii apa asa tare,plus ca un capac trebuie bricolat pentru coolere,furtune,cabluri...
asta tu decizi in functie de ce vrei...si luand in considerare avantajele si dezavantajele ambelor tipuri de acvarii
da..intr-un fel nu e asa,,,dar avand in vedere si caldura data de neoane...poti zice ca se evapora mai multa ca la unul fara capac,daca ai si cooler care scoate aerul din capac si unu care baga,cam asa e...daca nu ai se cam abureste interiorul capacului
sincer nu stiu,doar ca la fiecare model exista avantaje si dezavantaje
la acvariu cu capac ai acces mai greu in acvariu
la acvariu cu capac se evapora mult mai multa apa
la acvariu cu capac caldura era mult mai mare (de-aici si minusul de mai sus)
la acvariu cu capac poate aparea si un miros de alga enervant
la acvariu cu capac nu poti lasa plantele sa-si scoata florile in afara
la acvariu cu capac nu poti modifica distanta lampilor fata de nivelul apei
la acvariu cu capac este mai dificil amplasarea diverselor echipamente
la acvariu cu capac este aproape imposibila montarea echipamentelor de tip hang-on
la acvariu cu capac ai sanse mai mici sa-ti gasesti pestii saritori pe langa acvariu
la acvariu cu capac nu te trezesti cu apa aruncata de catre pesti in salturile lor
la acvariu cu capac nu-ti va intra praf/mizerie in acvariu
Din pacate, solutiile open-top de obicei sunt mai costisitoare, lampile suspendate fiind ceva mai greu de gasit.

Forum Index » Profile for angelytto » Messages posted by angelytto
Go to: