[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: r_o_n_i
Forum Index » Profile for r_o_n_i » Messages posted by r_o_n_i
Inclusiv aia mici din Marea Neagra se bat intre ei si mananca melci. In trecut am vazut cum 2 hermiti d-aia mici mi-au vanat vreo 10 nassarius
Iar renunti?
Ai pm pt corali
Deci pe rand: e yellow/gold , nu face pui nici perle si nici macar clatite .. Mananca ce prinde sau ce e prin frigider daca nu se multumeste cu lumina + fito + zeobak..
Noroc ca n-am pesti inca
image

Ceva asteapta sa ajunga la mine in bazin momentan asteapta cuminte in punga pana plec de la munca
Naspa anemone ).. I-am gasit si mai ieftin 400$ o piatra sau 25$ polipul .. Ce au zoasii astia de au pretul asta?

http://www.reef2reef.com/forums/selling-forum-livestock/87763-35-polyp-colony-darth-maul-zoas-sale-will-fragment-small-part-coral-colony-removed-order-grow-another-colony-request-shipping-available.html
Daca ne uitam peste ocean uitati aici ceva fain : http://www.cherrycorals.com/palys-and-zoas/omega-mauls/jf-askraks-2/

Ii strica doar pretul
@Levi: sa ne anunti si pe noi ce zice , daca trimite in Ro si la ce pret transportul; poate mai e careva interesat.
@Mugurel: sa ne anunti si pe noi cum i-ai botezat
@Dan: alea sunt preturi pentru dependenti .. pana devi si tu unul din ei mai trece un pic
Mai bine e dusmanul binelui .. Asa ca atentie ce torni acolo.
Inainte sa va faceti calcule tineti seama ca pretul este pe polip

http://www.zoaaddict.co.uk/
Pe site spune ca livreaza oriunde in Europa cu aprox 35 £.
@ catalin : fain lps-ul, sa-ti creasca mare
@dan: prima si a doua poza e acelasi lps , echinopora cred si in ultima poza sunt ceva polipi de palythoa
Danezule imi cer scuze ca toata lumea a sarit in capul tau, sunt sigur ca nu ai nici o vina; eu am vrut doar sa imi spun parerea mea personala legata de Bogdan .... ca lucrurile au degenerat, imi pare rau. Iar de caterinca, se cunoaste faptul ca-s multi amatori aici ... cel putin la fel de multi ca cei pasionati de marine.
Asa ca lasati omu in pace Si eu daca as fi avut acvariu de juma de an si vedeam 10 bazine pline de corali moi ramaneam impresionat.. Din punctul meu de vedere colegul Dan a vrut sa faca un bine si sa impartaseasca comunitatii ce a vazut el pe acolo ; dar cum si-a dat si el seama, in cele mai multe cazuri :
ptmdanezu wrote:

facerea de bine ...

O zi buna va doresc
Roni
@ ptmdanezu : Am scris doar parerea mea personala despre vizita mea la Bogdan. Nu am comentat pretul deoarece cadeam intr-o capcana : nu e prost ala care cere, e prost ala care da .. In cazul de fata eu . Nu contest ca pasiunea omului, si apeciez ca si-a mancat timpul sa construiasca hala aia cu bazine, dar eu ma ghidez dupa vorbe vechii si una din ele zice cand mananci ceva sa mananci pana la capat, nu sa cresti pretul dupa juma de ora. Despre piatra chiar nu aveam ce sa comentez cand omul mi-a spus ca e de n ori superioara fata de piata din fiji..nu am afirmat ca e de contrabanda da sa te lauzi ca piatra adusa de tine la sf de concediu e mult mai buna decat piatra importata direct din ocean nu-i ok. Ca sa revenim la preturi, nu am zis nimic deoarece nu a fost cine stie ce paguba, m-a deranjat stilul folosit ( cum te prind ,cum te ard) folosit se pare de tot mai multi comercianti. Si ca sa facem o comparatie cu magazinele de specialitate iti spun ca anul trecut la Coralis un frag cam cu 30+ de polipi era cam 200lei . Numai ca la magazin, patronul plateste si angajati si ceva taxe pt ei , chirie , importuri si impozit pe profit. Nu creste fraguri intr-un garaj din fundul curtii.. Asa ca nu compara mere cu pere si sa imi spui ca-s tot fructe.
Problema e ca de aia suntem unde suntem...

Problema cred eu ca este alta ..tocmai acceptul nostru pt astfel de vanzatori care se ghideaza dupaideea cum te prind, cum te ard.. Pai daca tot sprijiniti astfel de vanzatori si altii care lasa piatra uscata la inmuiat pt cateva luni si v-o vand la super pret cu 20-30 mai ieftin decat la un magazin , cum pana mea sa reziste unu care are un petshop, ceva angajati si mai plateste si taxe ca fraeru .. Si pe urma se vaita toti ca nu aduce domne decat marfa scumpa la petshop..
Cam asta ar fi problema vazuta de mine iar feedbackul pt Bogdan ar fi unul negativ chiar daca tin cont si apreciez munca depusa de el acolo.
Zi buna in continuare
Roni

L.E. : chiar as dori daca cineva a mai cumparat de la Bogdan sa scrie aici parerea lui .. poate ma insel eu.
Daaa.. Ca tu ai portbagaj mare ..ai putea sa o pui de-un biznis cu un pret mic.. sa zicem 50 ron pe kg?
Am fost si eu sa cumpar corali. Dupa ce am aflat telefoni pretul de 1euro polipul am plecat.. Locatia e undeva dupa loc. Crevedia la vreo 2 km. Acolo dupa ce am studiat coralii, majoritatea maronii din cauza iluminatului cu spoturi de 30w cu lumina alba, mi-am ales si eu un frag mic de zoasi cu 9 polipi .. Pret 14 euro .. Am zis ca daca tot am fost acolo sa iau si nizste zoasi rosii cu fusta galbena . era un singur frag mai maricel si i-am zis sa rupa din el de diferenta pana la 150 lei .. adica de cca. 20 euro . Am primit un frag cu 11 polipi .. Cat despre piatra vie , piatra e adusa din mediterana de la scufundari din vacanta.. Ce rost are sa faci import din Fiji sau Indonezia sa platesti taxe si transport cand la sfarsit de vacanta poti sa umpli portbagajul de piatra sa mai scoti din banii de drum .. Ca intamplari ar mai fi o tentativa sa imi vanda niste aditii deja combinate cu apa , dar cand i-am spus ca pot sa iau si eu cloruri de la silal s-a cam dezumflat.. Asa ca mi-am luat corali si am plecat acasa
Prin acest post nu doresc sa comentez preturile, asta le judecati voi, doar am relatat patania mea legata de acest vanzator
Multam , am sunat deja .. diseara ii fac o vizita.
Da, am luat de la el 2 fraguri super da watermelon nu am vazut sa aiba.
Nu are nimeni de vanzare cativa polipi de zoasi rosu cu verde?
Fraguri mici de acropora milleopora rosie sau roz si zoasi watermelon . Multam
Sa le stapanesti sanatos. Test-ul de Sr e proba de rabdare cu n seringi si borcanele .. si o sa-ti dea rezultat 4 ca 95 la suta din ele )

Forum Index » Profile for r_o_n_i » Messages posted by r_o_n_i
Go to: