@ ptmdanezu : Am scris doar parerea mea personala despre vizita mea la Bogdan. Nu am comentat pretul deoarece cadeam intr-o capcana : nu e prost ala care cere, e prost ala care da .. In cazul de fata eu

. Nu contest ca pasiunea omului, si apeciez ca si-a mancat timpul sa construiasca hala aia cu bazine, dar eu ma ghidez dupa vorbe vechii si una din ele zice cand mananci ceva sa mananci pana la capat, nu sa cresti pretul dupa juma de ora. Despre piatra chiar nu aveam ce sa comentez cand omul mi-a spus ca e de n ori superioara fata de piata din fiji..nu am afirmat ca e de contrabanda da sa te lauzi ca piatra adusa de tine la sf de concediu e mult mai buna decat piatra importata direct din ocean nu-i ok. Ca sa revenim la preturi, nu am zis nimic deoarece nu a fost cine stie ce paguba, m-a deranjat stilul folosit ( cum te prind ,cum te ard) folosit se pare de tot mai multi comercianti. Si ca sa facem o comparatie cu
magazinele de specialitate iti spun ca anul trecut la Coralis un frag cam cu 30+ de polipi era cam 200lei . Numai ca la magazin, patronul plateste si angajati si ceva taxe pt ei , chirie , importuri si impozit pe profit. Nu creste fraguri intr-un garaj din fundul curtii.. Asa ca nu compara mere cu pere si sa imi spui ca-s tot fructe.
Problema e ca de aia suntem unde suntem...
Problema cred eu ca este alta ..tocmai acceptul nostru pt astfel de vanzatori care se ghideaza dupaideea cum te prind, cum te ard.. Pai daca tot sprijiniti astfel de vanzatori si altii care lasa piatra uscata la inmuiat pt cateva luni si v-o vand la super pret cu 20-30 mai ieftin decat la un magazin , cum pana mea sa reziste unu care are un petshop, ceva angajati si mai plateste si taxe ca
fraeru .. Si pe urma se vaita toti ca nu aduce domne decat marfa scumpa la petshop..
Cam asta ar fi problema vazuta de mine iar feedbackul pt Bogdan ar fi unul negativ chiar daca tin cont si apreciez munca depusa de el acolo.
Zi buna in continuare
Roni
L.E. : chiar as dori daca cineva a mai cumparat de la Bogdan sa scrie aici parerea lui .. poate ma insel eu.