[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
fraguri corali + colonii  XML
Forum Index » Bursa marina
Author Message
r_o_n_i
Membru de baza
[Avatar]

IP:

@ ptmdanezu : Am scris doar parerea mea personala despre vizita mea la Bogdan. Nu am comentat pretul deoarece cadeam intr-o capcana : nu e prost ala care cere, e prost ala care da .. In cazul de fata eu . Nu contest ca pasiunea omului, si apeciez ca si-a mancat timpul sa construiasca hala aia cu bazine, dar eu ma ghidez dupa vorbe vechii si una din ele zice cand mananci ceva sa mananci pana la capat, nu sa cresti pretul dupa juma de ora. Despre piatra chiar nu aveam ce sa comentez cand omul mi-a spus ca e de n ori superioara fata de piata din fiji..nu am afirmat ca e de contrabanda da sa te lauzi ca piatra adusa de tine la sf de concediu e mult mai buna decat piatra importata direct din ocean nu-i ok. Ca sa revenim la preturi, nu am zis nimic deoarece nu a fost cine stie ce paguba, m-a deranjat stilul folosit ( cum te prind ,cum te ard) folosit se pare de tot mai multi comercianti. Si ca sa facem o comparatie cu magazinele de specialitate iti spun ca anul trecut la Coralis un frag cam cu 30+ de polipi era cam 200lei . Numai ca la magazin, patronul plateste si angajati si ceva taxe pt ei , chirie , importuri si impozit pe profit. Nu creste fraguri intr-un garaj din fundul curtii.. Asa ca nu compara mere cu pere si sa imi spui ca-s tot fructe.
Problema e ca de aia suntem unde suntem...

Problema cred eu ca este alta ..tocmai acceptul nostru pt astfel de vanzatori care se ghideaza dupaideea cum te prind, cum te ard.. Pai daca tot sprijiniti astfel de vanzatori si altii care lasa piatra uscata la inmuiat pt cateva luni si v-o vand la super pret cu 20-30 mai ieftin decat la un magazin , cum pana mea sa reziste unu care are un petshop, ceva angajati si mai plateste si taxe ca fraeru .. Si pe urma se vaita toti ca nu aduce domne decat marfa scumpa la petshop..
Cam asta ar fi problema vazuta de mine iar feedbackul pt Bogdan ar fi unul negativ chiar daca tin cont si apreciez munca depusa de el acolo.
Zi buna in continuare
Roni

L.E. : chiar as dori daca cineva a mai cumparat de la Bogdan sa scrie aici parerea lui .. poate ma insel eu.

This message was edited 1 time. Last update was at 18/03/2015 09:19:32

[Yahoo!]
ptmdanezu
Membru de baza
[Avatar]

IP:

r_o_n_i wrote:
Roni

L.E. : chiar as dori daca cineva a mai cumparat de la Bogdan sa scrie aici parerea lui .. poate ma insel eu.

Chiar ar fi ceva daca ar scrie toti care au cumparat de la Bogdan daca sau simtit sau nu inselati si chiar va rog sa faceti asta.

@Roni: nu am nimic cu tine, nu ma intelege gresit. Am si scris mai sus ca nu incerc sa iau apararea nimanui si ca nu fac nici un ban din treaba asta, omul m-a intrebat daca pot pune ceva poze pe forum si daca il pot recomanda catre alti acvaristi atita tot.

On tour
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Aoleo Danezule, la Crevedia ma puneai sa merg? Tu nu ai auzit ca eu am scris cartile despre lene si puturosenie?

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
ptmdanezu
Membru de baza
[Avatar]

IP:

elven wrote:piatra de contrabanda ........ hahah ma sparg de ras )) tare
image
photo uploading websites

asta e o ironie la adresa lui @Blue nu?

nu de alta dar sunt convins ca sunt unii useri ce cred ca poza asta e chiar reala

On tour
Shubi
CNC-ist de frunte

IP:

Danezule, nu cred ca-i cazul sa te oftici, cel putin nu asa, sa te iei de Blue, e prietenul nostru, nu-mi imaginez forumul fara el, e sarea si piperul
Roni cred ca a avut o parere mai mult decat pertinenta iar ceea ce spune el in cuvinte, sincer sa fiu, am inteles dinainte, chiar din pozele puse de catre tine.
ORICINE, dar ORICINE este capabil sa adune cateva tone de apa, chiar si de robinet, sa bage sare in ele, chiar si d-aia proasta de la ATI, totul intr-un garaj si sa spuna ca-i stresat pasional de acvaristica marina.
Ca sa faci ceva frumos si sa si fi apreciat...o poti face si in 500 litrii, dar sa ai ce arata, sa se simta pasiunea.
Tu vezi pasiune in pozele alea...ca eu nu vad niciuna, sincer.
Si nu ma refer la calitatea pozelor ci la continutul lor.
Iar daca pana si zooasi sunt maroni.....si il cred pe cuvant cand vorbeste, Roni nu se balacareste

LE. si lazile alea de legume-s deprimante, macar de erau navete de bere

r_o_n_i wrote:....dupa ce am studiat coralii, majoritatea maronii din cauza iluminatului cu spoturi de 30w cu lumina alba...

....si sa spui ca nu-i diplomat.....maroniu e din cauza calitatii proaste a mediului in care sta coralul (NO3 si PO4 foarte mare, ca zoasul rezista eroic)

This message was edited 2 times. Last update was at 18/03/2015 10:34:26

ptmdanezu
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Shubi wrote:Danezule, nu cred ca-i cazul sa te oftici, cel putin nu asa, sa te iei de Blue, e prietenul nostru, nu-mi imaginez forumul fara el, e sarea si piperul
Roni cred ca a avut o parere mai mult decat pertinenta iar ceea ce spune el in cuvinte, sincer sa fiu, am inteles dinainte, chiar din pozele puse de catre tine.
ORICINE, dar ORICINE este capabil sa adune cateva tone de apa, chiar si de robinet, sa bage sare in ele, chiar si d-aia proasta de la ATI, totul intr-un garaj si sa spuna ca-i stresat pasional de acvaristica marina.
Ca sa faci ceva frumos si sa si fi apreciat...o poti face si in 500 litrii, dar sa ai ce arata, sa se simta pasiunea.
Tu vezi pasiune in pozele alea...ca eu nu vad niciuna, sincer.
Si nu ma refer la calitatea pozelor ci la continutul lor.
Iar daca pana si zooasi sunt maroni.....si il cred pe cuvant cand vorbeste, Roni nu se balacareste

Nu am de ce sa ma oftic, cu atit mai putin sa imi permit sa fac ironii sau sa ma iau de vreun user al acestui forum, ba din contra.
Singurul lucru de care ma oftic e ca am picat la mijloc in aceasta situatie, tot ce am incercat sa fac a fost sa ajut.

O sa ii zic omului sa faca poze mai bune, poate o sa se vada mai bine pasiunea ) (asta fost o gluma)

This message was edited 2 times. Last update was at 18/03/2015 10:39:43

On tour
Shubi
CNC-ist de frunte

IP:

....si sa schimbe navetele cu de bere, sa simt si io ceva

Elven-e, esti criminal cu poza aia, ma doare stomacu` de ras.
Ia zi, de la ce vine elven ca am u stresz, nu imi vine idee despre etimologia cuvantului

This message was edited 1 time. Last update was at 18/03/2015 10:41:17

ciprian01
Membru de baza

IP:

1. Nu prea as avea vreun motiv sa ma indoiesc de cele spuse de Roni...! In general si acum.
2. Din pozele postate in primul topic vedem ca cel putin jumatate sunt animale de Mediterana. Stiti pe cineva sa importe asa ceva???
3. Cumva proprietarul este Bogdan Lungu...?! ..Gradina zoologica,, la domiciliu,, animale inchise, pasari migratoare ,,retinute la sol.. fost crescator de serpi hraniti cu gugustiuci prinsi in curse si priponiti prin pomi?
4. Cand a fost ultima data schimbata apa in acele bazine?
5. A dragului pasiunea asta... Dar becuri cu ceva albastru nu avea?!

Revin. 100% de acord cu Roni!
[Email]
elven
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

My "Black Water" reef 300L
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/0/28045.page
image
ptmdanezu
Membru de baza
[Avatar]

IP:

ciprian01 wrote:1. Nu prea as avea vreun motiv sa ma indoiesc de cele spuse de Roni...! In general si acum.
2. Din pozele postate in primul topic vedem ca cel putin jumatate sunt animale de Mediterana. Stiti pe cineva sa importe asa ceva???
3. Cumva proprietarul este Bogdan Lungu...?! ..Gradina zoologica,, la domiciliu,, animale inchise, pasari migratoare ,,retinute la sol.. fost crescator de serpi hraniti cu gugustiuci prinsi in curse si priponiti prin pomi?
4. Cand a fost ultima data schimbata apa in acele bazine?
5. A dragului pasiunea asta... Dar becuri cu ceva albastru nu avea?!

Revin. 100% de acord cu Roni!

Da el este...
M-am oferit sa ajut pe cine nu trebuie cu alte cuvinte... Ma suprinde totusi faptul ca stiu foarte multi useri ce au cumparat de la el piatra, corali, anemone, pesti si nevertrebrate, unii chiar cu o mare experienta. Nu am sa dau nume si nici nu incerc sa arat cu degetul pe cineva.
Probabil am gresit eu...desi nu vad cu ce.

This message was edited 1 time. Last update was at 18/03/2015 11:30:10

On tour
ciprian01
Membru de baza

IP:

Cu ce sa gresesti?
Si el stie sa foloseasca netul. Parca avea si un site...
[Email]
Shubi
CNC-ist de frunte

IP:

un link la site ?
edyr
Senior member

IP:

era ceva cu waterlife,parca?

BKA member 551-11
Romanian Killifish Association member 004
www.audiohifi.ro
[Email] [WWW] [Yahoo!]
mugurel
Senior member
[Avatar]

IP:

Eu, acu` vreo 4-5 ani am luat de la el, un burete galben, doi castraveti si un mar de mare, le stiam provenienta.
Acestea au fost ridicate de catre cineva din Bucuresti, nu l-am cunoscut personal pe Bogdan, era un anunt pe alt forum dat chiar de el.

Nici frumos pâna la douazeci de ani, nici cuminte pâna la treizeci si nici macar bogat pâna la patruzeci nu m-am facut. Dar si sarac asa ca anul acesta, ca în anul trecut si ca de când sunt, niciodata n-am fost…(Ion Creanga).
[WWW]
Shubi
CNC-ist de frunte

IP:

http://waterlife.ro/
Frumos conceptul site-ului, pacat ca nu se oglindeste si-n activitate....
catalin_
Senior member
[Avatar]

IP:

ptmdanezu wrote:
Singurul lucru de care ma oftic e ca am picat la mijloc in aceasta situatie, tot ce am incercat sa fac a fost sa ajut.

O sa ii zic omului sa faca poze mai bune, poate o sa se vada mai bine pasiunea ) (asta fost o gluma)

Bine... Nu cred ca cineva te critica pe tine. Tu ai ajutat pe cineva, iar criticile primite nu ar trebui sa le iei personal, fiind adresate strict catre proprietarul pozelor.
Daca poti sa-i transmiti ceva - spune-i ca macar sa bage si lumina albastra.

um02122 wrote:
Legat de overflow-ul acela, ia-ti un senzor de apa pentru podea cu un sunet placut, ca sa nu adauge la stresul provocat de apa pe care o sa o ai pe jos la prima inundatie.

elven wrote:Piatra uscata pt un incepator in tainele marinelor este precum un ou Kinder fara surpriza.
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Cum bah, poza nu e adevarata?

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

image

This message was edited 1 time. Last update was at 18/03/2015 12:17:41

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
BunicuW
Member

IP:

Am cumparat si eu de la el, acum vreo saptamina si pot sa spun ca preturile sunt acceptabile, nu foarte mici. Legat de calitatea apei nu stiu ce sa spun, probabil ca avea nivelul de nitrati destul de sus pentru ca un coral, Kenia tree, bagat la mine in acvariu, unde nivelul nitratilor este 0, nu s-a deschis nici dupa o saptamina.

Este adevarat si omul recunoaste ca multe din cele de acolo provin din Mediterana, nu a negat acest lucru, trebuie doar sa intrebi.

CreatoR
Senior member
[Avatar]

IP:

Ciudat ca eu am luat si un kenia tree in acelasi timp cu Bunicu si nu am avut probleme, s-a deschis si prospereaza

Legat de beculete si de lumini, am luat un zoas de la Mugurel care era mov si l-am pus unde bate lumina alba si nu se vede deloc movul, cel mult poti spune ca are o culoare maron-verde. Inseamna ca si Mugurel da tepe?

Nu ii iau apararea nimanui si nu contestez ca acvariile nu arata curate dar corali se vad cum se vad din cauza luminii.

Oricum fiecare cumpara de unde vrea si face ce vrea in acvariul lui.

----

My 130L marine aquarium: https://www.flickr.com/photos/47236990@N04/sets/72157652684731282
[Yahoo!]

Forum Index » Bursa marina
Go to: