Author |
Message |
kirucd
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 18/03/2015 12:56:43
![[Up]](/forum/templates/default/images/icon_up.gif)
|
kirucd
DIY Master
IP:
|
ptmdanezu wrote:
Shubi wrote:Danezule, nu cred ca-i cazul sa te oftici, cel putin nu asa, sa te iei de Blue, e prietenul nostru, nu-mi imaginez forumul fara el, e sarea si piperul
Roni cred ca a avut o parere mai mult decat pertinenta iar ceea ce spune el in cuvinte, sincer sa fiu, am inteles dinainte, chiar din pozele puse de catre tine.
ORICINE, dar ORICINE este capabil sa adune cateva tone de apa, chiar si de robinet, sa bage sare in ele, chiar si d-aia proasta de la ATI, totul intr-un garaj si sa spuna ca-i stresat pasional de acvaristica marina.
Ca sa faci ceva frumos si sa si fi apreciat...o poti face si in 500 litrii, dar sa ai ce arata, sa se simta pasiunea.
Tu vezi pasiune in pozele alea...ca eu nu vad niciuna, sincer.
Si nu ma refer la calitatea pozelor ci la continutul lor.
Iar daca pana si zooasi sunt maroni.....si il cred pe cuvant cand vorbeste, Roni nu se balacareste
Nu am de ce sa ma oftic, cu atit mai putin sa imi permit sa fac ironii sau sa ma iau de vreun user al acestui forum, ba din contra.
Singurul lucru de care ma oftic e ca am picat la mijloc in aceasta situatie, tot ce am incercat sa fac a fost sa ajut.
O sa ii zic omului sa faca poze mai bune, poate o sa se vada mai bine pasiunea  )  (asta fost o gluma)
Pai ai picat la mijloc din vina ta.
Din ceea ce inteleg eu acest domn are un business in domeniul asta. In conditiile astea era normal
sa isi faca singur reclama pe aici si sa deschida singur acest topic de vanzare. Dupa ce in prealabil
consulta adminii/proprietarul forumului.
Tu ca si hobbyist nu e normal sa deschizi un topic de vanzare pentru o firma care nici macar nu e a ta.
Nu este normal, ai incurcat borcanele din punctul meu de vedere.
In rest nu vreau sa comentez privitor la marfa, la ce se vede in poze, la atitudinea comerciantului, fiecare
o poate face pentru sine.
O zi buna,
Dragos
|
Filtre biologice
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/24422.page
Reef 500+
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/17511.page
Scubaline 460 - Discusi
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/15524.page
Bean animal overflow
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20369.page |
|
 |
ptmdanezu
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 18/03/2015 13:02:14
|
ptmdanezu
Membru de baza
![[Avatar]](/forum/images/avatar/63e8e3643e7f7198858eef325b0600f9.jpg)
IP:
|
kirucd wrote:
ptmdanezu wrote:
Shubi wrote:Danezule, nu cred ca-i cazul sa te oftici, cel putin nu asa, sa te iei de Blue, e prietenul nostru, nu-mi imaginez forumul fara el, e sarea si piperul
Roni cred ca a avut o parere mai mult decat pertinenta iar ceea ce spune el in cuvinte, sincer sa fiu, am inteles dinainte, chiar din pozele puse de catre tine.
ORICINE, dar ORICINE este capabil sa adune cateva tone de apa, chiar si de robinet, sa bage sare in ele, chiar si d-aia proasta de la ATI, totul intr-un garaj si sa spuna ca-i stresat pasional de acvaristica marina.
Ca sa faci ceva frumos si sa si fi apreciat...o poti face si in 500 litrii, dar sa ai ce arata, sa se simta pasiunea.
Tu vezi pasiune in pozele alea...ca eu nu vad niciuna, sincer.
Si nu ma refer la calitatea pozelor ci la continutul lor.
Iar daca pana si zooasi sunt maroni.....si il cred pe cuvant cand vorbeste, Roni nu se balacareste
Nu am de ce sa ma oftic, cu atit mai putin sa imi permit sa fac ironii sau sa ma iau de vreun user al acestui forum, ba din contra.
Singurul lucru de care ma oftic e ca am picat la mijloc in aceasta situatie, tot ce am incercat sa fac a fost sa ajut.
O sa ii zic omului sa faca poze mai bune, poate o sa se vada mai bine pasiunea  )  (asta fost o gluma)
Pai ai picat la mijloc din vina ta.
Din ceea ce inteleg eu acest domn are un business in domeniul asta. In conditiile astea era normal
sa isi faca singur reclama pe aici si sa deschida singur acest topic de vanzare. Dupa ce in prealabil
consulta adminii/proprietarul forumului.
Tu ca si hobbyist nu e normal sa deschizi un topic de vanzare pentru o firma care nici macar nu e a ta.
Nu este normal, ai incurcat borcanele din punctul meu de vedere.
In rest nu vreau sa comentez privitor la marfa, la ce se vede in poze, la atitudinea comerciantului, fiecare
o poate face pentru sine.
O zi buna,
Dragos
habar nu aveam ca are vreo firma, omu m-a rugat sa il ajut si asta am facut.
apropo, chiar am primit un mesaj de la el dupa ce i-am spus de piatra "de contrabanda". Cer cu acest prilej voie unui admin sa postez exact ce mi-a scris pe mail Bogdan.
O data cu acest post am rugamintea sa inchidem acest subiect si cei care vor sa cumpere in continuare de la el sa o faca iar cei ce nu...ei bine sa NU.
|
On tour |
|
 |
kirucd
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 18/03/2015 13:16:03
|
kirucd
DIY Master
IP:
|
Pai sa inteleg ca ai cumparat corali de la el dar nu stiai ca are firma. Are bazine de 5 tone si sa inteleg
ca vinde la negru. Pai in cazul asta sa nu va mai plangeti ca sint preturi mari la comerciantii care respecta
regulile si unde primesti bon fiscal. De bon nu te mai intreb, ca e clar ca nici din ala nu ai primit.
Prin deschiderea acestui topic de vanzari nu faci decat sa promovezi evaziunea fiscala si munca la negru
in acest domeniu. Ceea ce nu mi se pare deloc ok.
|
Filtre biologice
Reef 500+
Scubaline 460 - Discusi
Bean animal overflow
|
 |
ptmdanezu
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 18/03/2015 13:18:59
|
ptmdanezu
Membru de baza
IP:
|
kirucd wrote:Pai sa inteleg ca ai cumparat corali de la el dar nu stiai ca are firma. Are bazine de 5 tone si sa inteleg
ca vinde la negru. Pai in cazul asta sa nu va mai plangeti ca sint preturi mari la comerciantii care respecta
regulile si unde primesti bon fiscal. De bon nu te mai intreb, ca e clar ca nici din ala nu ai primit.
Prin deschiderea acestui topic de vanzari nu faci decat sa promovezi evaziunea fiscala si munca la negru
 bine domne`
atunci sa ne rezumam la : "O data cu acest post am rugamintea sa inchidem acest subiect si cei care vor sa cumpere in continuare de la el sa o faca iar cei ce nu...ei bine sa NU."
|
On tour |
|
 |
kirucd
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 18/03/2015 13:23:21
|
kirucd
DIY Master
IP:
|
Pai nu eu am deschis acest topic, tu l-ai deschis. Cand ai facut asta trebuia sa te gandesti inainte,
nu acum. Din punctul meu de vedere subiectul nici nu exista, cine are ochi de citit a citit si a tras
concluziile necesare. Fiecare e liber sa judece pentru sine, asa cum am mai spus.
Dar e bine ca pe viitor sa deschideti ochii atunci cand deschideti un topic de vanzari pentru altcineva.
Nu e absolut deloc normal. Cine are ceva de vandut pe forum trebuie sa faca asta in nume propriu, nu
prin interpusi.
|
Filtre biologice
Reef 500+
Scubaline 460 - Discusi
Bean animal overflow
|
 |
Shubi
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 18/03/2015 13:25:41
|
Shubi
CNC-ist de frunte
IP:
|
kirucd wrote:Pai sa inteleg ca ai cumparat corali de la el dar nu stiai ca are firma. Are bazine de 5 tone si sa inteleg
+1
|
|
 |
ptmdanezu
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 18/03/2015 13:27:03
|
ptmdanezu
Membru de baza
IP:
|
Shubi wrote:
+1
facerea de bine ...
|
On tour |
|
 |
koala
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 18/03/2015 13:29:01
|
koala
Batran si obosit
![[Avatar]](/forum/images/avatar/7f6ffaa6bb0b408017b62254211691b5.jpg)
IP:
|
Sa fie clar!
Ca de obicei, este permisa caterinca (ca d-aia ne iubeste lumea!  ).
Daaaar:
- Fiecare cumpara de unde vrea... si, de unde se simte "confortabil".
- Putem sa ne exprimam opiniile, ca vorba aia, noi suntem "vocea poporului".
- Sunt permise, atat laudele, cat si criticile.
- Nu trebuie sa o ia nimeni la modul "personal".
|
Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020) |
|
 |
kirucd
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 18/03/2015 13:29:39
|
kirucd
DIY Master
IP:
|
La asta trebuia sa te gandesti inainte sa deschizi topicul. Si era bine sa te intrebi
de ce un om care are bazine de 5 tone si vinde corali si piatra vie te roaga pe tine
sa ii promovezi marfa pe un forum. E cel putin dubios... iar aici e vina ta ca nu ti-ai
pus intrebari si nu i-ai pus intrebari. Iar daca i-ai pus intrebari si totusi ai facut-o, te
las pe tine sa tragi concluzia.
LE Nenea Koala, mai mult decat atat, e vorba si de o anumita etica. Si din cate stiu eu
reclama pentru firme care vand in domeniu nu e interzisa, dar e normal sa stie si cei
care trebuie, in speta adminii si proprietarul forumului, de asta. Una este sa vinzi cateva
fraguri si cateva bucati de piatra vie si alta sa ai bazine de 5 tone si sa faci un business
din asta. Nu e normal sa incurcam borcanele.
This message was edited 1 time. Last update was at 18/03/2015 13:33:11
|
Filtre biologice
Reef 500+
Scubaline 460 - Discusi
Bean animal overflow
|
 |
CreatoR
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 18/03/2015 13:40:58
|
CreatoR
Senior member
![[Avatar]](/forum/images/avatar/55603a5f239e435c642244be3e891b85.jpg)
IP:
|
Shubi wrote:
+1
O intrebare de unde sa stie ca are firma omul? Cand l-am intrebat omul a zis ca o face din pasiune. La intrare nu era nici un semn de firma. Nici nu stiam ca are site.
Pe vremuri cand ma ocupam de ciclide luam de la radu (care acum are firma) si de la relu/bulgaru care avea zeci de tone de acvarii si niciodata nu mi-a trecut prin cap sa ii cer factura/chitanta la banii care ii dadeam.
Eu cred ca dan a incercat sa ajute comunitatea de acvaristica marina nu sa castige el ceva, asa ca puteti sa il luati mai usor, nu sa fiti asa de duri cu el. Ma refer la faptul ca ati spus ca nu te-ai gandit inainte de a posta(adica omu e un prost). El cand a pus anuntul cred ca a gandit in felul urmator: uite am gasit o persoana ce are mii de dracovenii si le poti lua la un pret mai mic si poate mai sunt si altii interesati si a postat pe forum cu mentiunea sa vb direct cu proprietarul: xxxx
Legat de Bogdan daca face contrabanda sau vinde la negru nu stiu si nu imi dau cu parerea.
Alta intrebare a postat cineva pe forum ca aduce niste nevertebrate (la un pret cam mare daca e sa iau din alta parte/magazin), el da chitanta? Ma interesa ce aducea el, dar la pretul ala am refuzat si prefer sa il iau de la magazin (alegerea mea ca client sa fac asta)
Inteleg caterinca, inteleg punctele de vedere dar mi se pare ca a ajuns discutia la complet altceva.
P.S. Sper sa nu fi suparat admini acest post al meu, iar daca i-am suparat imi cer scuze.
This message was edited 1 time. Last update was at 18/03/2015 13:43:21
|
----
My 130L marine aquarium: https://www.flickr.com/photos/47236990@N04/sets/72157652684731282 |
|
 |
koala
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 18/03/2015 13:41:31
|
koala
Batran si obosit
![[Avatar]](/forum/images/avatar/7f6ffaa6bb0b408017b62254211691b5.jpg)
IP:
|
Corect!
|
Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020) |
|
 |
ptmdanezu
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 18/03/2015 13:45:09
|
ptmdanezu
Membru de baza
IP:
|
CreatoR wrote:
Shubi wrote:
+1
O intrebare de unde sa stie ca are firma omul? Cand l-am intrebat omul a zis ca o face din pasiune. La intrare nu era nici un semn de firma. Nici nu stiam ca are site.
Pe vremuri cand ma ocupam de ciclide luam de la radu (care acum are firma) si de la relu/bulgaru care avea zeci de tone de acvarii si niciodata nu mi-a trecut prin cap sa ii cer factura/chitanta la banii care ii dadeam.
Eu cred ca dan a incercat sa ajute comunitatea de acvaristica marina nu sa castige el ceva, asa ca puteti sa il luati mai usor, nu sa fiti asa de duri cu el. Ma refer la faptul ca ati spus ca nu te-ai gandit inainte de a posta(adica omu e un prost). El cand a pus anuntul cred ca a gandit in felul urmator: uite am gasit o persoana ce are mii de dracovenii si le poti lua la un pret mai mic si poate mai sunt si altii interesati si a postat pe forum cu mentiunea sa vb direct cu proprietarul: xxxx
Legat de Bogdan daca face contrabanda sau vinde la negru nu stiu si nu imi dau cu parerea.
Alta intrebare a postat cineva pe forum ca aduce niste nevertebrate (la un pret cam mare daca e sa iau din alta parte/magazin), el da chitanta?
Inteleg caterinca, inteleg punctele de vedere dar mi se pare ca a ajuns discutia la complet altceva.
P.S. Sper sa nu fi suparat admini acest post al meu, iar daca i-am suparat imi cer scuze.
Am scris de vro` 3 ori ca nu am nimic de castigat si ca doar incerc sa ajut.
E adevarat ca n-am scris ca fac treaba asta si pentru restul userilor...plm credeam ca vine de la sine.
Nu ma deranjeaza caterina, nu ma deranjeaza ironiile...dar asi prefera sa le facem la o bere si nu aici.
|
On tour |
|
 |
ionutlatcan
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 18/03/2015 13:55:49
|
ionutlatcan
Senior member
![[Avatar]](/forum/images/avatar/3ce6d3c8830d27ec2e6a1936ecbaa514.jpg)
IP:
|
Danezule...noi o facem si aici. Si o facem ca sa simtim ca traim, sa ne mai descretim fruntile. Departe de a jigni pe cineva.
|
|
 |
kirucd
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 18/03/2015 13:56:09
|
kirucd
DIY Master
IP:
|
CreatoR wrote:
Shubi wrote:
+1
Alta intrebare a postat cineva pe forum ca aduce niste nevertebrate (la un pret cam mare daca e sa iau din alta parte/magazin), el da chitanta? Ma interesa ce aducea el, dar la pretul ala am refuzat si prefer sa il iau de la magazin (alegerea mea ca client sa fac asta)
Aici nu sint de acord cu tine. Cand un om are bazine de 5 tone si vinde sute de produse, asta nu mai
este hobby, e comert. Oricat ar spune ca e hobby, asta nu mai e hobby, e business.
In plus de asta parerile noastre e clar ca difera fundamental. Din punctul meu de vedere, daca vrem
o tara civilizata, o tara ca afara, ar trebui sa respectam niste reguli.
Nu stiu daca Bogdan face comert la negru si nici nu ma intereseaza. Dar daca vrem sa avem relatii
normale intr-o tara normala ar trebui sa respectam niste reguli. Faptul ca multi nu le respecta este
unul din motivele pentru care cei care le respecta au preturi mari (comerciantii corecti din domeniu).
Un sistem concurential corect duce la scaderea preturilor si la beneficii pentru toti. Dar asta este una
din bolile sistemice ale acestui popor, unde fiecare incearca sa se descurce cum poate.
Fiecare e liber sa cumpere de unde vrea, dar schimbarea trebuie sa inceapa cu tine insuti.
|
Filtre biologice
Reef 500+
Scubaline 460 - Discusi
Bean animal overflow
|
 |
ptmdanezu
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 18/03/2015 13:56:47
|
ptmdanezu
Membru de baza
IP:
|
ionutlatcan wrote:Danezule...noi o facem si aici. Si o facem ca sa simtim ca traim, sa ne mai descretim fruntile. Departe de a jigni pe cineva.
 eu am batut un apropo sa ne vedem la o bere
|
On tour |
|
 |
Shubi
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 18/03/2015 14:05:23
|
Shubi
CNC-ist de frunte
IP:
|
|
|
 |
r_o_n_i
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 18/03/2015 14:58:18
|
r_o_n_i
Membru de baza
![[Avatar]](/forum/images/avatar/1625abb8e458a79765c62009235e9d5b.jpg)
IP:
|
Danezule imi cer scuze ca toata lumea a sarit in capul tau, sunt sigur ca nu ai nici o vina; eu am vrut doar sa imi spun parerea mea personala legata de Bogdan .... ca lucrurile au degenerat, imi pare rau. Iar de caterinca, se cunoaste faptul ca-s multi amatori aici ... cel putin la fel de multi ca cei pasionati de marine.
Asa ca lasati omu in pace  Si eu daca as fi avut acvariu de juma de an si vedeam 10 bazine pline de corali moi ramaneam impresionat.. Din punctul meu de vedere colegul Dan a vrut sa faca un bine si sa impartaseasca comunitatii ce a vazut el pe acolo ; dar cum si-a dat si el seama, in cele mai multe cazuri :
ptmdanezu wrote:
facerea de bine ...
O zi buna va doresc
Roni
|
|
 |
CreatoR
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 18/03/2015 15:05:17
|
CreatoR
Senior member
![[Avatar]](/forum/images/avatar/55603a5f239e435c642244be3e891b85.jpg)
IP:
|
r_o_n_i wrote:Danezule imi cer scuze ca toata lumea a sarit in capul tau, sunt sigur ca nu ai nici o vina; eu am vrut doar sa imi spun parerea mea personala legata de Bogdan .... ca lucrurile au degenerat, imi pare rau. Iar de caterinca, se cunoaste faptul ca-s multi amatori aici ... cel putin la fel de multi ca cei pasionati de marine.
Asa ca lasati omu in pace  Si eu daca as fi avut acvariu de juma de an si vedeam 10 bazine pline de corali moi ramaneam impresionat.. Din punctul meu de vedere colegul Dan a vrut sa faca un bine si sa impartaseasca comunitatii ce a vazut el pe acolo ; dar cum si-a dat si el seama, in cele mai multe cazuri :
ptmdanezu wrote:
facerea de bine ...
O zi buna va doresc
Roni
+1
|
----
My 130L marine aquarium: https://www.flickr.com/photos/47236990@N04/sets/72157652684731282 |
|
 |
Akaiu
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 18/03/2015 20:13:14
|
Akaiu
Senior member
![[Avatar]](/forum/images/avatar/73278a4a86960eeb576a8fd4c9ec6997.jpg)
IP:
|
Wow! Am lipsit si eu putin si intre timp v-ati si flambat?
Apropos de concurenta in zona alba. Care? Unde? N-am auzit de asa ceva!
|
http://www.carmultimedia.ro |
|
 |
kirucd
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 18/03/2015 21:52:39
|
kirucd
DIY Master
IP:
|
Pai catre aia ar trebui sa tindem nenea Akaiu, nu? ...
|
Filtre biologice
Reef 500+
Scubaline 460 - Discusi
Bean animal overflow
|
 |
|