[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
fraguri corali + colonii  XML
Forum Index » Bursa marina
Author Message
ptmdanezu
Membru de baza
[Avatar]

IP:

salut,

Incerc sa imi ajut un amic care din pacate nu are timpul necesar de a sta pe forum la vanzarea unor fraguri si colonii de corali.
Pozele sunt facute cu telefonul iar culoarea reala a coralilor este mult mai frumoasa decat cea din poze.
Pentru informatii despre preturi va rog sa imi trimiteti pm cu numele coralului si daca se poate cu poza acestuia selectata din cele expuse de mine mai jos. De asemenea puteti suna la 0736353135 - Dani sau direct propietarul la urmatorul numar : 0722455092

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Astept pm

This message was edited 1 time. Last update was at 13/03/2015 13:08:43

On tour
ptmdanezu
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Daca aveti intrebari mai multe va rog sa sunati direct propietarul 0722455092

This message was edited 2 times. Last update was at 13/03/2015 13:34:14

On tour
CreatoR
Senior member
[Avatar]

IP:

Vreau sa adaug ca am fost si eu aici la amicul lui Dani si omul vinde si piatra vie la 52 ron.

Printre vietatiile care le vinde sunt: castravete de mare, arici de mare, melci, crabi, stele de mare, bureti.

Va zic de piatra ca chiar am cautat o gramada in bucuresti sa gasesc mai ieftin de 80ron. Sper sa nu se supere admini incerc sa-l ajut pe Bogdan si pe alti acvaristi care cauta lucruri legate de acvarii marine

----

My 130L marine aquarium: https://www.flickr.com/photos/47236990@N04/sets/72157652684731282
[Yahoo!]
melcu
Senior member
[Avatar]

IP:

Salutare.

Ce melci si la ce pret ?

O zi faina.
ptmdanezu
Membru de baza
[Avatar]

IP:

melcu wrote:Salutare.

Ce melci si la ce pret ?

O zi faina.

Meulcule, suna te rog la numarul din primul post si vorbeste direct cu omul.

On tour
catalin_
Senior member
[Avatar]

IP:

Super stoc Pozele nu sunt prea graitoare din punct de vedere al culorilor

um02122 wrote:
Legat de overflow-ul acela, ia-ti un senzor de apa pentru podea cu un sunet placut, ca sa nu adauge la stresul provocat de apa pe care o sa o ai pe jos la prima inundatie.

elven wrote:Piatra uscata pt un incepator in tainele marinelor este precum un ou Kinder fara surpriza.
ptmdanezu
Membru de baza
[Avatar]

IP:

catalin_ wrote:Super stoc Pozele nu sunt prea graitoare din punct de vedere al culorilor

asa este, aveti ce vedea la fata locului.
Din pacate lumina nu avantajeaza deloc coloritul coralilor.

On tour
ptmdanezu
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Daca aveti intrebari mai multe va rog sa sunati direct propietarul 0722455092

On tour
ptmdanezu
Membru de baza
[Avatar]

IP:

saptamana viitoare voi reveni cu poze ceva mai bune ... sper

On tour
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Fa-mi si mie un serviciu, cand mai vorbesti cu proprietarul intreaba-l daca vinde aricii si cu cat.
Stiu ca ai lasat numarul lui de telefon, dar sunt timid si mi-e lene

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
ptmdanezu
Membru de baza
[Avatar]

IP:

dan.pavelescu wrote:Fa-mi si mie un serviciu, cand mai vorbesti cu proprietarul intreaba-l daca vinde aricii si cu cat.
Stiu ca ai lasat numarul lui de telefon, dar sunt timid si mi-e lene

ai pm

On tour
r_o_n_i
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Am fost si eu sa cumpar corali. Dupa ce am aflat telefoni pretul de 1euro polipul am plecat.. Locatia e undeva dupa loc. Crevedia la vreo 2 km. Acolo dupa ce am studiat coralii, majoritatea maronii din cauza iluminatului cu spoturi de 30w cu lumina alba, mi-am ales si eu un frag mic de zoasi cu 9 polipi .. Pret 14 euro .. Am zis ca daca tot am fost acolo sa iau si nizste zoasi rosii cu fusta galbena . era un singur frag mai maricel si i-am zis sa rupa din el de diferenta pana la 150 lei .. adica de cca. 20 euro . Am primit un frag cu 11 polipi .. Cat despre piatra vie , piatra e adusa din mediterana de la scufundari din vacanta.. Ce rost are sa faci import din Fiji sau Indonezia sa platesti taxe si transport cand la sfarsit de vacanta poti sa umpli portbagajul de piatra sa mai scoti din banii de drum .. Ca intamplari ar mai fi o tentativa sa imi vanda niste aditii deja combinate cu apa , dar cand i-am spus ca pot sa iau si eu cloruri de la silal s-a cam dezumflat.. Asa ca mi-am luat corali si am plecat acasa
Prin acest post nu doresc sa comentez preturile, asta le judecati voi, doar am relatat patania mea legata de acest vanzator
[Yahoo!]
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Lasa mah, ca iti aduc eu bolovani din Grecia... fara bani!

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Da, ca eu am galci, n-am pifometru pentru bolovani moka

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
r_o_n_i
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Daaa.. Ca tu ai portbagaj mare ..ai putea sa o pui de-un biznis cu un pret mic.. sa zicem 50 ron pe kg?
[Yahoo!]
Blue14
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Da, merge scoasa si roata de rezerva si bagata piatra, si in torpedou, sub scaune, se se indeasa si in capota cate ceva si afacere!
Si eram gata gata sa fac un schimb cu ptdanezul si sa imi dea piatra " de contrabanda".
Coralii cine stie cum i-o fi procurat!?!

This message was edited 2 times. Last update was at 17/03/2015 23:36:23

My nano reef

[Email]
elven
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

piatra de contrabanda ........ hahah ma sparg de ras )) tare
image
photo uploading websites

This message was edited 1 time. Last update was at 18/03/2015 00:37:35

My "Black Water" reef 300L
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/0/28045.page
image
catalin_
Senior member
[Avatar]

IP:

elven wrote:piatra de contrabanda ........ hahah ma sparg de ras )) tare
image
photo uploading websites

Da-te-n puii mei, era sa-mi vars berea

um02122 wrote:
Legat de overflow-ul acela, ia-ti un senzor de apa pentru podea cu un sunet placut, ca sa nu adauge la stresul provocat de apa pe care o sa o ai pe jos la prima inundatie.

elven wrote:Piatra uscata pt un incepator in tainele marinelor este precum un ou Kinder fara surpriza.
ptmdanezu
Membru de baza
[Avatar]

IP:

r_o_n_i wrote:Am fost si eu sa cumpar corali. Dupa ce am aflat telefoni pretul de 1euro polipul am plecat.. Locatia e undeva dupa loc. Crevedia la vreo 2 km. Acolo dupa ce am studiat coralii, majoritatea maronii din cauza iluminatului cu spoturi de 30w cu lumina alba, mi-am ales si eu un frag mic de zoasi cu 9 polipi .. Pret 14 euro .. Am zis ca daca tot am fost acolo sa iau si nizste zoasi rosii cu fusta galbena . era un singur frag mai maricel si i-am zis sa rupa din el de diferenta pana la 150 lei .. adica de cca. 20 euro . Am primit un frag cu 11 polipi .. Cat despre piatra vie , piatra e adusa din mediterana de la scufundari din vacanta.. Ce rost are sa faci import din Fiji sau Indonezia sa platesti taxe si transport cand la sfarsit de vacanta poti sa umpli portbagajul de piatra sa mai scoti din banii de drum .. Ca intamplari ar mai fi o tentativa sa imi vanda niste aditii deja combinate cu apa , dar cand i-am spus ca pot sa iau si eu cloruri de la silal s-a cam dezumflat.. Asa ca mi-am luat corali si am plecat acasa
Prin acest post nu doresc sa comentez preturile, asta le judecati voi, doar am relatat patania mea legata de acest vanzator

Vreau sa incep prin a va spune in primul rand ca nu incerc sa iau apararea nimanui. Nu am avut nimic de castigat din aceasta afacere pana acum, dar nici nu neg faptul ca daca Bogdan mi-ar da cadou 2-3 fraguri de corali nu m-asi fi bucurat sa ii primesc.
Am incercat sa ajut un om asa cum asi fi incercat sa va ajut pe fiecare din voi daca m-ar fi rugat, bineinteles atit cat pot.
Cei putini dintre voi care ma cunosc sau care au vorbit cu mine probabil stiu ca asa e, sau cel putin asa imi place sa cred .

Revenind la postul colegului... Roni mie-mi place de tine ca ai coloana ... Lui i-ai spus in fata treaba cu piatra si cu solutiile trase cu apa ? Sunt convins ca da.
De ce nu i-ai spus omului ca zis ca vrea 1ero/polip dar ti-a cerut mai mult ? Ti-a fost jena sau ti-a bagat mana in buzunar si te-a fortat sa cumperi ?
Ai sa o bagi pe aia " ca tot am batut drumul a trebuit sa iau ceva "...stiu.
Sau poate stii ce preturi sunt la un magazin de specialitate ptr fragul cumparat de tine.

Oricum Roni sunt convins ca ai avut o stare de greata si dezgust ( ca si mine si multi altii care il cunosc pe om si care cu siguranta au cumparat ceva de la el ) cand ai intrat in garajul ala si ai vazut 10 acvarii legate in serie pline de fel si fel de corali, ciuperci, anemone, nevertrebrate, In total vro' 6 tone de apa.
Sau probabil era lumina neoanelor de vina, dar de ce sa apreciezi un om ce isi fute timpul sa construiasca magaoaia aia.

In legatura cu piatra, nu stiu de unde a luat-o, probabil a furat-o , o fi de contrabanda asa cum zici. Dar si aici si tu si colegul mai tanar Blue aveti 3 variante :
- mergeati intr un magazin sau comandati de pe net piatra vie, pret ? Vreo 80 kg, 90 mai nou
- cumparati piatra uscata, intr-un an cu ajutorul solutiilor si aditilor o faceti vie...nu stiu despre voi dar eu stau prost cu rabdarea
- piatra de contrabanda din marea egee, neagra, caspica, nordului etc...piatra ce are cel putin un an de cand sta in bazinele alea...pret ? Pai 50 de lei.

Problema e ca de aia suntem unde suntem...e mai usor sa rdem sa facem caterinca si ironii intre noi.
Am observat si cum e cu forumul asta: nu lua de la ala ca te arde ia de la mine, nu te lua dupa ala fa asa sau asa etc.
Tare sunt curios cati il stiti pe Bogdan si cati ati cumparat de la el? Si dupa ce va pacalit cati ati mai luat si a 2a oara ?

Blue...nu am incercat sa te pacalesc cu nimic si nici nu te-am fortat sa iei vreo decizie pripita asa cum ai vazut din pm-urile primite
. Ma abtin sa spun mai multe ptr ca nu are nici un sens.

Imi cer scuze pentru eventualele greseli am scris de pe mobil si mi se inchid si ochii.
Toate cele bune!!

This message was edited 3 times. Last update was at 18/03/2015 00:51:12

On tour
anutzu21us
Junior member

IP:

Sunt curios daca tipul trimite si in provincie.
Multumesc si spor la treaba in continuare.
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Bursa marina
Go to: