Message |
|
Pt ca Power Glo nu este bun pentru ce ne intereseaza pe noi:
http://www.hagen.com/uk/aquatic/product.cfm?CAT=1&SUBCAT=112&PROD_ID=01016300030101
Din specificatiile producatorului Power Glo este bun pentru coralii vii, algele marine si plantele de apa dulce.
In timp ce aqua Glo :
http://www.hagen.com/uk/aquatic/product.cfm?CAT=1&SUBCAT=112&PROD_ID=01015870030101
intensifica culorile pestilor si promoveaza cresterea plantelor.
|
 |
|
Ai intrat prea puternic in camera si s-au speriat stai linistit, nu au nimic pestii tai.
Bine ca nu ai oscari si acvariu mare din sticla prea subtire.
|
 |
|
Io cred ca Aqua Glo de la Hagen si Jbl Color , sunt cam la fel, ambele amplifica culoarea rosie si albastra, asa ca e o alta Marie dar cu alta palarie.
|
 |
|
Poti sa le dai linistit daca le place si mananca nu are nimic.
|
 |
|
Nu are chiar nimic, eu la ai mei le-am dat pngasius file si mancau de rupeau.
Pestii astia se hranesc in special cu peste in mediul lor natural, doar sunt carnivori , nu?
Numai nu le da numai sprot combina si cu altceva, adica ceva granule , sa aiba hrana cat mai variata.
Dar de ce nu iti faci singur o mixtura din inima de vita?
|
 |
|
Eu am sunat la firma din linkul dat de Nilsen:
http://www.bizoo.ro/firma/qualitytrade/vanzare/12250/Hrana-pesti-exotici-Tropical
Si nu e adevarat ca nu se poate da la persoane fizice, ci numai la pet shopuri.
Mi s-a spus ca se poate comanda , dar comanda minima trebuie sa fie de minim 50 lei si se poate trimite prin posta sau curier oricat.
Daca cumva nu au pe stoc produsul respectiv , comanda in Polonia ce vrei si in termen de 2 -3 saptamani iti trimit fara probleme.
|
 |
|
S-a dat.
Se poate inchide.
Multumesc
|
 |
|
Felicitari pentru acvariu Maniacs
|
 |
|
Are Peti in Baia Mare de vreo 10 kg.
|
 |
|
Ce sa zic asiaticii sunt maestrii in aquascaping.
Desi mie imi plac mai mult pestii decat plantele, ce pot sa spun decat superb din ce am vazut pe linkul dat de RSV, mi-as dori un astfel de acvariu in casa.
|
 |
|
|
 |
|
Vand aspirator cu baterii pentru curatat substratul marca Eheim.
Este cumparat in data de 23/04/2009 pea vechiul zooplus, actualul pepika.
Este in perfecta stare de functionare, garantie 2 ani.
Motivul pentru care il vand este ca nu mai am ce face cu el, efectiv nu-l mai folosesc
Pret 195 lei.
http://www.pepika.ro/produse/21-acvaristica/385-echipamente-pentru-acvaristica/223-accesorii-pentru-curatare/2825-aspirator-eheim-vacuum-cleaner-automatic.html

|
 |
|
Chiar azi mi-am luat un Marin Glo si am inlocuit unul din cele 2 Aqua Glo cu acesta, se vede super, o culoare albastra si parca mai puternica lumina la combinatia Marin+Aqua Glo.
Am pus Marin Glo in spate si am lasat Aqua Glo in fata.
|
 |
|
Si care va fi pus cel mai aproape de geamul din fata al acvariului, marin glo sau aqua glo ?
|
 |
|
Io am 2 Aqua Glo si am nisip alb, are rost sa-mi schimb un Aqua Glo pe un Marin Glo, la viitoarele mele Frontose?
Si daca da, cum se pune in combinatie cel 2, care vine pus in fata si care in spate?
|
 |
|
Iti dau pe pm un link cu magazinul on line, ca sa nu am probleme ca fac reclama cuiva.
|
 |
|
In cati litrii de apa ai toti pestii astia?
Oscarii vor creste mari ca dracu si nu se cam potrivesc cu ceilalti pesti ai tai. Eu aveam 3 oscari si 2 pleco. Nici la ai mei nu le cam placeau uscaturile, dar le-am dat asa ca sa aiba mancare variata. Am cumparat de pe un magazin on line romanesc si am iesit mai ieftin decat as fi luat de la magazin de la noi. Am luat Hikari Cichlid Staple si Jbl Novo Stick M. Asa poti sa faci si tu.
|
 |
|
Pompa Aps Tetratec 300, are 2 iesiri, e folosita dar merge super si silentios.
Jumate de pret fata de magazin , 45 ron.
|
 |
|
Cred ca ar fi necesar deschiderea unui nou topic cu titlul : "Dosarele x ale acvaristicii" , acesta fiind al 2-lea caz de acest fel , cu disparitie de pesti.
|
 |
|
Da atunci am luat ban dar s-a rezolvat, in cele din urma .
Poate si eu sunt un pic prea nebun , cu prea multe pasarici in cap, ce sa-i faci alti au cateva , altii au stoluri.
Pana la urma vorba lui Porcu ( pe care il salut respectuos si aici, el mi-a facut si acvariu ala mare, e maestru in lipit acvarii, daca nu stiati) prea nebunesc sa te inhami la asa ceva , dar de pescuitul stiucilor n-am sa ma las cate zile o sa am.
Adevarul e ca la frontosele astea ma gandesca tot mai mult si m-au inebunit la fel de mult. Povesteam intr-o zi cu minnardy , atunci am vazut un film pe youtube cu frontose si tropheusi in acelasi acvariu, el mi-a spus ca aceasta combinatie e viabila , atunci m-am gandit si la tropheusi.M-am temut la inceput sa nu ajunga tripheusii mancarea frontoselor intr-un final.
|
 |
|