Message |
|
Si apa la noi e avantaj asa e, numai daca ai acvariu plantat sau ai discusi.
Numai ca vezi, pe baimareni ii pune michiduta sa tina acvariu marin sau cu africani, iar pe constanteni la apa lor dura , acvarii plantate sau cu discusi.
|
 |
|
Felicitari pentru proiect, dar acvariul tau e mic pentru frontose, minnardy are dreptate.
Mai bine vinde-l si fa-ti unul mai mare de +500 l.
Frontosele se tin in grup, un mascul alfa , unul beta si cate femele vei putea tine, depinde de marimea acvariului.
Masculii vor depasi 30 de cm , iar femelele ajung pana la 25 cm.
Mai multe vei afla pe acest sit: http://www.frontosa.com/
|
 |
|
Faraoane adevar graieste gura ta.
O sa fie un pet shop adevarat cu tot ce vrei si la preturi rezonabile in orasul asta cand o canta AC DC la noi in oras.
Acvaristii baimareni au un avantaj insa, faronul e baimarean, avantaj noi.
Sa ne traiesti marite
|
 |
|
Ar fi magazinul lui Pety , Galapagos parca ii spune, la Real sus la etaj si la Centerul Mare.
Dar tot de pe net o sa-ti faci cumparaturile stai linistit, ca nu o sa gasesti ce vrei, sau o sa fie dar la un adaos mult mai mare.
Se vede ca stam unde se pune harta in cui.
De exemplu in orasul nostru nu se gaseste sticla de 12 mm si nici un centru de sticlarie si nici cineva care poata sa aduca asa ceva, te apuca groaza.
|
 |
|
Acvariu e fara apa si pe jos nu e nisip, e numai sticla goala, pietrele sunt puse aiurea, numai sa nu ma incurce prin casa.
|
 |
|
Sa am bani la greu si tot nu as da banii pe un decor 3d facut de firmele mentionate de voi, nu merita.
Eu nu am facut vreun decor niciodata pana l-am facut pe al meu, m-a costa foarte putin si am avut niste aventuri cu el, plus ca e lucru facut de tine .
Asa arata decorul meu facut de mine, un incepator:
Si ii dau dreptate lui minnardy ca se reduce volumul de apa din acvariu daca pui un astfel de decor 3d.
Eu am avantajul ca al meu e mare si am facut decorul cat am putut de subtire sa nu reduc volumul de apa prea mult.
|
 |
|
cibserg merci fain pentru pontul cu sticla.
Foarte faine plante si poze.
Ce aparat folosesti si ce obiectiv?
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
De unde sti ca eu nu am Collector's Account, ca tot e gratis.
|
 |
|
pc.ciprian este aceeasi carte pe care am pus-o eu.
Problema la http://rapidshare.com este ca te forteaza sa-ti faci un cont premium, adica sa ia ceva bani de pe tine.
Daca ai downladat ceva de pe serverele lor ca si free user este un numar maxim de downloduri pt fiecare user si se contorizeaza dupa ip-ul tau, acuma daca ai avea ip dinamic cum au cei de la RDS atunci ai putea sa te deconectezi de la net si sa faci o noua conectare, avand un alt ip, daca ai un ip fix o sa poti maine. Ar mai fi niste programe smechere care iti poate ascunde ip-ul tau si iti da altul din America de exemplu.
Am incarcat cartile si celelalte pe rapideshare pt ca nu e limita de download si nu e limita de timp ca si pe trasfer.ro
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
Te astept , esti binevenit oricand.
|
 |
|
Un film documentar facut de cei de la National Geographic despre ciclidele din lacul Tanganyika.
Filmul se afla la acest link:
http://carazy.net/mpegs/NatGeoParts/
Se descaraca toate arhivele inclusiv part01.exe intr-un singur folder, dupa care se executa part01.exe si se alege locul de dezarhivare.
Vizionare placuta
Sfat: descarcati partile pe rand si nu mai multe odata, toate au marimea de 14,3 mb in afara de partea 36 ,daca nu au valoarea asta descarcati-le din nou, pt ca o sa va dea eroare la dezarhivare;
dar merita efortul.
|
 |
|
|
 |
|
Faine acvarii, faini pesti, faine poze.
Felicitari
|
 |
|