vad ca ai inteles, mai Mihai, mai: exact asta am si vrut sa-ti transmit si eu: ca mai bine nu scriai.
ma rog, eu m-am distrat, dar daca e sa stai un pic sa te gandesti, tu ce vrei mai exact cu postul asta?
adica ok, hai sa reluam un pic: ai avut 9 pesti si acum mai ai 7. bun, in regula.
hai sa vedem care ar putea fi niste explicatii posibile pentru asta:
1. i-au rapit extraterestii
2. i-a furat cineva din acvariu (poate sa-i gateasca)
3. s-au facut invizibili
4. s-au metamorfozat, s-au facut mici mici si nu-i vezi
5. s-au ascuns
6. au murit si au fost mancati sau s-au descompus
7. au sarit din acvariu pe jos
samd
deci primele 4 posibilitati le eliminam, da?
la 5 nu-ti putem noi raspunde, ca nu vine nimeni sa-i caute in locul tau, corect?
posibilitatea 7 o puteai elimina tot tu, ca tu stii daca ai sau nu capac la acvariu, corect?
deci ramane posibilitatea 6: pestii fie au murit de boala si apoi au fost mancati, fie au fost mancati direct, de vii.
deci tu vii aici si nici macar nu pui o intrebare, adica nici macar nu intrebi "ba, molly pot sa haleasca xifi sau invers?", ci vii si scrii ca au disparut, probabil au murit si au fost mancati.
adica iti dai singur raspunsul. si eu, care vreau sa te ajut cumva, ca de aia deschid topicul, ce mai pot sa zic la faza asta?!
ceva gen "ba, e nasol, imi pare rau..." si sa pun un emoticon din asta
tu vii aici sa ne scrii ce-ti trece prin cap si eventual sa fii compatimit sau vii sa intrebi ceva sau sa raspunzi la ceva?