[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Dispar pestii  XML
Forum Index » General info
Author Message
MihaiA09
Member
[Avatar]

IP:

Ieri am observat ca in acvariul meu mai am numai 7 pestisori. Inainte aveam 9. Am numarat din nou. Dar nu imi gaseam black molly-ul si xipho-ul (amandoua femele). Nu stiu ce s-a intamplat de au disparut . Cred ca ar fi murit, iar apoi au fost mancati.

~Mihai~ ~Pace~ ~Respect~
[Email] [Yahoo!]
Humbert
Aquamaster
[Avatar]

IP:

chiar ca e ciudat. stai sa vezi ce mi s-a intamplat mie cu niste creveti:

intr-o zi am observat ca in acvariul meu am 32 de creveti. Inainte aveam 25. Am numarat din nou. Intr-adevar acum erau mai multi. Nu stiu ce s-a intamplat de au aparut. Cred ca crevetii masculi pe care ii aveam au facut sex cu crevetii femela pe care ii aveam iar apoi acestea din urma au nascut.

ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Humbert Ai gresit exemplul...trebuia sa alegi unul cu scadere,nu cu adunare! Mai multa atentie la detalii pe viitor

Mihai ai capac la acvariu ?

Until you find someone worth dying for, you never really live.
narcis.b
Membru de baza
[Avatar]

IP:

ReBella wrote:Humbert Ai gresit exemplul...trebuia sa alegi unul cu scadere,nu cu adunare! Mai multa atentie la detalii pe viitor

Mihai ai capac la acvariu ?

Ba eu cred ca a folosit numeralele in ordinea care trebuie...ceea ce e super haios! Bravo Humbert,esti bunic,asta se intampla daca lasi nesupraveghiati shrimpi de ambele sexe! (chiar daca exemplul e nesemnificativ!)
Mihai poate ar trebui sa-i cauti in filtrul intern,se mai intampla...

This message was edited 2 times. Last update was at 24/09/2009 15:56:42

[Email]
MihaiA09
Member
[Avatar]

IP:

ReBella am capac. Si nu-i haios de loc. Vorbesc serios Humbert. Mai bine nu scriai. Mi s-a intamplat la fel si http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/9320.page la el: cipj . Insa eu nu am melci.

~Mihai~ ~Pace~ ~Respect~
[Email] [Yahoo!]
Humbert
Aquamaster
[Avatar]

IP:

vad ca ai inteles, mai Mihai, mai: exact asta am si vrut sa-ti transmit si eu: ca mai bine nu scriai.

ma rog, eu m-am distrat, dar daca e sa stai un pic sa te gandesti, tu ce vrei mai exact cu postul asta?
adica ok, hai sa reluam un pic: ai avut 9 pesti si acum mai ai 7. bun, in regula.
hai sa vedem care ar putea fi niste explicatii posibile pentru asta:

1. i-au rapit extraterestii
2. i-a furat cineva din acvariu (poate sa-i gateasca)
3. s-au facut invizibili
4. s-au metamorfozat, s-au facut mici mici si nu-i vezi
5. s-au ascuns
6. au murit si au fost mancati sau s-au descompus
7. au sarit din acvariu pe jos
samd

deci primele 4 posibilitati le eliminam, da?
la 5 nu-ti putem noi raspunde, ca nu vine nimeni sa-i caute in locul tau, corect?
posibilitatea 7 o puteai elimina tot tu, ca tu stii daca ai sau nu capac la acvariu, corect?

deci ramane posibilitatea 6: pestii fie au murit de boala si apoi au fost mancati, fie au fost mancati direct, de vii.

deci tu vii aici si nici macar nu pui o intrebare, adica nici macar nu intrebi "ba, molly pot sa haleasca xifi sau invers?", ci vii si scrii ca au disparut, probabil au murit si au fost mancati.

adica iti dai singur raspunsul. si eu, care vreau sa te ajut cumva, ca de aia deschid topicul, ce mai pot sa zic la faza asta?!
ceva gen "ba, e nasol, imi pare rau..." si sa pun un emoticon din asta

tu vii aici sa ne scrii ce-ti trece prin cap si eventual sa fii compatimit sau vii sa intrebi ceva sau sa raspunzi la ceva?

pomi
Senior member
[Avatar]

IP:

Fiecare cu problemele lui

Eu sunt cam obosit, aseara m-am culcat la ora 3. Cred ca nu am dormit destul.

Biotop Malawi || Biotop Amazon
MihaiA09
Member
[Avatar]

IP:

OffTopic: Aaa... pomi tu ai scris asta ca sai ai mesage???

Na. Daca voi tot glumiti pe seama mea puteti sa inchideti toppic. Ca vad ca nimeni nu-mi raspunde.

~Mihai~ ~Pace~ ~Respect~
[Email] [Yahoo!]
Skyppy
Member
[Avatar]

IP:

poate sor fi facut invizibili . daca in filtru nu sunt, capac ai si nu sunt pe covor uscati.... atunci posibil sa fi murit si sa fi ciugulit si ceilalti pesti din ei, si s-au dezintegrat printre plante... substrat. etc

Cu cit cunosc mai bine oamenii cu atit iubesc mai mult animalele - Benjamin Franklin http://www.flickr.com/photos/skyppy
[Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Cauta-le scheletele, poate ai noroc si le gasesti.

Poze: smilie ... Poze cu plante
snakefishmike
Membru banat
[Avatar]
IP:

Porcu wrote:Cauta-le scheletele, poate ai noroc si le gasesti.

Ce macabru esti
Da' las' ca vine el Craciunul

@MihaiA09 , la problema ta , numai tu poti gasi raspunsul , pt ca acvariul se afla la tine in casa . In rest , ca de obicei , stirnesti ilaritate .
[Email] [WWW]
MihaiA09
Member
[Avatar]

IP:

Astazi cand am schimbat apa la pesti am gasit printe pietre un obiect alb cu ceva puncte portocalii. Ma si ma uit pe bine, cercetez si cand colo. Uite ma: un peste (mort binenenteles). Si m-am gandit ca o fi xipho. Deci era alb, nu avea burta (chiar de loc), nu avea coada si nici ochi.
Am auzit eu ca tetrazoanele mananca burtile la ati pestisori, iar eu am Black Tetra , parca ceva ruda cu Tetrazoanele. Deci ar putea sa-i fi mancat ei burta?

~Mihai~ ~Pace~ ~Respect~
[Email] [Yahoo!]
snakefishmike
Membru banat
[Avatar]
IP:

Mama ei de agricultura cu inrudirea characidaelor cu cyprinidaele
[Email] [WWW]
LUPmic
Senior member

IP:

MihaiA09 wrote:Astazi cand am schimbat apa la pesti am gasit printe pietre un obiect alb cu ceva puncte portocalii. Ma si ma uit pe bine, cercetez si cand colo. Uite ma: un peste (mort binenenteles). Si m-am gandit ca o fi xipho. Deci era alb, nu avea burta (chiar de loc), nu avea coada si nici ochi.
Am auzit eu ca tetrazoanele mananca burtile la ati pestisori, iar eu am Black Tetra , parca ceva ruda cu Tetrazoanele. Deci ar putea sa-i fi mancat ei burta?

Or fi pus-o de o ciorbita de burta de peste
[Email] [Yahoo!]
stiucarul
Member
[Avatar]

IP:

Cred ca ar fi necesar deschiderea unui nou topic cu titlul : "Dosarele x ale acvaristicii" , acesta fiind al 2-lea caz de acest fel , cu disparitie de pesti.

Forum Index » General info
Go to: