[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Mancare pt cichlide americane  XML
Forum Index » Hrana
Author Message
archangel82
Member

IP:

salutare voua baieti
vreau sa mai variez si eu putintel mancarea si m-am gandit sa imi indrept atentia spre ceva mai de firma. la noi se gaseste doar mancare de la tetra si sera....si intr-un singur magazin. in restul..ca si in asta de altfel.. sunt de la troco si alte ieftinituri cu care s-au obisnuit ai mei dar totusi...n-au prea mare pofta.
azi mi'am cumparat o cutie de tetracichlid sticks si se pare ca nu le prea place....o iau in gura si o scuipa. (intradevar..e destul de maricica dar o rup in 2-3 bucatele....sper sa se obisnuiasca curand).
voi cei ati folosit cu success de la tetra sau sera?? ce recomandati pt ciclide?!!
tin sa precizez ca pestii ce ii am sunt
2 X octofasciatum (~10 cm)
3 X red tiger oscar (~5 cm)
3 X nigrofasciatum (~6 cm)
2X gold severum (~12 cm)

astept raspuns. mersi

stiucarul
Member
[Avatar]

IP:

In cati litrii de apa ai toti pestii astia?
Oscarii vor creste mari ca dracu si nu se cam potrivesc cu ceilalti pesti ai tai. Eu aveam 3 oscari si 2 pleco. Nici la ai mei nu le cam placeau uscaturile, dar le-am dat asa ca sa aiba mancare variata. Am cumparat de pe un magazin on line romanesc si am iesit mai ieftin decat as fi luat de la magazin de la noi. Am luat Hikari Cichlid Staple si Jbl Novo Stick M. Asa poti sa faci si tu.

This message was edited 1 time. Last update was at 06/10/2009 19:31:48

archangel82
Member

IP:

dupa cate vezi tu pestii sunt inca mici......
in 250 L -net ii tin! consider suficient pt marimea actuala!
peste ceva timp voi decide cu ce voi ramane...as vrea sa mai gasesc si niste jack dempsey blue electric si posibil voi opta sa raman cu ei si cu cei 2 normali.....daca nu vad eu!
sunt constient ca nu vor incapea in acvariu peste un an ..asa ca stai linistit...raman cu care mi-s mai dragi!
am mai avut 2 astronotusi acum ceva ani buni intr'un acvariu de 200 pe care l'am dat unui vecin cu tot cu pesti cand am plecat in studentie ...si au crescut in jur de 25 cm fiecare .....
la revenire m'am reapucat...un acvariu mic..altul mai mare....si tot asa.......

oricum...intru in santier in vreo 2 saptamani .....si posibil ma taie capul sa mai fac un acvariu....mai mare decat asta pt noua sufragerie care va deveni goala....schimb si mobila.......
actualul acvariu..eu mi l'am facut....m-a ajutat putintel sotia cand l'am lipit si un prieten la carat...ca e tareeeee greu

ms de sfaturi..am sa caut ...
mai exact de pe ce site ai comandat mancarea?!..eu am vazut unul unde sunt prezentate produse de la hikari dar nu exista posibilitatea de comanda online doar info si contact.....

oricum....momentan vreau sa merg pe ce gasesc local....adica tetra sau sera!

This message was edited 1 time. Last update was at 06/10/2009 20:48:16

stiucarul
Member
[Avatar]

IP:

Iti dau pe pm un link cu magazinul on line, ca sa nu am probleme ca fac reclama cuiva.

Forum Index » Hrana
Go to: