[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: MihaiCalin
Forum Index » Profile for MihaiCalin » Messages posted by MihaiCalin
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by MihaiCalin
am uitat sa precizez, varietatea este nana.
Vand anubias, cam 20 de bucati cu preturi intre 30-130 mii in functie de marime. Daca sunt doritori pentru mai multe bucati se negociaza si pretul...detalii pe PM. Repde repede cant mai sunt.
Sa incerc sa fac un invetar cu ce am vazut eu acoo...din cate mai tin minte...:
rotala indica, rotundifolia, wallichii, macrandra. Astea sunt rotalele care le-am vazut pe stoc pana acuma. Poate m-am exprimat greist cand am zis ca orice rotala...trebuia "orice rotala care este pe stoc" . Uite ca nu stiam de treaba cu Mall-ul...o sa dau o raita pe acolo. Da ma duc cu lista de pe acvariu.ro in mana...ca o iau de referinta pe asta ...
Sincer oferta de plante de pana acum...postata de g.g este foarte buna...problema in provincie...in Iasi cel putin este ca se adauga taxele de transport cu care pot lua in plus alte plante chiar de aici... caci de ceva timp este un magazin in Iasi care importa de undeva din Singapore...si e o varietate destul de mare de plante...orice rotalla costa 15 mii firul. Asta a fost doar un exemplu...
Asi vrea sa-mi dau si eu o parere...
Ma gandesc ca totusi o insiruire repetitiva de leduri...sa zicem alb rosu albastru si iar alb rosu...etc...legate in paralele ca sa asigure functionarea lor chiar daca unu se duce, ar putea da totusi un spectru cat de cat uniform.
Oricum o planta ar primi raze incidente de la fiecare din ele nu?
Este o idee noua si trebuie luata in considerare..cine stie unde se ajunge...
Ce ma intriga este faptul ca am un amic care are bazinul plin cu planta asta...arata demential...si nu foloseste nici un fel de fertilizant...nici macar nu are nimik in substrat...doar pietris simplu...poate il conving sa faca o poza...nu-i greu de explicat conditiile in care o tine: acvariu 200 L, trei tuburi (TLD 965, Aquarelle acestea doua de 30 W, Fluora de 18 W), si are un filtru home made obtinut prin impartirea partii din spate a bazinului si folosind o pompa resun.in rest nimik mai special...CO2 tot la sticla cu drojdie...asat e..."unii are noroc dom'le"
Am o roca plina cu Microsorum...care s-a fixat bine de ea...radacinile crescute foarte bine, pui foarte multi...toate bune si frumoase...Dar care este problema: frunzele cresc dar cam de la treimea superioara capata un aspect diferit de restul frunzei...devine ceva mai transparenta...parca ar putrezi...si apar gauri. Nu stiu cum asi putea rezolva problema asta. Restul plantelor din acvariu sunt ok...
Bazinul are 70/40/40, lumina 4 tuburi cu descarcare in gaz (mai folcloric spus neoane ) doua TLD 830 un Osram lumilux si un fluora. Nu folosesc fertilizanti lichizi (deoarece ma tem de alge). Apa o schimb cam un sfert la 3-4 zile. Filtru intern simplu (Resun). Substrat: amestec de turba cu nisip si granule de laterita (intr-adevar un brand mai putin intalnit...Sun Sun )...si cuartita deasupra cam 4 cm...adaos de CO2 de la sticla cu drojdie si zahar.
Ceva sugestii si pareri?
Ma gandesc ca si lumina poate fi un factor...chiar ar trebui ceva detalii si despre asta. Am patit si eu lucrul asta, si tind sa cred ca era de la lumina deoarece in acelasi bazin aveam odata plantele ce se fixau in substratul acvariului si pe langa asta mai aveam niste ghivece. Si problema era aceeasi chiar daca substratul era diferit ca si compozitie. In substrat aveam turba si pastile cu micro si macroelemente de la Sera iar in ghivece aveam in plus granule de laterita...am schimbat atunci tuburile care erau vechi cam de 1,5 ani si atunci problema s-a remediat la frunzele noi.
Bafta!
nope...doar burete
poti sa te intereezi la o firma care repara parbrive de masini...stiu ca au ei o pasta da s-ar putea sa te lovesti la partea de temperaturi si slefuire....oricum...este o pista pe care ai putea incerca...
Acuma sincer...eu stiu ca atat te costa sticla...mai pui 150 si-ti iei un tub de silicon si-ti faci bazinu asta acolo...acuma nu ca nu asi vrea eu sa-mi vand bazinul ...da cata bataie de cap...
Astia de la tren nu au si vagon de bagaje?...parca
sincer nu stiu cu ce asi putea trimite bazinu pana in Bucuresti...o sa ma interesez...daca aflu zic....poate dai tu o sugestie ceva...
Vand acvariu, 115/50/50 cm, sticla de 10 mm, capac de sticla cu o parte culisanta, pret 1,7 mil. Pentru Iasi transportul este gratuit.
Parerea mea...nu este tenelus...este Sagitaria subulata...se face putin mai mare, dar cu alga aia cam greu...Si asta este o planta destul de prolifica.
Rezolvat
am de dat de asta...ca il tin la intuneric saracu...veniti si-l luati
heheee...eu mi-am luat 8 bucatele cu 1,2 RON bucata...tre sa ai si bafta
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index