[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: MihaiCalin
Forum Index » Profile for MihaiCalin » Messages posted by MihaiCalin
Ma bucur sa va anunt ca anul acesta in septembrie, la Iasi, va avea loc un concurs cu linii de guppy cu jurizare internationala, in incinta Gradinii Botanice.
Doresc sa popularizez acest concurs in randurile celor interesati de cresterea si reproducerea acestui peste, in speranta unei participari cat mai numeroase.
Nu vor fi taxe de participare. Cei care doresc sa se inscrie vor trebui fie sa asigure un bazin propriu pentru expunere care sa se incadreze in standard, fie sa plateasca realizarea acestuia aici, ulterior putand sa-l ia la sfarstiul concursului (costul va fi doar al sticlei si al siliconului).
La acest cocurs s-a anuntat si intentia de participare din partea unor colegi din Germania, Austria, Bulgaria. De asemenea se va organiza un work-shop impreuna cu un genetician in domeniul pisciculturii ce realizeaza o lucrare de doctorat pe tema obtinerii liniilor de guppy.

Pentru cei care intentioneaza sa se inscrie cu o linie sau mai multe, rog sa facem aici o lista de adrese de e-mail dand reply la acest post, pentru a transmite toate detaliile privind jurizarea.
Ar mai fi si varianta de a incarca acest fisier pentru ca apoi sa-l poata descarca cine doreste dar nu stiu inca cum sa fac lucrul acesta (daca ma poate ajuta un moderator ar fi perfect).

Personal ma ocup de popularizarea concursului, dar pentru orice intrebare va rog sa imi scrieti fie aici fie pe pm si o voi transmite organizatorilor.
Fa din coada de matura...s-apoi sa vezi ce maturi iei de la nevasta cand o cauta sa faca curat prin casa . Si inca ceva...cat de groaza e coada ai de matura?re macar 10 cm diametru?
Da dintr-o teava de PVC nu e mai bine?
Ma intereseaza sa cumpa o butelie CO2 pana in 3 litri, cu robinet si fara reductor.
Astept oferte.
Doresc sa cumpar aceste doua plante: Hemianthus callitrichoides Cuba si glossostigma.
Astept oferte.
Multumesc anticipat.
Aha...ca un fel de tarc.
Sincer, total inestetic si ocupa din volumul bazinului.
O maternitate de vreo 40 litri te costa cam 25 de lei sa o faci singur...mai pui o pompa si ai scapat cu vreo 40...
Mai este. Problema e ca s-au dat foarte multi si nu prea mai sunt la dimensiunea celor care i-am dat deja...sau nu-i vad eu pe toti .
Spuneti-mi cati va intereseaza si negociem. Mai ales ca sunteti acum doua perosane din Craiova.
Pai inseamna ca se poate. Daca ii pun la microbuss ar fi un drum cam de 8-9 ore pana la Craiova. Trimite-mi detaliile tale pe PM si ne hotaram cum facem.
Nu am mai trimis creveti pana acum...propune o solutie. Ar fi bine daca cineva ne-ar putea spune daca rezista la transport si in ce conditii. Ar fi prima data acum.
pui 10 mm cu 2,5 lei bucata (minim 10 bucati).
Din pacate eu sunt din Iasi, si asi prefera ca si cumparatorul tot de aici sa fie, deoarece nu prea am timp sa-l expediez in alte zone.
Vand un filtru intern Resun de 550l/h.
20 lei
Rezolvat. Se poate inchide.
Ma intereseaza un filtru extern care sa se preteze la un acvariu cu un volum de pana in 200 litri.
Sa fie in conditii bune de functionare.
Astept oferte.
De fapt nici termenul de neoane nu este asa de corect. El deriva de la un tip de gaz care se foloseste la metoda asta de iluminare...Neonul. Dar sunt acum o multime de combinatii de gaze folosite, in functie de care se obtin si spectrele.Cel mai corect dar si mai...sa-i zicem anevoios ar fi tub cu descarcare in gaz. Eu le zic tuburi de iluminat si atat.
Scuzati daca il considerati off topic.
A nu se confunda lumina multa cu lumina non stop...e vorba de doza instantanee de radiatie luminoasa. Plantele nu au acumulatori din care sa foloseasca cat le trebuie .
Oricum, 10 sotiei, sau tie ca ai convins-o pentru un acvariu mai mare.
Bafta!
maturi, 10 RON bucata.
Cumpar filtru canistra fluval 205 sau echivalentul acestui filtru dar alta marca.
Rezolvat. Se poate inchide.
Donez urgent o tufa de Hygrophila Polisperma, si ceva marsileea. Acum le tin la lighean inca dar in curand vor merge la canal daca nu se gaseste nimeni doritor...mai am si ceva rotala rotundifolia dupa ce am scapat de cateva tufe...deci haideti.
Din pacate timpul nu-mi permite sa expediez in afara localitatii.
O sa par rautacios:
normal ca stau in 2 litri...nu au alternativa...si pe tine daca te-ar inchide cineva intr-o camera de 2/2/2 m ai sta acolo...ca n-ai avea alterntiva.
Serios...e un chin sa tii un peste intr-un bol. Iar pentru un caras e un chin sa-l tii intr-un acvariu mai mic de 100l.
Acvariul ala care l-ai luat..e dragut el, dar cum spune si Dolly...merge doar pentru doua trei perechi de guppy sau cam 6 neoni, Astia fiind pesti care nu cresc mai marie de 3-4 cm (in cazul femelelor de Guppy). Iar despre plante e muuult de zis...in primul rand trebuie sa dai mai multe detalii despre lumina, substrat...Daca te hotarasti ca totusi noi nu avem dreptate si pastrezi carasii , nu te poti gandi pre mult la plante...pentru ca nu or sa reziste mult timp.
sper ca nu te-am descurajat...orice are un inceput.
Bafta

Forum Index » Profile for MihaiCalin » Messages posted by MihaiCalin
Go to: