[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: MihaiCalin
Forum Index » Profile for MihaiCalin » Messages posted by MihaiCalin
da...multe lucruri..am vazut chiar si un capac facut din polistiren ...pe bune
este un polimer ...este mai cunoscut de cei care merg pe munte...se aseaza sub sacul de dormit si tine cald (izoleaza si termic) este destul de moale...dar cam subtire parerea mea...eu prefer polistirenul expandat.
da...daca sunt puncte albe gris trebe sa fie...foloseste verde de malachit si creste temperatura...aucma nus daca rezista ai tai da eu cand am avut am crescut la 30 grade si am pus 30 picaturi sera costa med la 100 l apa . A mers..dupa doua zile nu mai aveam...da e important sa cresti si temperatura.
da...sunt de acord cu mausmann....sa incerci cu un pietris mai marunt...intr-adevar merge mai bine, dar nici prea fin nu e bine...nu se face circulatia apei bine in substrat si se acumuleaza prea multi nitriti. ..baffta
plantaminul e fertilizant lichid nu?...eu nu vreau sa starnesc dispute...da sunt mai sceptic in privinta lui...parerea mea ca ajuta mai mult la inmultit alge.
Hai sa-ti zic cu ce merge la mine foarte bine acicularisul...: pietris bob de orez(cuartita) amestecat cu turba si laterita, si mai folesesc pastilute de la sera (micro si macroelemente)...creste foarte bine asa. probabil substartul tau e foarte sarac in substante. O metoda de a adauga ceva argile fara sa tulburi apa, eventual niste turba in amestec cu pietris si argila(laterita e tot o argila),er fi sa faci un ameste, il umezesti bine si il congelezi...adaugi repede in substart si merge .
si in substrat nu ai nici un adaos de alt ceva?sau e simplu?
Pe langa puii de devil eye de care aminteam, mai am spre vanzare doua acvarii: 70/40/40 la 40 RON
70/27/30 la 30 RON
Tin sa precizez ca...oferta este inca valabila
eu zic ca ar fi schuleteri leopard
Ofer spre vanzare pui de Echinodorus Devil's Eye, stoc limitat
Detalii pe PM.
Cum...si de un an de cand ii ai nu au facut inca pui...
La femele de guppy daca te uiti atent la burta lor e posibil sa vezi ochii puilor. ..pe bune. Daca ai scalari in acvariu fii convins ca nu ai sa vezi nici un pui viu pe acolo...ma mira ca mai sunt si guppy. Sau sunt doar niste pui de scalar. La mine o pereche de scalari au dat gata cativa guppy si o droaie de neoni ...eram incepator...acuma vreo 10 ani.
In final...eu zic ca ai sa fii moasa in curand la vreo 20-40 pui de guppy.
Bafta
Daca vrei guppy iti dau eu vreo 10-15...si ceva plante daca vrei...
din pacate e dificil.
Vand acvariu, 70/40/40, din sticla de 6, fara probleme, pret. 40 RON. usor negociabil.
Ia o proba de pietris de ala, usuca-l, si dupa aia toarna niste otet peste, si daca sfaraie e marmura sfaramata. E grav daca e asa. Pacat de pesti si plante.
Si...cam care-s statisticile? cati au murit electrocutati din cauza asta? sau cate scurturi s-au produs? sau cum ar fi zis @Razvan: "cate leduri albastre tre sa cumpar ca sa scriu pe dacie ACVARIU"
Daca sunt probleme de genul asta la un acvariu eu cred ca trebuie inlaturata cauza si nu efectul.
eu am avut un echinodorus care ramasese doar cu o frunza...si tot i-a mers pana la urma. intr-adevar sunt plante foarte rezistente. lasa-l plantat ca-si revine.
Acuma am vazut si eu...vezi ca este un Sticky la sectiunea asta a forumului despre intaritoare...
intaritoarele alea se pun perpendicular pe geam, in interiorul bazinului. imagineaza-ti ca ai o bagheta de sticla de vreo 2 cm grosime si lunga cat lungimea geamului respectiv. cum ar trebui sa o asezi ca sa aiba rezistenta cat mai mare la incovoiere? pe cant :idee: . sper ca am fost util...sunt mai multe metode de a utiliza intaritoarele...dar cred ca s-a mai vorbit. da un search si vei gasi...in rest multa bafta
Da @manex. Poti sa le desparti unele de altele. Dar sa nu fie puii forte mici ca se dezvolta mai greu dupa aia.

Forum Index » Profile for MihaiCalin » Messages posted by MihaiCalin
Go to: