| Message |
|
|
|
SOLD
|
 |
|
|
BLK wrote:Da si tu dimensiunile acvariului. De cand e (cand a fost lipit).
Mersi
pai are cam 1 an (+ vreo 2-3 luni)
dimensiuni,din cate mi-aduc aminte sunt ~ 75L 30l 40h
|
 |
|
|
|
oh c'mon, e pomana.... pt 1 mil primesti un acvariu complet functional...
|
 |
|
|
|
BONUS: cu acvariul de 80L vine si un acvariu ma mic de 50L care a avut geamul din spate crapat,dar l-am reparat, poate fi folosit ca "maternitate"
|
 |
|
|
|
Vand acvariu 80L
+filtru extern cu carbuni activi (home made)
+pompa de aer filtru (resun AC9600)
+capac tabla (vopsit cu vopsea auto) 1 bec economic 20w
+pompa aerare (elite 801)
+piatra aerare 35cm lungime(perdea de aer)
+substrat nisip si pietris
+6 specii de plante pe care nu le stiu pe nume
+pesti: 1 scalar 1 an(femela normala),1 betta mascul,2 cori,3 ancistrusi maricei,1 pomacea
+termometru
+termostat 75w
+instalatie moonlight home made
+accesorii homemade curatare geam plasa
Pret: 1.000.000 lei
100 RON
|
 |
|
|
|
REZOLVAT
|
 |
|
|
eu zic c-ar merge un curs in care sa te instruiasca ce plante cu ce pesti si cata lumina si ce tip de filtru...ma refer la un curs pe care sa-l faci in caz ca vrei sa te axezi pe fabricat si decorat acvarii pentru firme sau oameni cu bani care vor totul de-a gata. Din chestia asta cred ca s-ar castiga bani frumusei.. sau nu
Parerea mea...
|
 |
|
|
aveti dreptate, au fost doar niste certuri ...in familie  .Problema este ca nici unu' nu se parea ca avea de gand sa cedeze si sa s-ascunda printre "tufe".
Oricum acum totul se pare ca-i  , dragostea parca pluteste prin... apa, vad ca amindoi sunt intregi...ms mult pt raspunsuri, ma cam  ca nu i-am mai vazut niciodata asa...
|
 |
|
|
hmmm...partea rea este ca eu n-am unde sa pun masculul deoparte si acvariul este destul de micutz...acum nu pot decat sa sper ca o sa-si rezolve i problemele intre ei 
|
 |
|
|
|
2 scalari... toate semnele indica 1 mascul, 1 femela. Dupa cateva depuneri, azi au comis-o din nou...toate bune si frumoase pina acum 5 min cand a-ncepul macelu'... se bat ...mai degraba zici ca se saruta,pt ca stau bot in bot si la un moment dat zvacnesc... care ziceti c-ar fi problema si cum credeti ca s-ar rezolva...plsss
|
 |
|
|
|
scuzati, dar doar ce-am obs ca au inceput scalarii sa depuna...asa ca se mai intarzie o eventuala interventie in acvariu pt. scoaterea d-lui betta. Oricum oferta ramine valabila...dar peste vreo 5 zile,sa vad ce se-ntimpla cu icrisoarele scalarilor.
|
 |
|
|
|
Betta frumos, voalat, care nu mai poate convietui in acvariu cu 2 scalari maturi. Daca exista cineva care-l poate lua maine...dimineata intre 10-12
|
 |
|
|
sa stii ca nu m-am gandit la chestia asta...dar... sa stii ca parca m-am atasat de peshtanii astia si parca ...nush..ii cresc de cand erau doi mormoloci d-aia mici  si acum sunt ditamai pestii
|
 |
|
|
ma gandesc totusi ca s-ar putea sa nu fie amindoi scalarii femele pentru ca..sa zicem ca se ajuta la depus,dar de fiecare data cand i-am vazut sa depuna,numai unul dintre scalari a depus astfel ca,daca erau amindoi femele...zic eu c-ar fi depus amindoua...macar odata sa fi depus si celalalt.
acum poate o fi o problema de culoare,ca scalarul care zic eu ca e femela (are "fruntea" mai lina) este scalar normal (argintiu cu dungi) iar masculul("fruntea" cu un "damb"),este negru cu niste pete argintii.
Femela are 1 an si ceva(si jumatate cred) iar masculul este mai mic ca ani(~1an) dar mai mare la corp..nush de ce dar s-a dezvoltat mai mult
niste poze aici
|
 |
|
|
Madalin Dorobantu wrote:Daca ancistrusii tai sunt mai marisori, peste noapte nu vei mai avea icre de scalari!
asa s-a si intamplat. Acum exista 2 variante:
1. Scalaritza a papat icrele ca am obc eu ca parca prea disparusera mai pe seara (am impresia ca nu prea sea agreaza scalarii cu toate ca la depuneri nu se bat....dar parca nici ordinea corecta a lucrurilor n-o fac si sunt pe la a 4-a depunere)
2. Ancistrusii au papat icrele dar ma-ndoiesc avand in vedere cum se comporta scalaritza cu icrele si faptul ca am si moonlight homemade d-ala  ,care bate in mijlocul acvariului(locul asta fiind cel mai luminat de moonlight,iar lateralele... aproape ca nici nu se cunoaste lumina),loc in care scalarita a ales sa si depuna(se poate sa fie o coincidenta).
acum n-am stat sa pazesc pestii noaptea sa vad care a fost faptasul...dar eu tind spre scalaritza.. mai ales ca am observat ca o cam streseaza prezenta coridoras-ilor
|
 |
|
|
|
chiar in momentul asta imi depun scalarii.Problema care este? Femela depune pe o parte a frunzei si masculul fecundeaza pe partea cealalta.
intrebarea: exista posibilitatea ca icrele sa fie fecundate? eu stiu...ma gandesc ca prin apa circula fluidele si alte treburi....
|
 |
|
|
|
ok,deci sa-nteleg ca-i mai bun sera baktopur direct...ms...stiti cumva cam cat costa asa ceva?
|
 |
|
|
|
P.s.: are cineva idee care este diferenta dintre sera baktopur si sera baktopur direct? eu le-am facut pestilor tratament cu sera baktopur la 50 ml?este mai bun sera baktopur direct?
|
 |
|
|
|
revin,dupa ceva timp..am folosit tratamentul cu baktopur si pt un timp,ochiul a mai dat inapoi(nu de tot),dar acum iar s-a umflat. Mai are cineva idee care se poate sa fie problema cu scalarul meu?
|
 |
|
|
|
probabil ca acvariul ala, plin, se ridica undeva pe la 1(una) tona :o
|
 |
|
|