[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Bataie scalari...URGENT  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Dark4ce
Member
[Avatar]

IP:

2 scalari... toate semnele indica 1 mascul, 1 femela. Dupa cateva depuneri, azi au comis-o din nou...toate bune si frumoase pina acum 5 min cand a-ncepul macelu'... se bat ...mai degraba zici ca se saruta,pt ca stau bot in bot si la un moment dat zvacnesc... care ziceti c-ar fi problema si cum credeti ca s-ar rezolva...plsss
[Yahoo!] [MSN]
johnny6600
Senior member
[Avatar]

IP:

Nu-ti pot spune exact motivele dar nu esti singurul care a patit asa ceva.Si scalarii mei mai au "certuri" din astea dar de obicei nu se intampla nimic grav.O singura data , intr-o dimineata l-am gasit pe mascul batut rau de femela , saracu statea ascuns printre plante.L-am separat si si-a revenit , dupa vreo 2 luni(timp in care au crescut puii marisori paziti cu devotare de mama) i-am pus la loc si s-au impacat.

Pentru ca n-am stiut ce sa aleg intre mecanic,tamplar,geamgiu,electronist,chimist,fizician,biolog sau veterinar le-am ales pe toate asa ca m-am facut acvarist
Dark4ce
Member
[Avatar]

IP:

hmmm...partea rea este ca eu n-am unde sa pun masculul deoparte si acvariul este destul de micutz...acum nu pot decat sa sper ca o sa-si rezolve i problemele intre ei
[Yahoo!] [MSN]
mg_cmt
Member

IP:

nu e nici o problema...daor niste crerturi conjugale si eu am patit-o chiar daca sunt pui dar se vor "impaca" ei
[Email]
Intros
Senior member
[Avatar]

IP:

Am patit-o si eu odata, cand aveam scalari, tot dupa o depunere, dar rau, se atacau la ochi. A trebuit sa ii separ - in acelasi acvariu- cu o bucata de sticla cat latimea acvariului. Daca spatiul e mic si nu au refugii prin plante poti sa incerci sa ii separi temporar asa.

Acei care cer minuni nu se indoiesc ca ei cer naturii intreruperea minunilor ei.
Dark4ce
Member
[Avatar]

IP:

aveti dreptate, au fost doar niste certuri ...in familie .Problema este ca nici unu' nu se parea ca avea de gand sa cedeze si sa s-ascunda printre "tufe".
Oricum acum totul se pare ca-i , dragostea parca pluteste prin... apa, vad ca amindoi sunt intregi...ms mult pt raspunsuri, ma cam ca nu i-am mai vazut niciodata asa...
[Yahoo!] [MSN]
mg_cmt
Member

IP:

o sa ii mai vezi :hammer:
[Email]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

E foarte posibil ca certurile se degenereze pina la moartea sau mutilrea (falca smulsa, ochi pierdut(i) ....... ) unuia din pesti. Fii cu ochii pe ei.

Poze: smilie ... Poze cu plante

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: