Message |
|
Asteptam pozele...pentru inspiratie...Apropo...cam cat au Oscarii acum? Sa fac o comparatie cu ai mei....
|
 |
|
Si eu vreau sa caut inima de vita.. sper da gasesc
|
 |
|
Azi le-am dat pentru prima data rame..Nu am gasit mici asa ca le-am taiat bucati de 1.5-2 cm...Nebunie a fost pe ele...dupa ce le-au terminat,erau rotunzi...  Au facut o mizerie de nedescris..a trebuit sa aspir bazinul de pamant..
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
Mersi Dan..Da..sfaturile aici sunt mult mai bune ca pe FB...Multumesc tuturor pentru sfaturi..Micutii cresc vizibil...ce nu îmi place la ei e ca inca au unele aripioare despicate...Sper sa trecem peste perioada asta cu acvariul deciclat si totul sa fie bine..
|
 |
|
Oricum nu mai e asa de puternic cum era alaltaieri...
|
 |
|
Am facut azi un test de NO2...pentru o zi cu Stability arata chiar foarte bine...Azi schimb de apa 50% si doza de Stability...Doar mirosul apei mai persista putin...Oare de la ce o fi?
|
 |
|
Salutare!! Am schimbat 80% din apa si am adaugat doza de Stability ,5ml la 40 l apa...iar de maine inainte,5 ml la 80 l si schimb de 50% apa..Sa speram ca va fi totul bine..
|
 |
|
Sigur ca da...
|
 |
|
Da..parca asa scrie si pe prospect..prima data se pun 5 ml la 40 l apa si apoi in fiecare zi cate 5 ml la 80 l apa,timp de 7 zile...
|
 |
|
O sa fie facute zilnic schimburile de apa..
|
 |
|
Probabil maine daca o sa am timp o sa mai suplimentez filtrarea cu inca un filtru extern..sa fie ca nu strica...
|
 |
|
În maxim o luna,o sa fie 7 pui de Astronotusi in 450 l de apa...
|
 |
|
kirucd wrote:Daca nu ai pesti in acvariu la doua zile e ok.
Sunt pesti in acvariu..
|
 |
|
koala wrote:
adriancean wrote:În descrierea produsului Stability se spune ca actioneaza foarte rapid...acum si daca nu sunt rezultate peste noapte nu e mare tragedie...doar sa-si faca treaba si sa stabilizeze acvariul..
Stai linistit, ca o sa-si faca treaba... grija ta de acu' sa fie la schimburile regulate de apa. In 2 saptamani o sa fie totul in regula!
Dupa ce bag Stability,tot in fiecare zi sa fac cate un schimb de apa?Sau vreo 30% la 2 zile?
|
 |
|
În descrierea produsului Stability se spune ca actioneaza foarte rapid...acum si daca nu sunt rezultate peste noapte nu e mare tragedie...doar sa-si faca treaba si sa stabilizeze acvariul..
|
 |
|
Ok..vedem maine seara rezultatele testelor..sper sa fie ok..
|
 |
|
Da,am citit despre ciclul azotului..nitritii sunt rezultatul transformarii amoniacului de catre unele bacterii...Acvariul a stat la ciclat 4 saptamani...dar dupa cum a zis si Koala,Metronizadol-ul l-a deciclat..
|
 |
|
Stiu ca bacteriile se "duc" daca e apa fierbinte..dar ma gandeam ca poate nu mai sunt bacterii de sunt nitriti in halul asta de multi..Atunci o sa spal Matrix-ul in apa din acvariu si buretii in apa mai calduta..
|
 |
|