[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: adriancean
Forum Index » Profile for adriancean » Messages posted by adriancean
image
Acum urmeaza standul...cel care mi-a facut acvariul mi-a spus ca este foarte ok sa fac standul din pal cantuit cu ABS,blatul dublat si standul impartit în 3 compartimente...Ce parere aveti?
Buna.Oscarii cresc,mananca de rup dar se pare ca nu scap de nitriti...Ce naiba nu fac bine? In ultimele zile am schimbat cam 30-40% apa...curatat fundul acvariului si facut teste zilnic...Si bineinteles adaugat doza recomandat? de Stability..
image
koala wrote:- Cei 10 cm care-s iesiti "in consola" nu vor fi o problema.
- Foloseste un blat mai gros, ca sa dormi linistit.
- Pe spate, ori prinzi foaie de PAL ori mai pui 2 diagonale.
- As folosi profil mai gros in carne... aia 2 mm mi se par cam putini.

Cele doua diagonale din spate care sunt marcate cu 3 liniute sunt suficiente?
image
Acum am observat si eu greseala...da ,jos e 132 cm...
Este buna schita? In special ierisile de 10 cm in afara cadrului picioarelor !! Sunt "periculoase" acele iesiri?
Multumesc..Am gasit cateva..Eheim si Oase...debit 400 l/h...debitul ar fi suficient?
Buna.Pana la urma cred ca o sa fac standul din teava de 40x40x2 .Schita e cea de jos...partea de sus ( unde va sta acvariul) va iesi 10 cm de fiecare parte din planul cadrului de jos..Va fi o problema? Astept parerile voastre..inbunatatiri ..tot ce credeti ca ar trebui adaugat la schita respectiva..
image
PS.Scuzati schita..
Nu am spus ca nu e bun..nu vreau sa fiu inteles gresit..dar as vrea sa stiu la ce specificatii trebuie sa fiu atent cand il iau..
Asta se preteaza cred pentru acvarii foarte mari...pentru al meu nu cred ca se tenteaz?.. Nu ca nu ar fi bun..dar e prea mult cred..prea puternic..
Sunt in cautare de o pompa de aer pentru acvariul de 450 l ( daca credeti ca ar fi necesara avand în vedere ca acvariul va avea 2 filtre externe si vor fi ceva valuri la suprafata).De ce trebuie sa tin cont? Cumva de cati litri /h scoate ?Am vazut si de 300 l/h...ar fi buna?
Ok..sa mai bag totusi o doza de Stability?
Rezultatele testelor facute azi:
NO2 image
NO3
image
Pareri??
Testele le fac zilnic...si am schimbat in fiecare zi 50% plus doza de Stability...O sa fac testele zilnic si o sa vad cum decurg rezultatele...O sa postez maine si rezultatele testelor...
Stiu ca nu o sa fie apa cristal la ei...la cat de porci sunt...dar totusi nu strica sa fie cat de multa filtrare biologica.. Oare sa merg in continuare tot cu 50% schimb de apa zilnic sau sa incerc sa schimb la 2 zile sa vad cum sunt testele de apa?
Azi am mai imbunatatit filtrul cu niste material filtrant...deci pana acum situatia sta cam asa: in partea de jos 2 sertare cu Matrix,urmatoarele 2 sertare cu Sera Siporax si deasupra un sertar cu un burete cu pori mai mici...Cantitatea de material biologic zic ca e foarte ok..mai ramane sa vad cum e cu filtrarea mecanica,sper sa fie bine...mai este un burete deasupra mediilor bio si prefiltru integrat în filtru ( Oase 350 thermo)..
Multumesc....Abia astept sa-i mut in acvariul cel mare...sa aiba spatiu cat mai mare..
Mersi de ajutor...Eu zic ca arata bine...va las pe voi cu parerile!!
Si un mic video...tot dupa haleala... Ce parere aveti?

by koala: Hai sa aranjam nitel linku' ala...
Pozele sunt facute la 20 de minute dupa o masa copioasa care a constat din rame..Erau rotunzi...dar inca mai vroiau
image
image
image
Foarte frumosi!!

Forum Index » Profile for adriancean » Messages posted by adriancean
Go to: