[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: adriancean
Forum Index » Profile for adriancean » Messages posted by adriancean
Buna seara. In primul rand va doresc un Paste Fericit !! Am un acvariu la ciclat de 3 saptamani iar vineri am introdus niste plante plutitoare..Sambata am observat pe peretii acvariului niste viermisori foarte subtiri si cam pâna la 10 mm lungime.Ce sunt? Nu prea seamana cu planaria ..sau poate nu imi dau eu seama bine..Sa-i fi adus cu plantele? Sunt un pericol pentru pesti? Urmeaza ca peste câteva saptamâni sa bag in acvariu niste "baby Oscari"...si nu as vrea sa pateasca ceva de la acesti viermisori.Multumesc mult.
Buna.350l va fi minimul..daca spatiu îmi va permite va fi pana în 400 l..oricum vreau doar o pereche de Astronotusi..Duminica o sa incep ciclarea acvariului...sper sa si reusesc...e prima data când fac ciclarea de la 0 si singur..
Salutare.Ma numesc Adrian,am 38 ani,locuiesc în Brad ( Hunedoara) si de câteva luni bune de?in un acvariu de 112 l.Am început cu pesti mai pentru încep?tori: corydoras,ancistrusi, gurami si melci pomacea.Dar sunt fascinat de ciclide americane..in special de Astronotus..Si peste câteva luni,o sa am un acvariu de peste 350l..

Forum Index » Profile for adriancean » Messages posted by adriancean
Go to: