| Message |
|
|
|
Cu ce faci pozele? Daca faci cu telefonul, sterge obiectivul camerei inainte de a face poza si apasa pe declansator cand expiri!
|
 |
|
|
E microsorum. Planta necomestibila
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:Sa ai pofta
Si sa-ti traiasca pejtii!
Hac!
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:Ce vin ai? 
Ceva de la Buzau, de buturuga. Mai am vreo doua sticle mai alese, dar nu stiu unde le-a ascuns doamna
@koala, multumesc. Abia astept sa ajung maine seara acasa sa le toc niste artemia congelata. Cred ca o pun pe mandra sa le daca la blender ceva
|
 |
|
|
|
Si una de ansamblu
|
 |
|
|
|
Pam pam paaaam. Am ajuns acasa foarte trist ca am avut bani doar de o bere azi. Am uitat ca am luat ieri flori pentru mandra si am ramas in cooroo' gol cu banii. Pe langa asta, in timp ce culegeam copilul din castronul cu boalel cainelui, vad un pui de krib uscat, asezat pe masina de spalat. Am auzit azi-noapte ceva pleoscaituri, dar am crezut ca e corydorasul sinucigas. Mi-am ezplicat doamna ca era in cosul de rufe. Adica pe la 1,5metri distanta de acvariu.
Am spalat copilul si l-am pus la masa. In timp ce manca el linistit, belesc ochii in acvariu sa numar pestii, poate a mai vrut vreunul sa ia cina cu Michael J. Cand colo, ce sa vezi, cei doi care au mai ramas erau inghesuiti pe langa lemne si printre frunzele Anubiasului si fara culoare
Perechea stabilita a scos ponta la plombare si e tare grijulie. S-a dus pe cuc orice suparare. Mai am un litru de vin pe care am sa-l dau gata in seara asta.
Uraaaaa, au depus, au depuuuuuus!
PS: am de dat 2 femele subadulte de kribensis si un corydoras. Pe o strangere de mana, musai!
|
 |
|
|
hadul wrote:tengurapavelescule! stii tu de ce!
Intotdeauna trebuie sa folosesti #
|
 |
|
|
|
Moss-ul e o delicatesa pentru carasi, garantat. Frunzele batrane de Anubias au sanse sa scape, cele noi nu prea.
|
 |
|
|
Larva450 wrote:Din buretele unui filtru folosit stoarce mizeria în acvariul nou,ajuta la ciclare.
Abtine-te de la sfaturi de genul asta! Impreuna cu jegul si mizeria din acvariul respectiv poti aduce si boli in noul acvariu. Ce se intampla daca cineva iti urmeaza sfatul si apoi ii mor pestii?
Sau daca dai sfatul asta cuiva, explica-i si posibilele riscuri la care se expune, ca sa stie. Ca apoi te cauta prin Bucuresti si nu intelegi de ce.
|
 |
|
|
|
Rendo e site cunoscut de multa vreme. Daca nu ma inseala memoria, Geani, dl. Crevete, a comandat de la ei de cateva ori. Sau era vorba despre Sebacka?
Din cate stiu, au o comanda minima, dar nu mai stiu daca este vorba despre exemplare in total , exemplare per specie sau suma minima. Trebuie sa va interesati, abia apoi va ganditi care, ce cumpara!
|
 |
|
|
Ai dreptate, seamana, dar difera foarte mult cele 2 plante.
Ti-am scris deja despre dimensiunea frunzelor de Anubias. Mai difera si culoarea lor, Anubiasul are frunzele mai carnoase, spathyphillum are frunzele ascutite.... s.a.m.d.
|
 |
|
|
acvamilian wrote: Anubias barteri var nana.
Esti liber sa crezi ce vrei, dar Anubias nana nu e. Nana are frunza cat o moneda de 50 de bani
|
 |
|
|
|
Frunzele par prea ondulate ca sa fie A. barteri.
Daca e Spathiphyllum, te-ai scos, e planta de ghiveci.
|
 |
|
|
koala wrote:Am avut si eu kribensis, pe vremuri... sunt foarte frumosi si foarte grijulii cu puii lor.
Cand se alege perechea, ar cam trebui sa scapi de ceilalti.
Masculul care a crapat avea pereche. Ei erau parintii tuturor celorlalti.
Acum vad ca celalalt mascul s-a bagat in schema pe langa sefa aia mare. Nu si-au batut puii pana acum. I-au alergat si ciupit, dar nu au nici macar o aripioara bulita.
@ocean, si eu vreau sa se impuieze, dar momentan stau ascunsi si nu vor sa depuna. Femela batrana are burta rosie si e plina de icre.
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:Probabil ca se uita la mine si vede o bucata mare de jambon de porc
Sau vrea sa te moota  Si eu zic ca se uita cam galesc asa la tine.
Stii doar ca noi, astia cu burta, suntem sexy mother fuckers
|
 |
|
|
|
Lipeste fara grija. Dupa ce se usuca nu mai contamineaza apa!
|
 |
|
|
La mine s-a colmatat peste noapte din cauza faptului ca facusem ceva mutari prin acvariu si nu mai facusem curatenie de vreo 3 luni. Acum s-a rezolvat situatia. Folosesc un Resun plin cu burete pentru filtrarea mecanica.
Dupa ce termin cu agitatia din casa ( cheltuieli cu kinetoterapia copilul & other shits) ma voi apuca de facut un acvariu 80x40x40 si un stand pe masura, iar Sun Sun-ul 603b pe care-l folosesc acum va fi folosit ca filtru mecanic.
Dar toate astea in timp
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
opincarul wrote:Ii faci un semn cu markerul pe sticla din fata cu nivelul apei si sa completeze diferenta la 2 zile.
Spray-bar-ul orientat spre suprafata apei ca sa nu duca lipsa de oxigen, in caz de caldura extrema.
Uite de ce eram curios!
Acvariu se prezinta bine. Felicitari!
Staurogyne repens merge facuta tufa in acvariu tau
|
 |
|
|
|
Na, sa-ti treaca!
|
 |
|