[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Dan P
Forum Index » Profile for Dan P » Messages posted by Dan P
Mai schimba mancarea Sefu' Vezi sa nu aiba ceva in gura vreo leziune ceva.
Eeeeee, asa da!
L-am vandut pe cativa lei cuiva care avea nevoie de un bazin in curte
La mine membrana a inceput sa se desprinda de sticla dupa 6-8 luni. Sincer e atata bataie de cap si rezultatul nu e chiar spectaculos incat recomand oricui sa mearga pe varianta clasica de sticla. Cu niste calcule bine facute si ajutor de la niste profesionisti poti face un monster tank din sticla
Cine are ooo?
Nu stiu cum e din punct de vedere tehnic dar eu as merge pe un acvariu triunghiular daca e posibil. E singura varianta de colt care mi se pare ca ar merge fara sa strice feng suei-ul acvariului. Poti pune acareturile si ceva decor frumos pe coltul din spate si sa ai o fata curata si fara muchii de unde sa vezi pestii
Personal cred ca e destul de complicata treba cu acvariu de lemn. Problema cea mai mare este ca acel "cauciuc lichid" nu adera, a la long nici pe sticla si nici pe silicon. La mine dupa cativa ani se dezlipise membrana pe interior de pe sticla, desi am degresat corespunzator inainte de lipire. L-am scos din casa pana sa aiba nevasta motive de divort
Eu am avut o inaltime de vreo 70 de cm daca nu ma insel si pot sa iti spun ca e extrem de dificil de "umblat" in acvariu cand ai nevoie mai ales daca e si pe un suport mediu ca inaltime. Daca e inalt iti trebuie scara. La 1 m va fi infernal. La latime nu am nici o obiectie
Cred ca gasesti sticla de 20 .
Bah, dale dreacu de buturgi , vezi sa fie curatenie prin casa mai bine
Ala pare a fi un Cuban Cichlid
Cu asa hobby da-l deaku de fundal .
Am dat o mare parte din pui si am tinut pentru mine doar 12 Bucati. Oscarii sunt de dat daca e cineva interesat.
Vreau sa raman cu piticii in acvariu si cu masculul de JD puiul de Vieja si Gibbigepsul.
Maestre ai dat cu drujba sau nu?
La un momenta dat va trebui sa mai triez din ei, dar asta va fi peste vreo 6 luni as zice.
Acu' ma cauta o gramada pentru pui, cand nu mai am de dat .
Mi s-a acrit de intrebari de genul "nu dai 2-3 bucati?", si erau 12 RON bucata. Pentru pereche m-au contactat cativa sa imi dea 100-200 de ron pe pereche. Iti vine sa ii inviti in gaura de origine
Mai am cam 30 de pui de la 1 cm la 5+ cm. Astia mari au scapat la mancare si pun pe ei spectaculos as zice, pentru niste Red Terror.
Momentan ma bate un gand sa ii las singurei in acvariu dar ramane cam gol Daca ii bag la comun Oschi si masculul de JD sigur nu ii mananca insa De Funes nu stiu ce sa zic.
Momentan stau sa mai vad cum evolueaza.
Am dat teroristii aseara, sper ca au ajuns pe maini bune!
Perechea mea e de vreo 24 de cm fiecare, si astia ajung la 35+ daca-s de samanta buna ;)
Ai mei cred ca erau din cei ramasi in urma si nu par sa mai creasca . Sunt superbi nu au defecte dar nu mai cresc. Acu' vreau sa tin piticii sa se aleaga din ei cativa cu potential maxim. Puii sunt intre 1 si 5 cm si ceva . Ma gandesc ca aia de 5 cm la maturitate poate bat spre 30+ . Asta-i planul. Ca barbatii, vreau mai mare

De ex masculul meu de JD are 25+ si tac-su si masa aveau 16 respectiv 12 cm insa asta era din aia mai vanjosi de mic, asa ar trebui sa fie si la RT.

Jaguarul meu avea vreo 30-33 de cm dar intrase in "kill mode" si nu il mai putem tine in comunitar. Daca ma hotarasc mai tarziu mai iau unul sa manance singur din frigider . Astia intr-un an se fac peste 25 de cm ;)
La momentul asta daca ma intrebi Red Terror

Mai tarziu :
Sefu' te-ai jucat cu drujba sa vedem si noi un decor nou
Perechea mea de Red Terror azi dimineata .
De saptamana viitoare se pare ca o sa plece la un alt iubitor de ciclide.

Sunt in cumpana si nu stiu ce sa fac, ma tenteaza ideea de a tine puii singuri in bazin in ideea sa obtin cateva exemplare de 30+ cm ceea ce ar fi excelent. AI mei au doar vreo 24-25 de cm si arata foarte bine insa in exemplar masiv cred ca ar arata exceptional. Problema e ca-s fate si nu ma ajuta decorul prea tare, pana cresc astia si incep sa se coloreze.

Grija mare ca sare ursu' si il fura .
Bah am noroc nu gluma De Funes, asta mic e De Funeasa

Aseara a scos si el.o trompeta cat Oschina si incerca sa depuna in zona in care pastoreste Oschina. Asta din urma incerca sa indeparteze concurenta de la "farfuria" ei fara nici o intentie sa depuna, doar isi pazea zona.

Pana mea

Forum Index » Profile for Dan P » Messages posted by Dan P
Go to: