Problema majora la tine este volumul prea mic al acvariului.
Legat de filtrare ai o problema mare, bolovanii sunt super insa sub ei se va acumula detritus in cantitati mari, pe care nu ai cum sa il cureti eficient decat daca scoti bolovanii la cateva schimburi de apa, ceea ce nu e foarte comod.
Acum cat sunt pui, nu sunt agresivi insa dupa ce cresc, daca o sa creasca in ritm normal, o sa cam fie balamuc din lipsa de spatiu.
M-am zapacit de tot, am luat Oscarii inapoi de la Sorin si dau toti ceilalti pesti. Ma bag pe oscareala ca vreau pesti mari si frumosi.
Deci: se doneaza 12 juvenili de Red Terror cca 5-6 cm bucata un JD cca 20-23- cm si un Vieja cca 2 de cm . Cine doreste sa trimita PM, primul venit primul servit. Preluare din Brasov.
Pavelescule eu zic sa postezi zilnic poze pe topic, ca maestru' Koala s-a cam lenevit. Asa ne mai clatim si noi ochii De cateva pagini nimic interesant, si ne cam obisnuiseram cu noutati
Aproape ca am ajuns la un reset. Oscarii au plecat la Ben (Sorin de la Petopia) intr-o comunitate bine inchegata de Oscari. Se simt bine si probabil isi for face familii acolo, sunt foarte increzator. Am preferat sa ii dau intr-un mediu ideal pentru ei decat sa ma risc sa ii vand la un amator pentru cativa lei .
Am ramas cu cei 12 magnifici, masculul de JD un Vieja si Pleco/Gibigepsul din dotare. Piticii au decis dintr-o data sa capete culoare. Cred ca am cativa premianti adevarati printre ei.
Urmeaza probabil cateva plante naturale, cateva buturugi si lemne de completare.
Asta cu plantele e pentru perioada cat sunt mici asa sa para macar plantat daca pesti nu prea sunt .
Problema e ca daca iti depun Oscarii o sa miorlaie ca matele prin casa .
Cu inelul nu stiu ce sa zic, tre' sa fie mare ca altfel la cum mai scuipa Oscarii tot in overflow iti ajung .
Maestre problema e simpla. Blondu e femela si sigur s-a scapat astalalt de a zis ca-i grasa . Acu nu mai mananca nimic sa se duca celulita. I-ai stricat tu putin dieta si cand a vazut boabele de pisica nu s-a mai putut abtine.