[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Dan P
Forum Index » Profile for Dan P » Messages posted by Dan P
Daaa, am vazut Botia si nu m-am putut abtine . Sincer am zis ca asa voiosi cum sunt mai detensioneaza atmosfera in acvariu si cam asa e . Sunt pe post de dieter fish . Daca nu cresc ajung diner fish
Legat de RT momentan par sa fie in mare majoritate masculi dar ma abtin pana prin toamna ca sunt inca mici. Am 12 bucati.
Hai dati cu pietre ca am facut ciorba! Da nu m-am putut abtine

Scuze de filmare da n-am mai pus mana pe aparatul foto sa fac un film calumea de nu stiu cand
dan-iulian wrote:
Am vazut cateva posturi si filmulte cu ce aveati prin acvariu. Oau. Splendid! Acum ce mai aveti? Red terror m-au lasat cu gura cascata. La ce dimensiuni au ajuns?
Ape limpezi.

Momentan am un mascul de JD care bate spre 24-25 de cm, vreo 12 Red Terror pui la vreo 6-10 cm un Vieja, un Gibbigeps si cativa Botia
Foarte frumos !
Uau . Cam nasol, probabil ar trebui sa renunti la Ancistrusi sa nu mai ai accidente similare.
Vrei scene XXX in acvariu tre' sa te muncesti si tu oleaca .
Hai ca la furtun nu e asa de greu de la al doilea schimb incolo le faci mai mici 20-30%, asa cat sa-i fraieresti ca au venit ploile .
Trage vreo 4-5 schimburi la doua zile si daca nici asa nu le arde de atunci nu-s pereche d-aia normala
Nu cred ca o sa ai cui sa dai atatia pui mai ales ca JD sunt destul de prolifici daca ai o pereche buna.
Asta e o mare problema la americani, fac o gramada de pui si nu sunt doritori. Eu as lasa natura sa isi faca treaba si ce ramane reusesti tu sa donezi
Raspunsul este ... da
koala wrote:Foaie verde, stai, nu stai,
Trece vreme de "footai".

- perioada "de calduri" a venit si-a plecat, fara rezultate concrete,
- pestii s-au calmat, amandoi, si nu mai arata niciun fel de interes (unul, pentru celalalt).
- mananca, ambii, la fel de bine... o sa-i trec pe rame, poate-i stimulez corespunzator.

Maestre pe astia ii stimulezi cu schimburi dese de apa (din alea de care nu ai timp )
Pune o pompa sa valureasca apa la supratata ca protectie suplimentara
Frumoase flori!

Ba, da ce sug Ancistrusii aia mici la castravete
Da, am cativa "premianti"
Asa e si masculul de JD . El bate spre 25 de cm si tac-su avea doar vreo 16. Am mai sperante cu ei.

Abia astept sa mai cresca, ma "cearta" toti musafirii ca nu mai am pesti in acvariu
Astia micii au facut 6 luni
Schimburi de apa si mancare mai putina. Asta-i sfatul la majoritatea bolilor. Poatesi putina caldura si oxigenare mai buna cum zice Koala. Cred ca niste lemne ar mai ajuta.
Am avut si eu "saraciile" astea la Severumi si la JD. Cred ca au mai mult de a face cu apa si stresul decat cu altceva. La JD au trecut in timp. La Severumi nu disparusera pana i-am dat.
A plecat Maestru' in lume.

Partyyyyyyyy! Cand pisica nu-i acasa joaca soarecii pe masa
Iti intelegem frustrarile legate de acest gen de "acvaristi" dar lasa-le de o parte ca nu rezolvi nimic acum. Cum ti-a spus si Koala Oscarii sunt pesti foarte rezistenti si important e sa aiba o casa buna ca se descurca ei

Bafta cu pozele!
Mergi la Pet Shopul de pe Zizin Petopia sau mai bine suna inainte poate te ajuta Sorin cu Oscari ;)

http://www.petopia.ro/index.php?route=information/contact
Ma refeream la lemne , da' acum inteleg de ce ai inteles asa
Asteptam filmare XXX

Forum Index » Profile for Dan P » Messages posted by Dan P
Go to: