[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Radu.U
Forum Index » Profile for Radu.U » Messages posted by Radu.U
decat sa pui 2 sau 3, Mai bine pune utricularia si ai mare grija de ea.. eu asa as face, doar ca eu vad acelasi rezultat si cu Hc..... pentru mine Utricularia este o provocare.
Pestele Cutit. Frumos si interesant peste
http://www.fishlinkworldwide.com/fish/products_pictures/Black-Ghost-Knife-Fish.jpg
are si o denumirea faina, ceva parca Dragon... fly ?
stii care-i problema?
Daca tot n-ai timp de poze? pentru ce mai scrii aici? sau ai timp de forum sa te ajute lumea
Pur si simplu eram curios ce ai in acvariu, astfel imbogatim informatiile tuturor.
Nu am vrut sa-ti dau in cap cu nimic.
Iar daca tu pui o problema unui peste de exemplu.
Ce crezi ca sunt mai explicite? : CUvintele sau poza?
parca s-a mai scris pe forum, Un caz asemanator.
ai dat un search ?
Daca nimeni nu-ti va raspunde, inseamna ca nimeni nu s-a mai intalnit cu un astfel de caz si nu are cum sa te sfatuiesca.
Singurul sfat ar fi sa-ti caute pe Gogu si sa-ti dee copy-paste, Ceea ce aici nu se va intampla.
Daca tu gasesti, informatii, esti invitatul tuturor sa detaliezi cazul, si sa ne tii la curent cu tot ce se intampla
scuzati-mi offtopicul "HAHAHA"
mai glumeam (am vrut sa zic ca ai prea multi maidanezi acolo), oricum nu conteaza de unde esti. Noi aici ne ajutam chiar daca esti din capatul opus al tarii.
Ai sa vezi ca aici ai sa descoperi multe lucruri de care ai sa te uimesti poate chiar nu-ti va veni sa crezi.
adica cu 100 ron mai mult, fata de un tetratec. gresesc?
mai am si eu 4 pesti in acvariu, daca vrei tii dau tie.
2 neoni / 1 microrasboras / 1 sae
, numa ca , tu faci o mare Ciorba de Animale si nu-i bun
eu am un acvariu asemanator dimensiunilor tale.
Lipiturile mele sunt incastrate ;) (Fund Dublu ! )
Iti recomand sa faci la fel.
EU mi-am lipit acvariu cu alte 2 maini de incaptor, si uite ca si acuma apa sta bine in acvariu.

taie o foaie mai mica , cat sa incapa sticla.
Astfel ai :
rezistenta mai buna la fund
Si laturile sunt lipite pe 2 parti
fa niste poze, ca sunt curios ce ai in acvariu
ia si mai caute pe net despre acele larve,
Din cate-mi aduc bine aminte, sper sa nu gresesc, is destul de periculoase.
Bine ai venit/ Succes
ceva ce trebuie retinut.
Gandeste-te bine ce ai montat pe filtru si ce mai ai de gand sa montezi.
Acel skimer va diminua circa 30 % din puterea filtrului
superb....
eu nu mai vad Barclaya ?
pe unde e ascunsa
Cumpar un Sterilizator apa UV-C.
da, mi-a mai spus cineva in aceeasi oala, cu multe plante nepretentioase ar merge.
Problema e ca la mine, exista plante, destul de complicate (nu neaparat dificile).
uite eu am pierdut odata cu Semi lumina, timp de 1 saptamana parca, daca-mi aduc bine aminte: pogostemon, tonina si HC.... stii cum e ceea ce-mi spui ?
parca mi-ai baga un cutit in inima..
am sa practic si asta, nu zic ca nu, poate chiar de maine.
Doar ca inainte de toate am sa incerc H2o2.
Stiu Andrei, mi-ai zis ca nu-i bine, dar la mine e altfel, fata de altii.
La mine au rezistat si crevetii si tonina si eriocaulon, la h2o2. Chiar inainte de a avea aceasta problema, am avut un tratament serios pentru cladophora , tot cu h2o2 si nicio problema.
intr-adevar asa da impresia si la mine, dar defapt e verde)
e o mare enigma, dar prefer sa fie verde.
Intr-adevar problema la mine a aparut din lipsa de filtrare.
Filtrul are 3 zile, de cand functioneaza cu brio
iti dai seama, ca s-ar putea sa se refaca totul da solo, dar dupa 2/3 saptamani...
Filtru UV,,,,, off daca-r fi iasul mai mare, si acvaristi mai multi, ce bine ar fi..
In tot iasul nu cunosc decat 2 persoane... din care una nu poate, iar a doua..... nu stiu cum sa-l contactez... iar la magazin nu cred ca-mi imprumuta asa...
is foarte mohorat.... pana acum filtru, acum apa,,,, acusi plec din romanica, s-ar putea nici sa nu-l mai vad, pe picioare...... si voi fi nevoit sa-l stric pe ceata.. asta e..
persista problema la mine.
Nu-mi dau seama totusi ce e?
apa verde sau laptoasa... eu zic 80 % apa verde.
Din cate stiu UV functioneaza cel mai bine
sau Black uot.... dar... cu riscuri la plante, timp de 3 zile fara nimic.
Sau Apa oxigenata? parca si ea merge.

va intreb pentru ca e prima data cand patesc asa ceva, si nu vreau sa ma apuc de capul meu sa fac prostii

aste-as pozele
image
ca sa va faceti o idee, cat de puternica e cetea, atasez o poza din partea stanga a acvariului,,, ericaulonul nici nu se vede
image
cateva minute , pot insemna cateodata chiar si 120 de minute

Forum Index » Profile for Radu.U » Messages posted by Radu.U
Go to: