JD si mai ales EBJD sunt destul de speriosi. Baga ceva Neoni sau cativa Nigro (doar masculi sau doar femele) mai degraba, sa detensioneze situatia. Astia au nevoie sa vada alti pesti care inoata voiosi sa prinda curaj, altfel o sa ai episoade din astea destul de frecvent.
Promit ca de ma mut la casa mai mare bag un acvariu da fo 3 metrii si bag toate orataniile pamantului in el. O sa am di tati sa se fugareasca prin el. Oscarii sunt un must have Mi-e dor de Oschi dar din pacate am aflat ca .... Cica era Oschina pana la urma, s-au infectat icrele in dansa.
Mama ce frumusete! O intrebare am si eu: Izolati perfect pe contur decorul? Ca de iti intra pestisori dupa el, numai melcii mai ajung la ei, si nici astia nu mai ies de dupa
koala wrote:
PS: Cu aceasta ocazie mi s-a oferit posibilitatea de a infia o familie de Cichlasoma citrinellum... varianta galben-citron. Mascul mare, imens & femela micuta si delicata... pereche deja aleasa. Vedem, studiem, cumpanim!
Vrei sa iti dispara pisica? Fromosei ciortanii, da o sa aiba viata grea vreo 2-3 saptamani
Nu le dau nimic special, ce prind ele din granule si resturile de la creveti scoici etc, meniu ca toata lumea. Da sa stii ca baga in gusa. Au cate o burta dupa masa de nu imi vine sa cred. Iau granulele "din aer" ca sa zic asa