[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Dan P
Forum Index » Profile for Dan P » Messages posted by Dan P
Ceva "actiune" peste week end?
Maestre daca nu ai pereche normala, ai o pereche de gay superba!
Ma faci sa ma gandesc sa dau teroristii sa ma apuc din nou de oscari.
Ce e verdeata aia din acvariu? Salata ?
Faini faini!
Sefu, incerca niste granule roz, ca albastre sigur nu e nevoie daca masculul e interesat!
Da greu iti iese lipeala la oscarii astia !
De ce soliciti pareri daca nu te intereseaza?
Totul e ok a fost alarma falsa din fericire .
Pai n-am baterie si de aici si mura Mura e un fel de morcov
Ups, am facut un schimb masiv de apa in dimineata asta si apa e "alburie" . Am o mura. Am uitat sa verific inainte sa ma apuc de schimb. smilie
Pesti se comporta normal dupa schimb chiar vioi. Sper sa fie doar o alarma falsa
La mine greu de crezut asa ceva, ca femele si-o ia si ea in rand cu ceilalti din cand in cand. Asta dominantul e rau cu toata lumea. Nu cred ca e de tinut . Tac-su era bland dar fiind mai mare decat femela ducea la "harjoneli". Femelele sunt mai agresive, mai ales cand au pui.

Momentan se disipeaza si pana reusesc sa fac un upgrade am sa merg pe suprapopulare ca problemele sunt mai mici asa.
Da, aia mai colorata e sefa intre fete. Masculul dominant nu e chiar cel mai mare , da e rau
Mi-o fo' o lene sa scot aparatul foto incat am facut o filmare

Am filmat si piticii si premiantii sa vedeti diferente intre ei. Nu e vorba ca nu prind mancare, pur si simplu unii cresc mult mai greu decat altii. Chiar si aia mari cresc extrem de greu.
ocean wrote:Ce fain biotop sudamerican s-ar putea aranja in magaoaia aia si ce a iesit

Tre' sa-mi fac casa mai mare .
Poze? Tocmai tu?

Maine poate reusesc sa va incant.
Intre timp cresc foarte incet astia micii (Terroristii, Botia nu cresc deloc) si s-a ales o pereche dominanta. Masculul cel mai mare si mai rau si femela cea mai mare si mai frumoasa. Nu-s foarte hotarati minorii, dar au comportament timid de pereche, stau impreuna sapa ii fugaresc pe ceilalti. As prefera sa-si vada de treaba si sa se uite cu fica-mea la desene pana mai cresc
Toti au crescut si au inceput sa se coloreze. Diferentele intre ei sunt enorme cei mai mari bat spre 15 cm iar cei mai mici sunt pe la 7 cm. Si cand ma gandesc ca erau cei mai mari si mai voinici.
Introbagatul in acvariu va fi cu cantec . Ai grija sa nu zgarii sticla.
Greu spre imposibil cu fiertul la asa ceva, si eu zic sa o bagi si sa astepti sa-i treca "raceala"
Frumos e tigerul ala !
S-a mai indulcit situatia cu lemnele in acvariu imi place mult mai mult asa. Poate o pui de niste pui.
Mi se pare mie sau tiger-ul e submisiv fata de red?

PLM cu deacu ii chema p-astia?
4x4x2 m inghesuit?
um02122 wrote:
On topic: niscaiva arowana nu adaugi?

N-are loc, aia trebuie sa intoarca la vecinul .

Aro sunt faini dar trebuie si latime mare la acvariu ca altfel se "cocoseaza"

Forum Index » Profile for Dan P » Messages posted by Dan P
Go to: