Message |
|
adrian09 wrote:ce lampa e?... ca o vad buna pentru JUVELUL meu de 120 litri
Lampa este un Aquas Metal X 600.
|
 |
|
Multumesc Bogdan, ma bucur ca iti place.
Lrgat de aparatura sint de acord, arata urit cu plasticele alea negre. Pipe urile o sa le schimb cit de curind, la fel si furtunul. Acvariul mai incolo.... dar da sint de acord e altceva cu silicon transparent.
|
 |
|
L-am gazit , e vorba de bazinul asta.
|
 |
|
E cochet bazinul. Am mers si eu la un moment dat cu un low tech in care aveam pogostemon helferi si erectus, marsilea , etc.dar aveam sub nisip jbl aquabasis si co2 de la bomba. Daca mai gasesc poze cu bazinul o sa il pun aici sa vezi cam ce am reusit.
|
 |
|
Silviu nus ce-i faci , cum il dichisesti , ca arata super fresh .
|
 |
|
Sebastian Costin wrote:Interesanta lampa, esti multumit de ea?
Da, lampa este foarte faina. Poti regla separat W,R,G,B. Este dimabila. Plantele cresc foarte bine sub ea.
|
 |
|
Silviu Man wrote:
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Meserie maxima! 
Multumesc Batman !
|
 |
|
Au trecut primele 4 zile ... asteptam ca plantele sa acopere tot solul.

|
 |
|
Incepe sa ia forma . E frumos tare ca imagine de ansamblu.
|
 |
|
Dragos Matei wrote:Ce pietre avem aici ?
Unele au fost sub denumirea de Seyru, altele Canyon rocks.
|
 |
|
Silviu Man wrote:
Lasa asa! E perfect.
|
 |
|
.......
|
 |
|
...

|
 |
|
Si ceva detalii de pietre pina mai cresc plantele si voi avea si vietati ...

|
 |
|
M-am gindit si eu mult daca sa las sau nu cu lemne, dar momentan cel putin merge asa doar cu pietre. Trebuie sa vad ce plante sa mai adaug pe linga pietre ....
|
 |
|
Eu am valva de la jbl si sint foarte multumit de ea.
|
 |
|
koala wrote:Gabi, ai renuntat la lemne?
Erau puse provizoriu ..... nu pot sa zic ca eram foarte incintat de ele. Am zis sa incerc cu el asa in prima faza, doar cu pietre . Pe parcurs pot modifica daca simt ca trebuie. O sa mai adaug si plante . Iti placea mai mult cu lemne ?
|
 |
|
[quote=Liniste22]Multa bafta cu proiectul. Arata foarte promitator (ca de obicei) :D.[/quote]
Multumesc frumos
|
 |
|
Foarte fresh bazinul.
|
 |
|