[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Batman esti un domn ca de obicei . Multumesc frumos.
Am inceput plantarea mai mult cu ce am avut la dispozitie . Urmeaza sa mai iau si alte specii de plante . Poza este facuta imediat dupa plantare .

image
Ar mai exista versiunea sa adaug si ceva lemne dar inca stau pe ginduri ......

image
koala wrote:Ha, ce va place izolarea! Aveti timp sa mesteriti la bazine si nimeni nu va poate bombani.

Sa stii mestere ca in momentu asta un acvariu in casa e curata terapie.

Si am avut si ajutor la greu cu el.

[quote=cosmin_ruz]Imi place si ma duce cu gandul la genul de aquascape brazilian! [/quote]

Da , asa e, seamana bine ca layout cu stilul brazilian.
Multumesc Silviu.
Foarte frumos bazinul. Meserias tare si fotograful.
Astazi fiind arestat in casa , asa ca toata lumea, am hotarit sa incep un new setup .
Acvariul este acelasi 60x40x40 sticla ultraclara , lampa Aquas metal x 600 , filtrare Eheim professionel 4 + 600 plin cu eheim substrat pro.
Am vrut un nature ...... dar a iesit un iwagumi .... ( blestemele lui Silviu Man) . Atasez o prima poza , ramine de vazut daca voi mai adauga lemne sau ramine asa ... Sper sa va placa si voua ce a iesit.

image
La cum ai inceput promite mult bazinul.
Spor la treaba! In weekend daca o sa am timp il desfac si eu pe al meu si dau startul la unul nou.
Frumos . Esti neobosit.
Nu stiu daca m-ar incinta ideea sa lucrez de acasa.... cred ca dupa prima saptamina m-as cere la munca.
Mai deocamdata arbeit la greu aici la job. Ce o fi mai incolo vedem. Cu toate protocoalele de securitate impuse deMarvel , Disney , etc. se pare ca vor accepta sa facem si home office .
koala wrote:Cre' ca toata lumea stie unde o sa ajunga bazinu' asta, in momentu' in care colegu' rodoselada o sa considere ca e "maturizat" si ca merita niste poze si-o prezentare. Nu avem dubii, da?

Cred ca e cel mai "jmecher" bazin care a trecut pe aici pina acum. Asa ca subscriu.
De vreo 2 saptamini tot incerc sa ma apuc de asta nou si nu reusesc.... nici plantele nu le-am mai tuns tot in ideea ca dau restart. Tot oscilez intre a face ceva simplu cit sa imi bucure seara ochiul sau ceva mai detaliat . Vedem pe ce varianta o sa merg...
Poze o sa fie?
Frumos baznul.
Salutare!
Eu zic ca musai ai nevoie de co2 . Poti sa incerci cu o bomba cu drojdie asa de inceput? Eu am folosit ani de zile cu succes metoda asta.
Ezact. Pipe urile sint din plastic si sint urite ca naiba.
Nu ai stare , nu ai stare...... spor cu el!

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: