[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Xifo gestant?  XML
Forum Index » Vivipari
Author Message
likhshot99
Junior member

IP:

Am mai pus intrebarea asta si la alta categorie , dar o mai pun si aici deoarece vad ca sunt mai multi "fani" ai viviparilor.
Deci , am luat de 3 zile 2 Xifo de la magazin: Un mascul si o femela .Am vazut ca femele are burta mai mare decat una obisnuita (dupa parerea mea). Ce ziceti ?
ps: majoritatea au raspuns ca da, dar as vrea sa isi dea mai multi cu parerea , si daca da , in ce "stadiu" e?
[Thumb - IMG-20130510-00074.jpg]

Avansatul
Senior member
[Avatar]

IP:

Pai este destul de greu de spus ( poza neclara ).
Daca vrei sa iti dai seama acolo in zona respectiva zona trebuie sa fie neagra cu cat aceea ,, pata neagra'' este mai mare cu atata este mai aproape sa nasca.
Deobicei cu 1 zi 2 inainte de nastere la burta acea pata se face patratoasa, si preventiv este bine sa il pui in maternitate daca ai, sau daca ai un acvariu cu o multime de plante cat sa se ascunda pui e ok si asa ;)
Succes la puiuti ;)

Ce fac cand ma plictisesc?

10% caut ceva de facut

90% ma plang ca nu am ce face

Ape limpezi cititorule
Alex89
Junior member
[Avatar]

IP:

Mai ai de asteptat pana o sa faca pui.

Acvariu 180L:Filtru extern JBL e901,incalzitor Resun 250w,substrat fertil AquaBasis 10L si 25 kg de pietris 1-4 mm,Lampa 2xOsram T5 865 2xOsram T5 840
[Email] [Yahoo!]
stefanp
Moderator

IP:

Alex, din mai si pana acum cred ca a fatat de cateva ori ...
Fii un pic mai atent la data topicurilor.

Si de asemenea, trage o fuga pe la "Despre noi".

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Tonelson
Member

IP:

Un mascul la o femela e cam putin. Incearca sa mai ei macar o femela.
Calin Rusu
Junior member

IP:

Tonelson s-a mai mentionat odata (mai sus) ca topicul e vechi.Fii mai atent la date

Forum Index » Vivipari
Go to: