[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Porcu
Forum Index » Profile for Porcu » Messages posted by Porcu
Blue14 wrote:Cand sa fac proba la lampa, am pus-o in priza si in 15 minute s-a ars un led si celelalte 2 erau pe moarte

Cum erau fixate pe radiator ?
Mie poza de ansamblu din 25 febrooarie noo mi de pare "relativ recenta" .
Vineri au ajuns si pe aici unele plante, mici jucarii-bijuterii pentru copii mari . Anubiasu' ala e tare coolt .
Multumiri lu' Sandu ca s-a gindit la noi si le-a trimis ....... si lu' Stefan ca le-a retrimis .
Bag io de seama ca plantele rosii incep sa acapareze multimile .
Sorin18_my wrote:nu mai stiu parola de la mail, dar i-am dat un mesaj lui mosu poate inlocuieste mailul si schimba numele .

Pina raspunde mosu la PM o sa intre copii tai pe forum . Iti inlocuiesc eu mailul si iti dau pe PM o parola noua la contu' vechi (daca ai uitat-o).
Bine-ai revenit acum, om in toata firea .
Eu zic sa revii la vechiul user, il putem modifica .
stefanp wrote:suport injuraturile si amenintarile cu ban si incerc sa-i mai imping pe gat cate-o planta rosie in plus

Lasa ca esti tinar, puternic si poti duce-n circa injuraturi "cit cuprinde" ....... sper ca noo ma trezesc coo vreo soorpriza zilele astea .

Sandu wrote:taliban

Asta a fost dureroasa tare .

Sandu wrote:datoria mea si a lui Stefan este sa tragem de tine precum tiganu` de calu` mort

Astia sinteti voi doi cu plantele rosii in mina:

+

Si asta-s io incercind sa scap:

Nu stiu ce rezultate a avut tiganu' da' voua se pare ca va iese.

Sandu wrote:sa te urnim sa faci un acvariu demn de o coperta a unei reviste asa cum s-a facut pe vremuri una la ADA

Ce vremuri ....... vom fi iar ce-am fost si mai mult decit atit .
stefanp wrote:Trai-v-ar plantele!

Sa traiti si voi coo plantele voastre rosii si coo conspiratia voastra care are "nobilool" scop sa-mi fac io oon acvarioo rosoo .
Stiu, presiunea de-a-mi face oon roscat vine din multe directii iar ispitele la fel .
stefanp wrote:Anubiasul alb

Mare bucurie mare c-a ajuns pe miini bune si ca-i alb cum scrie la carte . Imagineaza-ti acum un acvariu mare doar cu plante rosii in spate si-un gazon din Anubias alb in fata. Stiu, pare o fantezie ciudata .
skija wrote:A folosit cineva pana la urma JBL Procsape plant soil ?

Eu, de vreo doua saptamini, e prea devreme pentru a emite o parere.
Al naibii de interesanta Ludwigia mini sp. red ...... si pare a fi intr-adevar mini.
Multumesc pentru bunele intentii da' nu-i momentu'. Vointa sarcofagului e una, vointa mea a alta si bineinteles ca a mea e mai importanta decit a lui chiar daca el are dreptate .
Sarcofagu' meu urla, plinge, bate din picioare, striga, ma implora pentru vreo 20 de indivizi din astia ....... mai ales c-a avut parte citiva ani de 6 peruvian altum.
Mi se pare un acvariu interesant, cu un pic de dezordine in el. Felicitari .
Plantele mi se par si mie intr-o stare proasta, mai ales Glosso. Ceva nu merge. Eu as incerca niste plante stem, specii usor de intretinut sa vedem cum reactioneaza.
Cine ajunge primu' le ia pe toate si le vinde la suprapret .
O bula la doua secunde mi se pare prea putin, io as baga o bula pe secunda la inceput.
Io nu m-as baza pe asta , nu stiti voi de ce-i capabil cind se dezlantuie .
Nu-i nici o insulta .

Faye wrote:Pe cateva frunze mai batrane de la anubiasi am ceva ca un chenar negru, de jur imprejurul frunzei.

De cele mai multe ori asa incepe, mica, amarita ....... si prefera marginile frunzei de Anubias.

stefanp wrote:Atat de controversata incat la mine apare de obicei tocmai unde curentii de apa sunt mai puternici

Da, e culmea culmilor, desi lipsa curentilor o favorizeaza ii place foarte mult sa creasca in curentu' de apa .

Bine, too esti primoo' celalalt. Celalalt "celalalt" e Stefan daca ascoolta ce-i spoone primoo' "celalalt".

Forum Index » Profile for Porcu » Messages posted by Porcu
Go to: