Message |
|
superb acvariul,felicitari!
|
 |
|
Marius-Lucian wrote:Cozmastie, nu stiu la ce Substrat te referi, nu o sa am plante, asa ca Substrat pt plante nu am. Am doar nisip fin 0,4-1 mm ?i 1-2!mm granulatie. Te refereai la medii de filtrare?!
stiu ca nu vei avea plante,dar eram curios caci arata foarte bine
|
 |
|
ce substrat ai folosit?
|
 |
|
incearca sa nu mai scrii cu diacritice,nu ai pt ce sa imi multumesti,este meritul tau, de abia astept sa vad rezultatul final 
|
 |
|
foarte frumos acvariul,felicitari!
|
 |
|
nu cred ca e ok sa bagi pestii a trecut o zi  )
|
 |
|
co2-dioxid de carbon,necesar plantelor pt a realiza fotosinteza,impreuna cu lumina din acest proces plantele degaja oxigen
|
 |
|
salut,eu am un acvariu din 20.09 anul acesta,nu ti-as recomanda sa incepi cu unul asa mare,eu zic ca unul de 40L ar fi suficient
|
 |
|
daca vei tine si unul intern cred ca e ok,eu ti-as recomanda sa pui un burete fin unul grosier si ceva pt filtrare biologica
|
 |
|
pozele le poti pune cu imgur;nu cred ca e necesar sa tii pietrele in apa,cel putin eu nu le-am tinut,poate daca sunt usor calcaroase,dar unele cichlide prefera apa mai "dura"nu stiu care sigur,nu ma pricep
|
 |
|
ok,multumesc pentru sfat
|
 |
|
sticla o am,totu e gratis  )ma gandeam sa incerc un nano pana in 30l sa il pun pe birou
|
 |
|
 ))bine ca eu ii scot  )
|
 |
|
Salut,daca ar fi sa duc sticla la un geamgiu sa o taie pt un acvariu,cum ar fi mai bine,sa incastreze fundul intre peretii laterali sau peretii sa fie lipiti deasupra funfului?
|
 |
|
astept cu nerabdare 
|
 |
|
ce back ground te-ai gandit sa faci?
daca faci,bine-inteles 
|
 |
|
Marius-Lucian wrote:Inca nu l-am desfacut sa vad cu ce vine, insa Planul e ca filtrul extern sa il umplu cu material de filtrare biologica, aici va trebui sa citesc mai mult, sau a?tept recomand?ri. Filtrul intern la început îl voi lasa intact pt o filtrare mecanica ?i pt curentul de apa... la 100/40/45 e ok pentru 16 mbune?!
dimensiunile acvariului sunt 100-40-45?
|
 |
|
 )))
|
 |
|
sa speram ca tine dulapul bazinul,daca sunt set nu e bai  )
|
 |
|
ce ai de gand sa pui in filtru ca medii de filtrare?
|
 |
|