[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Cozmastie
Forum Index » Profile for Cozmastie » Messages posted by Cozmastie
Marius-Lucian wrote:Cozmastie, nu stiu la ce Substrat te referi, nu o sa am plante, asa ca Substrat pt plante nu am. Am doar nisip fin 0,4-1 mm ?i 1-2!mm granulatie. Te refereai la medii de filtrare?!

stiu ca nu vei avea plante,dar eram curios caci arata foarte bine
ce substrat ai folosit?
incearca sa nu mai scrii cu diacritice,nu ai pt ce sa imi multumesti,este meritul tau, de abia astept sa vad rezultatul final
foarte frumos acvariul,felicitari!
nu cred ca e ok sa bagi pestii a trecut o zi)
co2-dioxid de carbon,necesar plantelor pt a realiza fotosinteza,impreuna cu lumina din acest proces plantele degaja oxigen
salut,eu am un acvariu din 20.09 anul acesta,nu ti-as recomanda sa incepi cu unul asa mare,eu zic ca unul de 40L ar fi suficient
daca vei tine si unul intern cred ca e ok,eu ti-as recomanda sa pui un burete fin unul grosier si ceva pt filtrare biologica
pozele le poti pune cu imgur;nu cred ca e necesar sa tii pietrele in apa,cel putin eu nu le-am tinut,poate daca sunt usor calcaroase,dar unele cichlide prefera apa mai "dura"nu stiu care sigur,nu ma pricep
ok,multumesc pentru sfat
sticla o am,totu e gratis)ma gandeam sa incerc un nano pana in 30l sa il pun pe birou
))bine ca eu ii scot)
Salut,daca ar fi sa duc sticla la un geamgiu sa o taie pt un acvariu,cum ar fi mai bine,sa incastreze fundul intre peretii laterali sau peretii sa fie lipiti deasupra funfului?
astept cu nerabdare
ce back ground te-ai gandit sa faci?

daca faci,bine-inteles
Marius-Lucian wrote:Inca nu l-am desfacut sa vad cu ce vine, insa Planul e ca filtrul extern sa il umplu cu material de filtrare biologica, aici va trebui sa citesc mai mult, sau a?tept recomand?ri. Filtrul intern la început îl voi lasa intact pt o filtrare mecanica ?i pt curentul de apa... la 100/40/45 e ok pentru 16 mbune?!

dimensiunile acvariului sunt 100-40-45?
)))
sa speram ca tine dulapul bazinul,daca sunt set nu e bai)
ce ai de gand sa pui in filtru ca medii de filtrare?

Forum Index » Profile for Cozmastie » Messages posted by Cozmastie
Go to: