[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Cozmastie
Forum Index » Profile for Cozmastie » Messages posted by Cozmastie
cum ar trebui sa functioneze?))
nu stiu ce sa zic de frigider,aveti camara acasa?
uimitor acvariul,felicitari!!!
bafta la plantat
nasol,cat de mari sunt sanitarii in comparatie cu neonii?
)priza respecta programul impus de dvs))
lumea chiar respecta un program))eu tin lumina de cand ma trezesc pana cand plec si de cand ajung pana cand ma culc,deci cam 6-9 ore pe zi, variaza))
multumesc acm o tin cat pot anu asta mate si romana pt examen,media in sistemu de invatamant din romania e extrem de irelevanta am colegi cu media 9,50 si 9 LA ROMANA si scriu simntit in loc de simtit,alta cu 9.72 scrie copi,nu mai zic nimic ca ma enervez,plus ca eu tot timpu is ala care is dezavantajat de profesori din mai multe motive,acm chiar nu mai zic nimic
daca nu mai pun niste burete ca romanu))
mi-o amintesc,o tin bine minte dar mai asptept putin sa intre bursa,bine ca am 9.85 si imi baga 60 de lei pe card si cica ii 84,si si aia 60 ii baga o data pe an
mai am80% din sacul de 1L de matrix cred ca nu mai trebuie sa cumpar
am vazut topicul si prelonul acela,eu chiar as schimba filtrul acesta caci azi l-am curatat meticulos,ce mai lipsea sa iasa din el erau niste demoni)
de regula aparitia algelor e datorata razelor solare care bat DIRECT in acvariu
studiez fac studii deocamdata))
m-ati pierdut la perlon))
doriti?am mai schimbat ceva,pe ici pe colo stau bine cu pestii apa e clara,dar cum filtrul e slabut(probabil)zici ca am praf in apa))
Silviu Man wrote:
Cozmastie wrote:nu stiu cum va apar alge eu cat sunt plecat de acasa am lumina naturala in camera si nu am dat de nicio alga))

Pai pentru ca nu toti sunt atit de norocosi ca tine, de aia!

Daca lumina naturala, respectiv razele de soare, nu bate direct pe acvariu, nu prea apar probleme. Imi amintesc ca, la primul acvariu, dupa vreo doua luni am observat
pe o portiune foarte bine delimitata a peretelui din fata, o aglomerare de GSA. Le rezolva cit de bine posibil Spiral, dupa o saptamina erau acolo din nou. Intr-o simbata
dimineata ma tot suceam pe linga acvariu, sa schimb apa, sa mai aranjez plantele si ce vad : pentru aproape o ora, soarele la rasarit "batea" fix in acel loc in care se
dezvolta GSA. Solutia : am tras draperia cam jumatate de metru in interior si gata, nu am mai avut GSA pe sticla. Asadar, depinde ce si cum, dar mai ales ... de unde?!

mai bat si razele dimineata pana la 10-11,singura problema la mine e filtrarea )
co2 nu ar trebui sa ii afecteze intr-o mare masura atata timp cat este destul o2 in acvariu,acestia vor putea respira
nu stiu cum va apar alge eu cat sunt plecat de acasa am lumina naturala in camera si nu am dat de nicio alga))

Forum Index » Profile for Cozmastie » Messages posted by Cozmastie
Go to: