Message |
|
eu nu am pus sub al meu ce e drept al meu de 30l uitili  )
|
 |
|
si mie imi place,l-am luat de pe nevertebrate.ro este dennerle plantahunter baikal,au variante de 3-8mm si 10-30mm,problema este ca e foarte mare si mizeria se strange foarte usor printre acele fasii
|
 |
|
interesant,ar fi o idee sa scot din ei acum si sa incerc sa hranesc pestii o data pe zi?
|
 |
|
incerc sa gasesc o solutie,nu ma grabesc caci melcii sunt mici inca,unii din ei
|
 |
|
multumesc frumos de sfat!am sa tin cont de el.seara placuta
|
 |
|
pei eu le dau de mancare de doua ori pe zi,o data la 6 dimineata,inca o data in funtie de cum ajung de la scoala ,pe la 2-4 dupa-masa,uneori si pe la 8 seara,le dau cat imi intra intre degete,nimic mai mult nimic mai putin
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
in doua secunde atasez poze  )))
|
 |
|
Nu stiu ce sa zic ca asta e a2a generatie,prima data au fost 6 acum sunt mai mult de 50...oricum scot maine din ei
|
 |
|
Salut am un acvariu de 30L utili,in care pe langa pesti am cam 50 de melci,poate chiar mai mult,nu stiu insa ce specie sunt,i-am primit "cadou"impreuna cu plantele...sa scot din ei sau sa ii mai las?oricum la urmatorul schimb de apa o sa scap inevitabil de cativa dintre ei,i-as pastra si nu prea...ma deranjeaza faptul ca uneori sunt toti pe geamul acvariului...oricum ce beneficii aduc acestia??(macar atat sa stiu  )
|
 |
|
Salut!Am un acvariu de 32 de litri net,in care am 2 neoni,2 xifo si 2 guppy,doresc sa mai achzitionez 3-4 neoni si 3 guppy,problema este ca am un filtru intern eheim pickup 45,care l-am modificat cu ajutorul unui coleg.Avand in vedere faptul ca doresc sa mai iau niste pesti ar fi ok achizitionarea unui filtru extern?(acesta e filtrul https://www.nevertebrate.ro/filtru-extern-eheim-2211-classic-150-9216
|
 |
|
jinx wrote:Multumesc pentru raspuns!
Se pare ca NO2 a luat-o in jos, nu se mai acumuleaza asa mult intre schimburile de apa, sper sa fiu pe calea cea buna...
In ceea ce priveste filtrul, dupa ciclarea completa, la o curatire a acestuia o sa inlocuiesc buretele si perlonul cu un mediu de filtrare biologica.
nu ti-as recomanda,din cate stiu eu acolo se acumuleaza bacteriile necesare filtrarii biologice
|
 |
|
am pus incalzitorul,e pus acum dupa filtru
|
 |
|
M-am gandit sa fac un jurnal de avariu pt acvariul meu,cred ca ar fi interesant si m-ati putea ajuta,tin sa mentionez din nou ca e primul meu acvariu si astept sfaturile dar si obiectiile voastre

|
 |
|
|
 |
|
Salut!Sunt indecis in privinta tipurilor de pesti pe care ii voi pune in acvariu...ce imi recomandati?aici e o poza cu acvariu pt a va face o idee
https://imgur.com/bWxGXqb
|
 |
|
mai sunt 3 cm liberi
|
 |
|
pana sus?
|
 |
|