[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: AdrianMar
Forum Index » Profile for AdrianMar » Messages posted by AdrianMar
Locul 4 merge.
Dar data viitoare sa iei 1,altfel nu mai merge!
Superb acvariul.
Cum merge sistemul?
In afara de faptul ca testele arata valori mari,vezi vietati afectate prin bazin?
Frumusel de tot,cati cm are?
Lungimea este mica pentru malawi,incearca sa te orientezi pe tanganiykanii mici.
Ce fel de ciclide va contine?
Acvariul este putin cam mic,cand cresc va trebui unul ceva mai mare,cel putin 300 litri.
Dau urgent la schimb synodontis multipuntatus de 15 cm masurat la rigla wild!
Se schimba cu pompa recirculare sump-display care poate fi folosita la apa sarata de 1000-1500 litri pe ora,schimb valabil doar pentru Bucuresti.Sau cu pompa de valuri mai mica ca si putere.

Labidochromis de 7 cm macul il schimb cu 2 led-uri albastre de 10000k +
Julidochromis marlieri il dau doar cu synodontysul,dar va pleca cadou,cine imi da ceva pe syno,ii dau cadou un pui de julian care are 5-6 cm.Se intelege extrem de bine si cu mbuna (cu ele a crescut),pot spune ca nu am vazut niciodata un mbuna sa ii faca rau!Are la mine un teritoriu mic pe care il apara.

Pestii de mai sus se mai schimba toti pe o sursa led cu dimmare!
Sau cu diverse produse,chiar si non acvaristice!
Detalii pm.

Surpriza:

Mai am si ceva foarte interesant de dat,3 scoici adaptate in acvariu de subsemnatul,scoici de apa dulce de rau,cu talie de 5-6 cm.
Se hranesc prin filtrarea apei din acvariu.Am reusit sa le fac sa reziste si la temperaturi de 30 de grade,peste nu recomand!
Se adapteaza foarte bine unui plantat,dar eu le tin cu africanii!
Nu reprezinta nici o problema pentru pestii mici.Le am de 3 luni si nu sunt probleme!Ca supliment de hrana poate fi varsat in acvariu cateva grame de apa verde cu alge,obtinuta prin lasarea unui recipient la soare cateva zile,apoi apa devine verde din cauza algelor si o putem folosi.
Am vazut adesea ca multi cei care au incercat sa le aclimatizeze in acvariu au clacat,la mine o duc extraordinar.
Le dau prin posta oriunde (rezista si 6 zile in recipient atata timp cat nu stau in soare),pret per bucata 5 lei,sau schimb cu diverse produse.
Detalii pm.
Asa cum spune si titlul se vinde incalzitor ressun de 100w in perfecta stare de functionare plus un juwell de 50 w aproape nou.
Pret ressun -15 lei +transport posta romana
Pret juwel -20 lei +transport posta romana.
Sau se schimba cu led albastre de 10000k +
Adica juwel il dau pe 3 led-uri de 3 w
Iar ressun pe 2 led-uri de 3w.
DOAR ALBASTRE!!
PLATESC EU TRANSPORTUL PRIN POSTA ROMANA DACA SE DORESTE SCHIMBUL,AVANTAJ DUBLU!
Le mai schimb cu sursa pentru led-uri de 12 v,ambele pe o sursa!!
Valabil pentru toata tara prin posta romana,si cu transport personal doar in Bucuresti.
IN BUCURESTI LE DAU LA SCHIMB PE UN MASCUL DE BETTA HALFMOON!
Ambele pe un mascul matur,sau cate 1 pe cate un pui de halfmoon.
Salut!
Eu le-am dat o gramada de sortimente jbl si tetra,insa NLS nu.
La mine nu se ating de hrana cu continut mai ridicat de spirulina.
Cel mai bine mananca jbl novo bits,mie mi se pare cea mai buna la betta.
Nu te complica aiurea sa ii dai ce nu vrea sa manance,nu va manca in veci daca nu ii place !
Betta are comportament foarte divers,aproape fiecare exemplar prefera un tip de hrana pe care alt exemplar o detesta.Nu stiu daca o fi asa,insa la mine asa a fost,am avut in total vreo 25 de betta si fiecare avea anumite preferinte.
Decat sa te chinui sa le gasesti tot felul de tipuri de hrana,mai bine le cumperi niste artemia si le dai pe langa hrana ta pe care o accepta.
Daca ai posibilitatea sa lasi un vas cu apa undeva afara,sa depuna oua tantarii,vor iesii pui,puii de tantar (larvele acvatice) sunt o gustare foarte buna,betta fiind un adevarat peste de prada.
Deosebit acvariul!
Pune pozele,sa vedem diferenta !
kazaku wrote:250cm. Scrie mai sus, daca la acvariu te referi

Merci frumos,nu vazusem.
Ar mai trebui mai multe culori pentru a acoperi aproape tot spectrul luminii de crestere al coralilor.Cam greu de procurat de la magazine,eu am gasit la cineva tot pe forumuri.
Ce lungime are monstruletul?
Cumpar pompa recirculare sump mica de 1000-1500 litri pe ora.
Ofer un pret de 80 lei,doritorul sa o trimita prin posta romana,platesc inainte,dar sa suporte el transportul!
Detalii pm.
Mai cumpar o pompa de valuri tot mai micuta de 1600-2500l/h ,ofer 50 lei,dar sa fie buna,sa nu se duca in 2 zile.
Multumesc!
Macar mai umpli cheltuielile cu intretinerea lui,si de ce sa nu scoti in viitor si un mic profit?
bulan77 wrote:da , l-am spalat, dar nu chear atat de intens , sper sa ii dau de cap

Singura sansa sa scapi de particule ar fi sa updatezi filtrarea si sa aspiri cat de des poti.Insa vezi sa nu deciclezi!
Nisipul trebuie clatit bine,odata am patit la fel,eu am scos totul si am spalat iar,numai ca acvariul era de 3 ori mai mic ,sper sa nu ai aceeasi soarta!
Foarte nasoala situatia cu apa tulbure!Cand or sa creasca si vor "rama" peste tot,oare asa va arata apa?
Substratul trebuia spalat bine in macar 10 ape pana sa il pui in acvariu!L-ai spalat?
Depinde si de tine ce conditii oferi,ce apa ai.
O specie spectaculoasa mie imi pare si hemichromis lifalili!
Acest ciclid formeaza perechi,iar cand depun ingrijesc atat ponta cat si puii!Plus ca nu sunt atat de agresivi ca alte ciclide africane.Si sunt si usor de reprodus.Poti incerca sa reproduci si corydoras,la mine intr-o apa cu duritate cat casa mi-au scos multe generatii de pui.
Superb de-a dreptul!Ma bucur ca ati reusit sa faceti asa ceva!

Forum Index » Profile for AdrianMar » Messages posted by AdrianMar
Go to: