[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Schimb synodontis multipunctatus urgent!!!! Labidochromis si julidochromis si o surpriza  XML
Forum Index » Schimburi
Author Message
AdrianMar
Senior member
[Avatar]

IP:

Dau urgent la schimb synodontis multipuntatus de 15 cm masurat la rigla wild!
Se schimba cu pompa recirculare sump-display care poate fi folosita la apa sarata de 1000-1500 litri pe ora,schimb valabil doar pentru Bucuresti.Sau cu pompa de valuri mai mica ca si putere.

Labidochromis de 7 cm macul il schimb cu 2 led-uri albastre de 10000k +
Julidochromis marlieri il dau doar cu synodontysul,dar va pleca cadou,cine imi da ceva pe syno,ii dau cadou un pui de julian care are 5-6 cm.Se intelege extrem de bine si cu mbuna (cu ele a crescut),pot spune ca nu am vazut niciodata un mbuna sa ii faca rau!Are la mine un teritoriu mic pe care il apara.

Pestii de mai sus se mai schimba toti pe o sursa led cu dimmare!
Sau cu diverse produse,chiar si non acvaristice!
Detalii pm.

Surpriza:

Mai am si ceva foarte interesant de dat,3 scoici adaptate in acvariu de subsemnatul,scoici de apa dulce de rau,cu talie de 5-6 cm.
Se hranesc prin filtrarea apei din acvariu.Am reusit sa le fac sa reziste si la temperaturi de 30 de grade,peste nu recomand!
Se adapteaza foarte bine unui plantat,dar eu le tin cu africanii!
Nu reprezinta nici o problema pentru pestii mici.Le am de 3 luni si nu sunt probleme!Ca supliment de hrana poate fi varsat in acvariu cateva grame de apa verde cu alge,obtinuta prin lasarea unui recipient la soare cateva zile,apoi apa devine verde din cauza algelor si o putem folosi.
Am vazut adesea ca multi cei care au incercat sa le aclimatizeze in acvariu au clacat,la mine o duc extraordinar.
Le dau prin posta oriunde (rezista si 6 zile in recipient atata timp cat nu stau in soare),pret per bucata 5 lei,sau schimb cu diverse produse.
Detalii pm.

Forum Index » Schimburi
Go to: