[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Porcu
Forum Index » Profile for Porcu » Messages posted by Porcu
vladwill wrote:Daca stiti plante care seamana cu Walichii ( ma refer in primul rand la forma frunzelor ) v-as multimi pentru sugestii .

Rotala sp. "Vietnam", arata aproape la fel da' e mai mare in diametru.

vladwill wrote:V-as fi recunoscator daca mi-ati mai "arunca" niste pareri legate de cele 2 pietre din dreapta, chiar si de solitara din stanga .
Credeti ca arata bine sau mai bine as folosi locul respectiv la plantat ?

Eu as folosi locu' la plantat .
Cindva se gasea Hikari (si) in Baia Mare. Din ce stiu nu mai importa nimeni la noi.
Incearca sa tii granulele 1-2 minute in apa inainte de a le da pestelui, de multe ori functioneaza.
bykulyno wrote:A fost cumparat ca fiind HC ( Hornbach)

Cred ca-i Micranthemum (Hemianthus) micranthemoides.
koala wrote:De data asta va iert

bsbircea wrote:Cine s-ar fi gandit ca batman si koala sunt unul si acelasi si acum de fapt vegheaza sa vada cine zice da rau.

Nu m-am gindit la asta, io credeam ca Batman e invidios pe recent dezvaluitele aventuri la Londra ale koalei si vrea si el ....... prin urmare se metamorfozeaza in koala, momentan e la jumatatea transformarii . Da' concluzia ta mi se pare ca-i posibil sa fie cea corecta .
Mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa de repede se mai misca oorsooletoo' ....... io credeam ca-i regele lentorii si imparatu' pasilor marunti .
Daca apar pozele de poimiine garantat se lasa cu ban .
bsbircea wrote:asta ie cea mai tare poza cu batman pe care am gasit-o

Mie-mi place si asta:

Chiar si 107 mi se pare cam mult sa incapa in capac .
dan.pavelescu wrote:Aiurea! Aia e poza de ieri, intre timp..

Fiti pe receptie, asteptam (cu mare nerabdare) poza de miine .
dan.pavelescu wrote:sunt si de 107cm

Io stiu ca alea au 38 W .
dan.pavelescu wrote:Cand se intoarce unchiasu?

Io cred ca nu se mai intoarce, uite ce bine-i merge in Londra:

BratuAlexandra wrote:T8 flora glo 40w

Astea-s tuburi de 120 cm ....... nu pricep cum incap in capacu' acvariului care pare mult mai mic de 120 cm .
dan.pavelescu wrote:noi din ioobire pentru koala facem asa

idoobitabil, nici noo ma gindeam la alte motive . Si tot din ioobire l-a invitat regina la dineoo' oficial , ooite ce-l mai dragaleste:

Si poate ca era prea Faimos pentru noi ....... si pentru ca (probabil) pestii lui nu exista si pentru ca (sigur) ridea de noi.
Ma gindesc cum ar fi sa inchid topicu' pentru citeva zile .
Sorin18_my wrote:am incercat sa scap de toti melcii dar in continuare incep sa apara punctulete albe pe geam si filmtru si..
Vre-o solutie la problema asta ?

Solutia cea mai buna e sa-i lasi in pace, melcii sint personaje pozitive in acvariu .
Pentru ca rabdarea mea nu e infinita il invit pe autorul topicului sa ne arate niste poze. In caz contrar isi asuma riscul de a primi lovituri cauzatoare de moarte .
bebe12345 wrote:acvariul avea decat plante

plm, sa mor daca inteleg de ce nu se desfiinteaza invatamintu' nostru .......

stefanp wrote:Cu alte cuvinte, sunt in al 9-lea cer

Doar in al 9-lea ? Mai baga vreo doi de 9. Invirteste-te si pune mina pe materialele respective, sa ai ce arata nepotilor cind o sa te considere un bosorog incuiat si demodat care stie bancuri plictisitoare .
Abia acuma vad si io c-ai eutanasiat acvariu', imi pare tare rau dupa el, prea era pe gustu' meu .

Forum Index » Profile for Porcu » Messages posted by Porcu
Go to: