| Message |
|
|
vladwill wrote:Daca stiti plante care seamana cu Walichii ( ma refer in primul rand la forma frunzelor ) v-as multimi pentru sugestii .
Rotala sp. "Vietnam", arata aproape la fel da' e mai mare in diametru.
vladwill wrote:V-as fi recunoscator daca mi-ati mai "arunca" niste pareri legate de cele 2 pietre din dreapta, chiar si de solitara din stanga .
Credeti ca arata bine sau mai bine as folosi locul respectiv la plantat ?
Eu as folosi locu' la plantat  .
|
 |
|
|
|
Cindva se gasea Hikari (si) in Baia Mare. Din ce stiu nu mai importa nimeni la noi.
Incearca sa tii granulele 1-2 minute in apa inainte de a le da pestelui, de multe ori functioneaza.
|
 |
|
|
bykulyno wrote:A fost cumparat ca fiind HC ( Hornbach)
Cred ca-i Micranthemum (Hemianthus) micranthemoides.
|
 |
|
|
koala wrote:De data asta va iert
|
 |
|
|
bsbircea wrote:Cine s-ar fi gandit ca batman si koala sunt unul si acelasi si acum de fapt vegheaza sa vada cine zice da rau.
Nu m-am gindit la asta, io credeam ca Batman e invidios pe recent dezvaluitele aventuri la Londra ale koalei si vrea si el  ....... prin urmare se metamorfozeaza in koala, momentan e la jumatatea transformarii  . Da' concluzia ta mi se pare ca-i posibil sa fie cea corecta  .
|
 |
|
|
Mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa de repede se mai misca oorsooletoo'  ....... io credeam ca-i regele lentorii si imparatu' pasilor marunti  .
Daca apar pozele de poimiine  garantat se lasa cu ban  .
|
 |
|
|
bsbircea wrote:asta ie cea mai tare poza cu batman pe care am gasit-o
Mie-mi place si asta:
|
 |
|
|
Chiar si 107 mi se pare cam mult sa incapa in capac  .
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:Aiurea! Aia e poza de ieri, intre timp..
Fiti pe receptie, asteptam (cu mare nerabdare) poza de miine  .
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:sunt si de 107cm
Io stiu ca alea au 38 W  .
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:Cand se intoarce unchiasu?
Io cred ca nu se mai intoarce, uite ce bine-i merge in Londra:
|
 |
|
|
BratuAlexandra wrote:T8 flora glo 40w
Astea-s tuburi de 120 cm ....... nu pricep cum incap in capacu' acvariului care pare mult mai mic de 120 cm  .
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:noi din ioobire pentru koala facem asa
idoobitabil, nici noo ma gindeam la alte motive  . Si tot din ioobire l-a invitat regina la dineoo' oficial  , ooite ce-l mai dragaleste:
|
 |
|
|
Si poate ca era prea Faimos pentru noi  ....... si pentru ca (probabil) pestii lui nu exista si pentru ca (sigur) ridea de noi.
|
 |
|
|
Ma gindesc cum ar fi sa inchid topicu' pentru citeva zile  .
|
 |
|
|
Sorin18_my wrote:am incercat sa scap de toti melcii dar in continuare incep sa apara punctulete albe pe geam si filmtru si..
Vre-o solutie la problema asta ?
Solutia cea mai buna e sa-i lasi in pace, melcii sint personaje pozitive in acvariu  .
|
 |
|
|
Pentru ca rabdarea mea nu e infinita il invit pe autorul topicului sa ne arate niste poze. In caz contrar isi asuma riscul de a primi lovituri cauzatoare de moarte  .
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Doar in al 9-lea  ? Mai baga vreo doi de 9. Invirteste-te si pune mina pe materialele respective, sa ai ce arata nepotilor cind o sa te considere un bosorog incuiat si demodat care stie bancuri plictisitoare  .
|
 |
|
|
Abia acuma vad si io c-ai eutanasiat acvariu', imi pare tare rau dupa el, prea era pe gustu' meu  .
|
 |
|
|