[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Porcu
Forum Index » Profile for Porcu » Messages posted by Porcu
Imi plac aranjarile 3 si 9 da' nu-mi place deloc bolovanu' ala mic si rotunjit care-i de obicei in dreapta, cred ca nu se potriveste cu restu'.
stefanp wrote:Cel care m-a sfatuit (Faraonu') a zis ca el a facut asa si a mers o perioade de timp.
Eu n-am mai apucat sa incerc, pentru ca am frecat altceva in filtru...dar parea destul de "strong".

Daca-i bine facuta, "reparatia" e durabila. Superglue-ul are capacitatea sa tina spirele fixe si nodu' sa nu se desfaca. In cazu' meu inca functioneaza minunatia, cred ca daca m-ar vedea cei de la Eheim si-ar taia venele in grup .

Se mai poate inlocui rotoru' cu altu' cit de cit apropiat ca dimensiuni. Unii au o cutie cu maimute in care aduna diverse lucruri (ax ceramic, ax din otel, rotor ....... ) ca "poate or fi bune cindva" .
hauserBZ wrote:pune si niste poze pare interesant si foarte simplu in descriewrea ta. Mi se pare mult mai ok sa o faci handmade decat sa dai 4-5 sute lei pe o instalatie

O fi mult mai interesant si foarte simplu da' te asigur ca nu-i mai bine decit cu o instalatie ca lumea. Pe termen lung nu-i nici mai ieftin.
Shaba wrote:Mai jos este poza cu planta noua, daca stie cineva cum se numeste

Vred ca-i Hygrophila corymbosa.
Laurentiu-Andrei wrote:ce iluminat imi trebuie astfel incat sa fie potrivit pentru plantele susmentionate si in acelasi timp si cat de cat economic.

Doua tuburi de 18 W ar fi suficient pentru un acvariu de 100 litri avind in vedere conditia ca investitia sa fie minima.
dan.pavelescu wrote:Hai, sa fie unul si despre mine

Tu fiind psihiatru' .
szaki wrote:iti mooltoomesc pentru ajutor!

dan.pavelescu wrote:Faraoane, szaki iti mooltoomeste pentru ajootor!

Tradoo-i "Coo placere" .

Am aflat: are oon sac de 5 litri, ma tem ca nu-i destul.
szaki wrote:Din pacate nu gasesc in comert la noi in tara Volcanit.

Cred c-am vazut ieri Volcanit pe raft la Peti ( http://aqua-life.ro/ ), nu stiu cit are ca nu m-a interesat. Daca vrei pot afla cit si cu ce pret.

Nu va mai luati de chestiile coolte cum ar fi Manado si Dupla Ground ca va pocnesc .
faimosoo wrote:va-m lamurit ?

Nea-i lamurit bustean .
Merge : Faca-se voia ta !
dan.pavelescu wrote:Sa te poona incornoratu sa-mi modifici ceva la profil, ca te foogaresc

E sooficient sa porooncesti si pe oorma ....... faca-se voia ta .
Esti sigoor ?

De data asta a devenit faimoasa madalina ....... ma abtin de la comentarii privind variatiile loongimii pleco-oolooi
gabriel91 wrote:tomberon direct!!

Macelareste-o inainte, cine stie cine-o gaseste .
vazilian wrote:Uitati-va ce face poate sa aiba un om disperat dupa plante ( in spatele lui Chris) .

Fotogenic ca draq )))))

Moaca aia arata ca a unuia care vede un pahar aburit, plin cu apa rece, dupa o saptamina de bintuit prin desert .
Shaba wrote:am decis sa achizitionez un T5 LED de 9W culoare 6500K.
Nu stiu cam care ar fi echivalentul in W pentru a putea determina daca acum sunt de ajuns, cu toate ca eu asa cred. Ceea ce stiu de la producator este ca acest tip de neon este echivalentul a 402 Lumeni.

Un led bun emite peste 100 lumeni la fiecare W ....... la 9 W ar putea da peste 900 lumeni. Mi se par cam putini cei 402 .......
dan.pavelescu wrote:La Domnia doomneavoastra m-am gandit Oo

Sint onorat si ma gindesc coom ar fi sa modific intr-oon anoome fel contoorile de pe foroom .......
Sa noo se mai intimple .

P.S. Am io asa o senzatie ca avataroo' taoo contine, pooternic si estetic incloos in strooctoora, oon "oo", ceea ce e pe placoo' Serrenissimoolooi .
dan.pavelescu wrote:Adica Madalin Faimosu?

Nu, e faimosu madalin, obligatoriu in aceasta ordine si idoobitabil fara majuscule .

Forum Index » Profile for Porcu » Messages posted by Porcu
Go to: