[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Alex
Forum Index » Profile for Alex » Messages posted by Alex
Livrare doar in zona Obor.
Detalii PM
Felicitari pentru reusita Mos!
Intre atatea subiecte hot cate au fost in ultima perioada pe forum (useri deosebiti, revoltati, plecati dar intorsi clonati, iritati ca au fost banati si de ce...) o reusita ca asta tinde sa cada in derizoriu...si e pacat.

Ma bucur ca ai reusit sa aprofundezi atat de bine unde-i capu` de unde-i coada pestelui ...incat sa ridici pui de clowni. Chiar este o reusita.
De acum nu mai ramane decat un fleac: sa stai dedicat si sa hranesti seriile urmatoare de cateva ori pe zi, sa intretii culturile de rotiferi si nanocloropsis, sa te muti de acasa la birou unde sa ai pestii in ochi...si in fine, sa ridici cateva serii mari de pui

Apoi sa faci un articol in care sa scrii exact, ce ai facut pentru reusita(mura`n gura pentru tot bizonul) si dupa aia sa astepti linistit ca unii sa iti marturiseasca ca ai scris un articol despre care ei nu ar fi in stare nici sa-ti sugereze intrebari...dar care sigur este de kkt, iar altii, sa te futa :18: in "guritza aia a ta, care nu spune adevarul" precum a altora...
In fond, dupa ce se intampla toate astea enumerate mai sus, putem sa ne laudam linistit cu totii ca ne dorim sa fie iubire, powerflower, prietenie intre popoare si ca nu intelegem de ce cand unu` prezinta ceva, isi mai aduce aminte obsesiv si de istoria evenimentelor care au blocat ca acest tip de acvaristica sa se produca mai devreme.

Succes in toate intreprinderile prezentate de mine mai sus
Sunt cu ochii pa tine.
Vandut.
te inteleg...si eu regret ca nu am mai mult timp

A mai ramas doar una.
Imi pare rau, nu pot trimite in provincie
Nu am timp sa le pun pe posta...iar de curier nu cred ca se pune problema. E mai scump transportul ca planta
Au mai ramas 2 gramajoare. Le dau la 15 lei sa scap .
Rezervat.
Vandut. Se poate inchide.
Un ancistrus la vremea ei ...face cat 10 femei
Cand te intorci o sa-ti gasesti din toata creanga aia doar o ramurica ...in lipsa de mancare deh, baietii mai rontzaie o proteina.

Frate Colentineanule ma bucur ca ai invins ciuma bubonica!!!
Inca odata trebuie sa recunosti ca lucrurile au decurs asa cum stabilisem noi. Cand te intorci tzusti cu scalarii peste neoni si gata.

Insidios insa ...nu stiu daca observi, conu`Lofty arunca un mesaj subliminal ...sau cel putin spre asta mi-a zburat mie gandul cand am vazut poza aia cu scalari.
Ia sa cascam un pic ochii impreuna:
Poza prezinta un cadru ce poate prevesti dupa umila mea impresie artistica ideea unui acvariu pe care este pacat sa-l ratati.
Exact cum Amano priveste o padure si transpune cadrul in realizarea unui acvariu...asa si eu zic ca din instantaneul prezentat de Lofty se poate realiza un acvariu deosebit.

Atat va spun, aruncati un ochi si ganditi simplu:
- pietris de rau pe jos cu ceva bolovani cu forme fluide
- o radacina de senzatie puternic ramificata
- pe cateva din ramuri cate un tufis cu Microsorum pteropus 'Windeløv'
- scalarii cu pricina

Ati prins tabloul??? Simplu, de efect...pe pariu ca o sa iasa trasnet?
bobesque wrote:In cazul in care ajungi sa dai pe bucati: ofer 200 RON pe butelie si reductor.

De ce as ajunge la bucati de vreme ce exact deoasupra postarii tale cineva imi ofera 400 pe tot? ...si nu numai...
Haideti sa fim seriosi, va rog! Chiar nu am timp sa stau sa urmaresc bazaconii.
Lofty wrote:Cateva poze cu tinerele sperante:
Superbi
Se reduce la 500 lei.
Vand Acvariu Hornbach 110 l

• Acvariu 80x35x40 cm (wxdxh) cu 2 ramforsari adaugate pentru sprijin lampa
• lampa support T8 2x18 (Osram Fluora, Narva daylight)
Filtru interior JBL Profiline i80
• Butelie 2 litri Aquamedic
Reductor de presiune cu 2 cadrane Aquamedic
Indice colorimetric CO2 cu solutie
• Vibrator Tetratec 100
• Termometru Sera
• Black rear panel foil
Magnet floaty JBL

La el se adauga un set de 3 teste JBL: Ph, NO2, NH4
Foarfeca si penseta aquascape Aquatic Nature
Pachete diferite mancare pesti si Crusta Gran shrimp feed Dennerle
Acvariul ca si restul a fost folosit insumat 3 luni de zile, a fost cumparat practic ca depozit pentru plantele. Intre cele care mai stau si acum depozitate si vor fi date cu totul in acelas pachet : Cladophora, Lilaeopsis brasiliensis, Didiplis diandra, Staurogyne sp., Hemianthus callitrichoides, Ludwigia repens red, Cryptocoryne wendtii 'Tropica', Cryptocoryne parva, Echinodorus aparth, Echinodorus kleiner bar, Echinodorus tenellus, Nymphaea lotus 'Red' +2-3 muschi import in functie de ce da pe dinafara din celalalt acvariu ?
Se da cu totul, nu se vand parti separate.

Pret 600 lei
Daca-i ce-ai zis tu fratioare...e nasol
LINK
koala wrote:PS: Vreau sa va spun un lucru: Pretuiti prietenii pe care ii aveti!... merci, Sandu & Lofty!

E valabila si reciproca...adica si prietenii pe care ii ai, te apreciaza ...si cel putin vorbind in numele meu ma bucur ca dupa o munca subtila si de persevernta...dublata firesc si de sentimentul de plictis care se declansaza dupa o perioada de timp in a vedea aceiasi imagine , te-ai decis la o schimbare care sa includa si ceva "verdeata".
Abia acum pot sa recunosc mesajele subliminale pe care ti le bagam cand stateam la un pahar cu vorba in fata acvariului meu
Ma bucur ca au dat rezultat
Eu stiu ca iti place...mai mult, imi aduceam aminte de un acvariu superb, un soi de parinte al nanourilor pe aici pe la noi ...acvariul veioza pe care l-ai avut cu ceva ani in urma.
Deci realizari ai avut, potential ai avea, ochi ai...mai ramane sa te pises ceva la cap...si sa vedeti ce aquascaper iese din don Koala...
Cate injuraturi mi-oi lua de la astia cu cichlidae...

Abia astept scalarii clasici...ti-am zis eu ca tot pe forum te rezolvi???
koala wrote:
Am primit de la fratili Sandu (merci frumos!) cateva snopuri frumusele de Cyperus helferi...

Sa-ti traiasca, sa te bucuri de ele...si sa dea Dumnezeu ca proiectul tai viitor legat de acest acvariu sa se indeplineasca la fel de frumos pe cat a fost "Marele African" in trecut!
In rest...abia astept sa vad cum s-or unduii cyperusii aia din curentul filtrului iar noi dupa ei din cauza spritzului
Vandut. Se poate inchide.
Vand Flame moss
Planta aclimatizata submers.

Detalii pe PM.
Vand 10-15 bucati [i] Ludwigia inclinata "cuba" [i]
Plante submerse,

Detalii pe PM.
Vand o bucata moss, raritate: Plagiomnium affine.
Planta aclimatizata submers, este din lotul importat din Germania.

Detalii pe PM.(de preferinta pentru cunoscatori).

Forum Index » Profile for Alex » Messages posted by Alex
Go to: