Message |
|
A plecat si don'soara Sajica, impreuna cu ultimele plante disponibile.
Se poate inchide topicul.
Multumesc pentru gazduirea anuntului.
|
 |
|
@ CatalinT
Sa creasca si sa se inmulteasca plantele ca sa poti sa dai si tu altor colegi de forum.
Plante nu mai sunt disponibile pentru moment, dar femela de C. Sajica asteapta sa-si gasesca o noua casa.
Pestele este sanatos, cuminte si ( evident!) stie sa manance din mana.
|
 |
|
|
 |
|
In urma reamenajarii unui acvariu mi-au ramas disponibile: o femela de Cryptoheros Sajica [T-Bar Cichlid] (cca 5 cm), cateva fire de Hygrophila siamensis si cativa pui de Java fern (Microsorum pteropus) pe care vreau sa-i donez unui coleg.
Ridicarea se face din zona Bdul Chisinau (fost Socului) - in apropiere de intersectia cu Bd Chisinau cu Sos Pantelimon (zona Piata Delfinului), Sector 2, Bucuresti.
Mai multe detalii pe PM.
|
 |
|
Buna Koala,
Abia acum am citit de problema pe care ai avut-o cu pestanii si mi-a parut tare rau de ei si de necazul pe care l-ai avut.
Sunt sigur ca o sa treci si peste asta si o sa reusesti sa aduni o noua colectie de pesti suberbi, asa cum ai facut de fiecare data.
Iti doresc numai bine si mult succes,
|
 |
|
Brain este un peste superb.
Nu-l deranjeaza sa-l scoti din acvariu ? Vad ca sta cuminte cand il pupi
|
 |
|
kazaku wrote:De ce sa le umezesc?
Ca sa nu se usuce  Daca ouale se usuca puii de pomacea vor muri.
|
 |
|
kazaku wrote:Nu le fac nimic, din intamplare am observat. Eu nici macar nu ridic capacul la acvariul respectiv.
Ar fi bine sa le umezesti macar o data pe zi (umezesti un burete si il storci peste ciorchini).
|
 |
|
Pentru moment plantele care au ramas sunt rezervate.
Este posibil sa mai ofer niste plante saptamana viitoare.
Va doresc week-end placut tuturor
|
 |
|
Donez cateva fire de Limnophilia aquatica si melci Pomacea bridgesii galbeni (2-4 cm).
Plantele (si melcii) se ridica din zona Bdul Chisinau (fost Socului) - in apropiere de intersectia cu Bd Chisinau cu Sos Pantelimon (zona Piata Delfinului), Sector 2, Bucuresti.
Cei interesati sunt rugati sa-mi lase un mesaj aici sau sa-mi trimita PM.
Primul venit - primul servit.
LE Poza reala.
|
 |
|
Ai putea sa adaugi un conditioner pentru tratarea apei (gen JBL Biotopol / Tetra Aqua Safe) daca nu poti sa tii apa la declorinat.
Nu o sa-ti rezolve toate problemele, dar ajuta la eliminarea clorului si a altor substante toxice care se gasesc in apa de la robinet.
|
 |
|
Si pestii si acvaiul arata excelent !!
Sper sa le mearga bine pestilor si sa faca o gramada de puisori de care sa ne bucuram cu totii.
|
 |
|
Buna footix,
Ai niste pesti suber ! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de toti (si de perechea matura si de puisori).
footix wrote:Deci pana la urma depinde si de caracterul fiecarui peste, insa din ce am observat la mine sunt foarte cuminti sajica pentru niste ciclide americane (sunt mai agresivi scalarii).
Normal ca depinde de caracterul fiecarui peste (mai ales la ciclidele sud-americane).
Eu am 2 severumi carora le fura neonii mancarea de la gura (chiar daca si severumii sunt tot ciclide  )
|
 |
|
Va multumesc foarte mult pentru vorbele bune si pentru incurajari.
Este adevarat ca pestanii au inceput sa arate tot mai bine, dar adevarata lor valoare este data de comportament, nu numai de aspect.
Nu vreau sa exagerez cu afirmatiile dar astia nu sunt pesti; mai degraba au un comportament de catzei mici si prosti.
Dupa un an de zile pot sa spun ca fac parte din familie si chiar si ei inteleg acest lucru.
Cel putin Cleo, daca ar putea, ar veni sa doarma cu noi seara.
|
 |
|
Excelenta idee !
Asteptam noutati.
|
 |
|
Tot din categoria rocilor vulcanice (mai exact piatra ponce naturala) mai fac parte Matrix-ul si ADA Bio Rio. Fiind produse de firma se vand la alte preturi (normal  ).
|
 |
|
Oschi este superb, dar la acvariul meu de 200 litri nici nu-mi permit sa visez la asa ceva.
|
 |
|
Imi place inceputul, dar parca ar merge si niste crengi mai groase (parerea mea).
Sa auzim numai de bine
|
 |
|
Salut Dane,
Imi place foarte mult cum arata acvariul si pestanii.
Favoritul meu ramane Mr Green.
Sa-ti traiasca pestanii si sa te bucuri de ei.
|
 |
|
koala wrote:Pe mine ma doare capu'... 
Sa-ti aduc o cafea sau o aspirina maestre koala ?
Ca nu vrem sa te pierdem din cauza unor ... cuvinte incrucisate.
Daca lor le place rebusul ... asta e !
Spor si berechet
|
 |
|