| Message |
|
|
Este posibil sa nu aiba acuma dar cu siguranta Noul an ne va bucura acvariile cu vietati de la Dan 
|
 |
|
|
Stefanp
daca ai nevoie de ceva iti pot trimite de aici,dar putem vb pe PM 
|
 |
|
|
Bravo Stefan, a inceputsa se contureze acvariul,
eu as mai umbla putin la plante adica , in stinga unde este ludwiga as face o tufa mai mare , taie toate firele in 2 si planteaza una linga alta in asa fel ca sa obtii o tufa mai mare, nu iti fa grija ca ele vor creste,
cu blyxa japonica tot stinga incearca sa pui aceea tufa in fata lemnului si nu in spate lui
ar fi bine venit daca ai mai pune niste pietre si pe el sa prinzi ceva microsorium
sunt dementiali crevetii, dute maine in piata 2 baieti si mai cumpara ceva amano, vorbeste cu Dan, iti va da el  cu siguranta pe bani
Cu pietrisul negru intra-adevar est emai greu de gasit in Iasi dar daca vei lansa un topic pe forum si va adunati mai multi, va pot cumpara eu din Stuttgart sunt si de granulatii diferite, pot trimite prin posta atlassib max 3 zile ajunge in Rom
|
 |
|
|
Radu.U
eu locuiesc momentan in Stuttart, desigur cum stii aici serviciile sunt foarte scumpe, de asta mentioneam ca nu ar merita investitia de fund dublu care m-ar costa 30 eur in plus iar eu am dat pe acvariu 100 eur.
Calin_gherman, ideea ta e buna cu polisterin extrudat ,ma voi uita azi dupa asa ceva in magazin, propui ca polisterina sa pun pe toata suprafata fundului ori numai unde vor veni pietrele mai mari (aranjamentul as dori sa fie asimetric )
m-am gindit ca ar treb sa vina ceva intre acvariu si stand ,asa ca acu 3 saptamini am luat un acvariupad  .
Ieri am facut cu prietena mea si proiectul pentru standul acvariului iar azi sper sa achizitionam materialele  ,
|
 |
|
|
|
calin
multumesc inca odata ptr promtitudinea la problemele mele dar daca iti spunca in acest oras nu am gasit un geamgiu nu ma vei crede, iar exista un magazin de specialitate cu numele kölle zoo dar acolo un mp de sticla ma costa 30 eur, nu stiu daca renteaza financiar afacerea asta.
Daca pun direct polistirenul extrudat pe fundul acvariului e o problema?
|
 |
|
|
salutari
maine voi merge putin prin tirg sa vad ce gasesc ca suport de acvariu.
O problema care ma pune pe ginduri mari inainte de a face vreo boacana, anume:
cum trebuie ori ar treb sa aranjez pietrele si nu ma refer ca estetica ci siguranta acvariului de a nu se sparge.
1.sa pun ceva pe fundul acvariului si peste ele asezate pietrele?, sa nu e sparga din cauza greutatii ori forma pietrei, aici m-am gindit ca este posibil ca pestii sa ia in gura nispip,scurma etc si la un momendat sa de dezechilibreze pietre si atunci se va intimpla nedoritul.
2. ori ur si simplu asez pietrele direct pe fundul acvariului,bine vor fi repartizate in mod corespunzator,in functie de greutate ca sa nu exercite o presiune mare si evitarea unui dezastru, apoi pun nisip in jurul lor?
multumiri 
|
 |
|
|
Bine ai venit sa-ti aduca Mary Christmas cadoul la care visezi 
|
 |
|
|
Salut, bine ai venit 
|
 |
|
|
Super evolutia acvariului,
imi place ca tot schimbi habitatul, boala noastra la inceputurile acvarismului
|
 |
|
|
Bine ai venit
Isten Hozot
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
@Radu_U
imi cer scuze, m-am exprimat gresit cu gindul sunt la capitolul cum sa bricolez suportul
Avind in vedere ca aci in germania sunt foarte scumpe serviciile vor cadea variantele: 1. cu corniere sudata etc
2. idem un stand speciala dedicat acvaristicii (sunt scumpe cel mai ieftin 199 eur
ma gindeam sa cumpar niste barne din lemn din bauhaus si sa prind cu profile speciale ori sa vizitez niste magazine de mobile
|
 |
|
|
@calin_gherman
multumesc inca odata pentru informatiile pretioase,
ceea ce tu ai prezentat mai sus intra-adevar am citi pe net (circa 35% informatii gasite), am discutat pe larg cu un bun prieten din Iasi pe nume Dan (posibil sa il cunosti) un ciclidar  si aceaste probleme mi-a explicat si el.
toate informatiile,propunerile,sugestiile voastre dragi colegi le apreciez tare mult
|
 |
|
|
Masters Pomi and Bobesku, daca ati stii cite nopti si zile am stat pe net pentru a ma documenta despre acesti pesti superbi, valeuuu  , noroc si de un bun prieten care ma ajutat  ,
intr-un fel,teoretic asupra compatibilitatilor am facut temele
acuma sunt la capitol de bricolaj pentru suportul acvariului
|
 |
|
|
Multumesc mult Pomi, sincer toti imi plac .
dar fiind tu un expert voi merge pe mina ta
|
 |
|
|
Bine ai venit
|
 |
|
|
Boas-Vindas senhor Ionut
|
 |
|
|
In primul rind FELICITARI iar 2, pestii sunt superbi cred ca nicio camera [i][u]  nu poate scoate in evidenta frumusetea lor.
Cum spun nemtalaii astia TOI TOI TOI mai departe cu acvariile
|
 |
|
|
astept pe domnii Bobesku, Koala, Pomi etc de la care mi-ar prinde bine o mina de ajutor
|
 |
|
|
|
multumesc ptr sfaturi, voi scoate din formula 8 synodontis si pot ramine cu restul?
eu nu doresc sa amestec speciile intre ele, de asta am facut 7 formule/tablou cu mbune/malawi si al-8-lea cu west afrikan.
multumesc
|
 |
|
|