[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: pomi
Forum Index » Profile for pomi » Messages posted by pomi
Lejereanu rau ai prins femela, mare noroc. Eu cu pesticu ne-am chinuit vreo 4 ore sa prindem niste femele la mine in acvariu, gusate de vreo 20 de zile.

Felicitari pentru pui si drum bun la Sibiu.

Hai ca usor usor, faci un documentar cu comportamentul acestor pesti in acvariu.
Mda. Si eu credeam ca se panicheaza un pic la

pomi wrote:am "golit" un acvariu cu puiet de Acei Msuli

dar se pare ca nu

Oricum, daca dupa ce isi ia Boby "portia" mai raman cativa rataciti pe acolo, ii iau eu si pe aia cu placere, numai sa nu ramana numai baieti ;)

Asa, faci si loc pentru puii aia mici
se vede unul la un moment dat, dar la ce dimensiune si colorit au acum, se cam confunda cu peisajul. plus ca si a ales fiecare cate un loc printre pietrele mici din fata, si ciugulesc alge pe sub ele.
daca te multumeste calitatea filmelor pe care le face aparatul meu, m as deplasa cu placere sa fac o filmare.
Viitorul suna bine.

Vezi ca s-a incalzit afara si se usuca siliconul mai repede
Eu as vrea sa vad si o filmare cu "Ciocolatele", nu doar poze.
Pai de la Lofty m-am corupt si eu acum vreo 2 ani, cand am fost sa-mi iau primii mei africani si am vazut minunatia de 2 metri cu Caeruleus si Elongatus, asezonat cu Membe Deep.

Ma iau fiorii cand ma gandesc cum o sa se vada cu toti Aceii, crescuti pe la 10+ cm

S-ar putea sa devina neincapator. Sau poate sunt eu nebun cu spatiul
Azi am fost pe la Cristi, aka malawi_crys si am "golit" un acvariu cu puiet de Acei Msuli, mai nou fiind denumiti Pseudotropheus Elegans.
Dupa vreo doua ore de acomodare, se pare ca puiutii se simt foarte bine in compania fratilor mai mari, luati acum cateva luni, dupa cum se vede si in acest filmulet:

malawi_crys wrote:hai sa mai miscam acest topic "imbatranit" atat cat mai permite timpul

Cristi, topicul tau este ca vinul: pe masura ce trece timpul, devine mai bun, se desavarseste.

Pana pleci, sper sa mai prind o vizita sa vad monstruletii.
Sageti in stanga....sageti in dreapta....

Sa va vad eu atunci pe voi, cand mi-oi face unul de 4 metri. Atunci sa vedem care il are mic, care il are mare, vorbind de acvariu, bineinteles
Intreaba-L pe Doamne-Doamne
http://en.aquanet.tv/Video/219-plantahunter-chris-lukhaup-and-stefan-hummel-en-route-in-brazil-south-of-pantanal
@koala:

Cu vizita la IMGB ce se mai aude?
Daca stiam ca faci poze, ma barbieram si eu
Vezi sa nu fie dupa Sarbatorile de Craciun )
Alex.B wrote:Incredibil, ma faceti sa fac ori un acvariu ori sa renunt la plantat

Te ajut eu, ca si asa stau aproape

Si uite asa, usor usor, facem asociatia africanistilor din Romania
vidockq wrote:Asta e, data viitoare cumpara de la crescatorul din Sighisoara care nu da pui sub 5 cm din motive bine cunoscute

Pai are Hongi SRT pur? Daca da, as mai lua 10 bucati la 5cm, sa mai umplu acvariul
Bestial domnu' pesticu!

Au crescut si pestii frumos.
Si eu sper sa creasca mari si rosii, si sa fi nimerit o proportie buna masculi-femele.

Daca am timp in weekend, le trag niste poze, ca sa am de comparatie cand or creste.

Forum Index » Profile for pomi » Messages posted by pomi
Go to: