[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: pomi
Forum Index » Profile for pomi » Messages posted by pomi
Daca pui prima poza, sigur starnesti un val de comentarii
@scubu

In postul meu am enumerat cateva din speciile care mi-ar placea din Tanganyika, asa la o scurta rasfoire prin poze.

Daca o sa am norocul sa mi se materializeze ideea de un acvariu de 4 metri, ma apuc de documentat inainte sa bag pestii. Mersi de sfaturi.

@MariusBistriteanul

Scufundari in acvariu la mine se fac doar gol-pusca, filmat si postat pe youtube, deci nu cred ca te risti

@orio

Blugi de 700 ron? Mai bine imi iau un filtru, vorba ta
Felicitari Boby

PS: Sa nu inaugurezi acvariul, spargand sticla de peretii acestuia, ca la vapoare
FOarte frumos
Daca se lasa cu sticle de vin, ma inscriu si eu

Romeo si Julieta

Cred ca Pesticu le da niste etnobotanice ceva, ca prea erau linistiti pestii
Momentan, domnu' Pesticu e plecat cu treaba, asa ca o sa pun cateva din pozele facute in weekend.

Are intr-adevar un colt de Malawi in casa, iar asta se vede cel mai bine in pozele in care nu apar marginile acvariului. Daca tulburam apa si pozam dupa, nici nu s-ar zice ca e un acvariu, ci chiar lacul.

image

image

image

image

image

image

Partea proasta la un acvariu cu atatea mbune, e ca nu poti prinde un anumit peste in iposteze inedite, caci sunt claie peste gramada

image
Eu vad un peste, in ultima poza

Vorba lui Calin, pietrele nu prea aduc a Tanganyika. Ar merge unele mai masive.
Deci ma uit la mbunele mele, ma uit la pozele cu mbunele tale si apoi ma uit la monstrii lui Cristi.....

Deci nu stiu cum sa zic, dar parca mbunele sunt fasaite rau pe langa aia

Ori asta, ori faptul ca sunt aia mari rau, ies mai bine in poze si mai in detaliu, nu ca la mbune, unde sunt toti gramada, unii peste altii.
Pun doar una momentan, ca un "teaser".

Nu va ingrijorati, nu e ceea ce pare

image
... noi poze in curand
Nu ai mai avut rabdare .....

Te anunt cand sunt gata pozele "oficiale"
Foarte faini scalarii cu puii lor in acvariu "comunitar". Ai mei nu vor sa ii creasca neam. Cum le apar cozile, cum dispar in cateva ore.
Arata bine lampa, dar si foarte complicata, cu atatea suruburi, intarituri, unghiuri....

Trebuie sa ne zici din ce e facuta si cum

Tuburile alea T5 sunt foarte puternice si sunt sigur ca o sa tii 2 aprinse doar la poze, in rest doar unul. Sper ca ai facut intrerupator separat pentru fiecare tub.
In nici un caz, pentru ca nu imi place comportamentul Frontoselor, gen Discus. Si nici nu imi plac pestii care fac cocoasa aia pe frunte.
Sa fie primit!

Oricum, alt farmec are cand citesc in revista, decat versiunea asta electronica.

Ca sa atat lumea putin zic doar atat:

Mai am un singur dor - un Tanganyika de 4 metri, populat cu Foai, Calvus, Brevis, Kilesa......
Azi am descoperit un rezumat al articolului din revista PFK, editia ianuarie 2011.

http://www.practicalfishkeeping.co.uk/content.php?sid=3872
@koala

Presimt ca o sa patesti cu Temporalis cum am patit eu cu Nigrofasciatum, adica o sa se impuieze la greu si o sa iti umple casa de pui Asta e "problema" cu americanii, ca sunt parinti foarte buni, iar puii sunt foarte rezistenti, ajungand in procent mare la maturitate.

@alber

Mai ai un pic si cedezi si o sa iti faci acvariu neplantat, cu ciclide ;)
De azi am noi locatari in acvariu: 2 perechi de ramirezi. Pana acum sunt destul de sfiosi in noul mediu dar sper ca, in scurt timp sa filmez o depunere

image

image

Pe mascul il pacalim repede cu hrana, ca o sa ii tin nemancati cu o zi inainte sa il prindem.

Forum Index » Profile for pomi » Messages posted by pomi
Go to: